Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

@BIKY74:Ναι εκεί...δίπλα στο στάδιο...όταν έρχεσαι από Ακτή Δυμαίων στρίβεις μετά το Aplopolis σε εκείνο τον κόμβο και δεν συνεχίζεις προς Ανθείας. Γιατί να ακυρωθεί???Τα λέμε εκεί! Οπότε θα είμαστε 6 μεγάλοι...

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@BIKY74:Ναι εκεί...δίπλα στο στάδιο...όταν έρχεσαι από Ακτή Δυμαίων στρίβεις μετά το Aplopolis σε εκείνο τον κόμβο και δεν συνεχίζεις προς Ανθείας. Γιατί να ακυρωθεί???Τα λέμε εκεί! Οπότε θα είμαστε 6 μεγάλοι...

Ο.Κ......θα τα πουμε ....το απογευμααααα..λοιπον...6 παρα θα ειμαι εκει και ζηταω το τραπεζι τησ ζωης...και αυτοι φανταζομαι θα καταλαβουν....:tongue::tongue:

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα!! Ελπίζω να τα περασατε ωραία χθες!!

Κοριτσια της σχολής, δεν μπορει η νεα κοιν. λειτουργος τΙς τΕΤΑΡΤΕς οποτε θα βρεθούμε την Τριτη στις 7 κ αν υπαρχει προβλημα το συζηταμε.....

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

@Sotiria: Δεν ξεκινάμε καλά με την κυρία...υποτίθεται ότι βάλαμε την Τετάρτη για να βρίσκουμε και κανένα πάρκινγκ...τελοσπάντων μη γκρινιάζω!οπότε την άλλη Τρίτη στις 19.00 και βλέπουμε!Υποτίθεται ότι θα μας ενημερώσουν και τηλεφωνικά όσες έλειπαν?Γιατί είδα μια κοπελίτσα (εκείνη με το 22 παιδιά 6 και 5) χτές στο Babaloo αλλά δεν το ήξερα για να της το πώ!

καλησπερα.

κοριτσια πως περασατε χθς στο μπαμπαλου???

εγω για Τριτες δυσκολευομαι απαρα πολυ. ηδη εχω ζοριστει αρκετα και για τις Τεταρτες, τωρα που αλλαζει η μερα ειναι δυσκολο. οποτε μαλλον δεν θα τα ξαναπουμε εκει......... αν με παρουν τηλεφωνο θα τους το πω κιολας......

για κανενα καφεδακι θα παμε απο βδομαδα?

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Διαφημίσεις

Εύη προσπαθησε να ερθεις την Τρίτη γιατι η αληθεια ειναι οτι σχεδον όλες ενοχληθηκαμε με την αλλαγή οποτε αν το πούμε όλες μαζι ίσως κατι γίνει...δεν μπορεις καποια αλλη μερα? Είπε κ Πέμπτη μπορει.....

0a826dd596.png

@evi-c: Εγώ πέρασα ωραία στο Babaloo και ο Μάξιμος που έκανε χορευτικά με ένα κοριτσάκι που επιμένει ότι ήταν κόρη της κυρίας Τζένης αλλά εγώ δεν ξέρω ούτε την κυρία Τζένη αλλά ούτε το κοριτσάκι...πάει ο γιός μου έχει τον κύκλο του (μεγαλώνει!) γιατί και στη β-διάγνωση τον χαιρέτισε μια κυρία και τον ρώτησε αν την ξέρει και λέει ο γιός μου με μια άνεση...ναι, η κυρία Ντίνα από τον σταθμό που μας μαγειρεύει...πάει τον χάνω!χαχα!

Χμ!Μην σταματήσεις βρε και μένα δεν μου αρέσει η ιδέα της Τρίτης μιας και νομίζω ότι θα γίνεται χαμός στους δρόμους βέβαια μπορεί απλά να είναι ιδέα μου.

Καλά πώς το σκέφτηκε η κυρία? η ομάδα που ανέλαβε και είμαστε τόσα άτομα προφανώς επιλέξαμε αυτή τη μέρα γιατί μας βόλευε και θα έπρεπε να βολεύει και εκείνη αλλιώς να μας βρεί άλλη ο δήμος!χαχα!Για αρχή τα λέμε τη Τρίτη...για να δούμε αν βολεύει και τις άλλες και πόσες μπορούν τελικά τις Τρίτες.

Πάλι καλά γιατί νόμιζα ότι φταίνε οι ορμόνες μου δεν μου άρεσε η αλλαγή της μέρας!

Ζωη, γελασα με τον Μαξιμο. Η κυρια Τζενη ειναι δασκαλα στο αλλο τμημα. πραγματι εχει κορη.

Την Τριτη δουλευω κοριτσια, αποκλειεται να ερθω στη σχολη. και γενικά, εχω ζητησει εξυπηρετηση εδω στη δουλεια για τις τεταρτες και εχει αλλαξει το προγραμμα ολων εδω μεσα. τωρα που κοιταξα τις βαρδιες, μονο μια Τριτη δεν δουλευω αυτο τον μηνα.

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Πάντως απότι καταλάβαμε δεν μπορεί καθόλου την Τετάρτη γιατί κάτι κάνει στα ΤΕΙ. Μπορεί μόνο Τρίτη και Πέμπτη!

Πάντως Ευη θα χάσεις αν δεν έρθεις.... φαίνεται πολύ πρόσχαρη με πολύ ενδιαφέρον για μας και με πολύ όρεξη....Αφού όλες ενθουσιάστηκαν που την γνώρισαν... Ετσι δεν είναι Σωτηρία;;;;;:twisted:

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Θέλει όλα τα θέματα που μας απασχολούν σε χαρτί? αν είναι να ξεκινήσω να γράφω από σήμερα...χαχα! Βλακεία όμως που εφόσον αναλαμβάνει κάποιο τμήμα πρέπει να συμφωνεί και με την ημέρα διεξαγωγής του...είναι κρίμα να σταματήσει η Εύη επειδή δεν μπορεί Τρίτη! Τελοσπάντων θα πάμε την Τρίτη να δώ και σε τι κατάσταση θα είναι η κίνηση στην Πάτρα και ξαναμιλάμε!

ΗΙ!!! Περασατε καλα ελπίζω!

Είχε βγαλει προβλεψη για βροχές κ καταιγίδες, αλλά κράτησε κ καταφεραμε να πεταξουμε κ τον χαρταετο μας αν κ έκανε λιγο κρύο... και του χρόνου με υγεία για εμάς κ τις οικογένειες μας!!:D

0a826dd596.png

Και βέβαια πετάξαμε τον χαρταετό μας αν και οι νέοι είναι υφασμάτινοι οπότε θα τους πετάξουμε και του χρόνου έναν της ΑΕΚ και έναν πειρατικό! Ο Μάξιμος τσίριζε και έκλαιγε γιατί ήθελε να τους κατεβάσουμε μην τους χάσουμε το ίδιο βέβαια έκανε και όλες τις μέρες με τις σερπαντίνες και το χαρτοπόλεμο που ήθελε να τα φυλάξουμε...τι τσιφούτη γιό έχω!χαχα!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...