Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και απο μενα.......καταφερα επιτελους και μπηκα ...γιατι κατι ειχε συμβει με το λογαριασμο και ημουν οφ.......ελπιζω ολες να ειχατε καλο τριημερο....την κυριακη γιναμε παπια αλλα ηταν ωραια.......και την τεταρτη περασαμε πολυ ωραια στο μπαμπαλου....τωρα για κανα καφε πρωινο πριν γεννησει καιη ζωη θα προλαβουμε;;;η'τσου;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

@BIKY74: Ναι πριν φύγω και πρίν γεννήσω!ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ πολλά για χτές ήταν η γιορτή της γυναίκας αλλά πάει εμείς δεν είμαστε πλέον γυναίκες (είμαστε μάνες!χαχα) και μιας και μας είπε η δασκάλα μας χτές ότι δεν πρέπει και οι άντρες μας να μας βλέπουν γυμνές πέρα από εκείνη τη "συγκεκριμένη στιγμή" αλλά ούτε τα παιδιά μας φορέστε όλες τις βαμβακερές σας φανέλες για την περίπτωση που κάποιος από όλους αυτούς μπεί κατά λάθος όταν ντυνόμαστε...α!και τότε μην ξεχάσετε να τον μαλώσετε!χαχα!ούτε η γιαγιά μου δεν τα λέει αυτά...η κυρία μπέρδεψε τη σχολή γονέων με το κατηχητικό!χαχα! Καλά έλεγα ότι δεν ξεκινήσαμε καλά μιας και θέλει να μας αλλάξει τη μέρα...και συνεχίζει χειρότερα!

Evi mou: Την είδες πολύ πρόσχαρη???μπορεί να είχε πάρει τα χάπια της...πάντως 10 πράγματα συζητήσαμε και δεν συμφώνησα πουθενά μαζί της (δυστυχώς!), ίσως βέβαια να φταίει το χάσμα των γενεών σε συνδιασμό με το στύλ γκεστάπο που αν και μισή γερμανίδα δεν μου αρέσει πολύ...τι να πώ...ευτυχώς δεν το ένιωσα μόνο έγω αυτό γιατί τελειώνοντας μαζευτήκαμε κάτω και πεθάναμε στα γέλια όλες μαζί!χαχα! Θα πάω και την άλλη Τρίτη και μετά θα δώ...ούτως ή άλλως θα λείψω και κανένα μήνα λόγω τοκετού και μετά το Πάσχα μπορεί να έχουν στρώσει οι ορμόνες μου και να είμαι πιο ανεκτική!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Μόλις μίλησα με την Evi-c θα πάμε αύριο στις 10.00 για καφέ στο Παναχαϊκό στη VESO...όλοι οι διαθέσιμοι πιστοί προσέλθετε!

Διαφημίσεις

evi mou: Λές???Καλά θα δώσω και 2. άποψη μετά τον τοκετό!χαχα!

Για καφεδάκι θα έρθει καμιά αύριο το πρωί?

evi mou: Λές???Καλά θα δώσω και 2. άποψη μετά τον τοκετό!χαχα!

Για καφεδάκι θα έρθει καμιά αύριο το πρωί?

Εγω απο την αλλη βδομαδα μπορω πρωι.........

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

@Sotiria: Για ποτάκι το βράδυ μπορείς???χαχα!

@ΒΙΚΥ74: Γιατί θα αλλάξεις βάρδια την άλλη βδομάδα???

καπως ετσι.......δευτερα θα φυγει η μαμα μου ....οποτε θα ειμαι ελευθερη απο την αλλη βδομαδα.....τωρα ολο και καποια ψωνια θελει....και την πηγαινω..........

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

@Sotiria: ΟΚ τότε την άλλη βδομάδα θα έχουμε νυχτοπερπάτημα μετά τις 11 με χορευτικό αυτή τη φορά!χαχα!

921477wc2fyvv2y2.gif

καλημερα..............

@Z&P&M:ΟΚ τότε την άλλη βδομάδα θα έχουμε νυχτοπερπάτημα μετά τις 11 με χορευτικό αυτή τη φορά!χαχα!

δλδ την αλλη βδομαδα ετοιμαζομαστε για βραδινη εξοδο;;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...