Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

λοιπον εγω αν μαζευτουμε ειμαι μεσα για το παιδοτοπο την τεταρτη.......

για καφε και παλι αν μαζευτουμε ..μεσα.....αλλα δε το βλεπωωωωωω.......

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νοκ νοκ...είναι κανείς εδώ?????Καλά φέτος δεν κατάλαβα καθόλου ότι πλησιάζει το Καρναβάλι...την Κυριακή ήδη το Καρναβάλι των μικρών και γώ καρναβαλιζόμουν πιο πολύ όταν μέναμε Αθήνα...ή απλά είναι περίεργη η περίοδος για μένα πέρισυ και φέτος...τι να πώ! Ελπίζω του χρόνου να είμαι πάλι μέσα στα πράγματα και να μη γέρασα!χαχαχαχα! Κάπως έχω την εντύπωση ότι δεν γίνονται και τόσες καρναβαλικές εκδηλώσεις ή πάρτυ όπως συνήθως...μπορεί όμως να είναι και ιδέα μου απλά....για πείτε και σείς για να καταλάβω τελικά αν μόνο εγώ το βιώνω έτσι...

Αύριο πρέπει να έχει εκδηλώσεις για τα μικρά στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου (νομίζω το είχα δεί στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού των μικρών). Αν έχει τον σημερινό καιρό θα πάρω τον μικρό Spiderman για μια μικρή βόλτα από κεί! Και την Τετάρτη το πάρτυ στο Babaloo...αυτά! Υπάρχει τίποτ άλλο να πάμε για να πούμε ότι ευχαριστήθηκαν τα μικρά καρναβάλι????Για ενημερώστε αν είδατε κάτι που δεν είδα!

Καληνύχτα...

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Καλημέρα! Καλο καρναβαλι σε εμας κ τα μικρά ζουζούνια μας!!

Evi-c τοτε που λειπατε με τη Ζωή μας ειπε για την αλλαγή ο ψυχολογος (σου εστειλα πμ με τα νέα-υπεθεσα οτι θα το ελεγες κ στη Ζωή)...για να δούμε πώς θα ειναι με τη νεα άφιξη στην ομάδα...

Ζωή άλλες καρναβαλικες δραστηριοτητες δεν ξέρω....

Μήπως εχετε καμια ιδέα πώς να απασχολήσω εκτος σπιτιού το γιο μου? Σε αθληματα μου λενε μετα τα 4 τον παιρνουν, κολυμβητηριο δεν μπαινω εγώ στην πισινα κ είναι μικρος για μόνος του.

Ξερετε τιποτα αλλο?? Κατι πήρε το αυτι μου για θεατρικο παιχνιδι, ξέρετε κατι σχετικο??

sos πρέπει να απασχοληθει ο νεαρός............:roll::roll::roll:

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

καλημερα και καλο σκ και απο μενα......εκδηλωσεις γινονται αλλα να πω την αληθεια δεν πολυτρεχω.....σημερα εχουμε παρτακι να παμε εμεις....αυριο θα κατεβουμε να δουμε καρναβαλι...γιατι για να μπουμε δε το βλεπω.....και την τεταρτη και εμεις στο παιδοτοπο....αυτα ....οντως φετος περασε πολυυγρηγοραα ο καιρος ....τελειωνουν οι αποκριες και δε το πηραμε χαμπαρι.......καλο καρναβαλι λοιπον στα μικρακια μας .....αλλα και σε μας.......

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

@Sotiria: Καλά τα λές με την παιδική απασχόληση αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλά πράγματα στην Πάτρα...αν μάθεις τίποτα ενημέρωσε και μας! Ο Μάξιμος θα πάει 4 το καλοκαίρι οπότε θα έχω επιλογές πέρα από την κολύμβηση την οποία σταματήσαμε τον Νοέμβριο γιατί δεν μπορούσα να σηκώνομαι τόσο νωρίς και να μπαίνω στην πισίνα στην εγκυμοσύνη...από Μάιο θα ξαναπάει και σύντομα θα μπαίνει και μόνος του!

Διαφημίσεις

@ΒΙΚΥ74: Τελικά θα βγείτε μόνο στο Καρναβάλι των μεγάλων?ή καθόλου?αν είναι θα τα πούμε την Τετάρτη...όταν ξέρετε πόσες θα πάμε πείτε μου για να μας κανονίσω τραπεζάκι!φιλιά

@ΒΙΚΥ74: Τελικά θα βγείτε μόνο στο Καρναβάλι των μεγάλων?ή καθόλου?αν είναι θα τα πούμε την Τετάρτη...όταν ξέρετε πόσες θα πάμε πείτε μου για να μας κανονίσω τραπεζάκι!φιλιά

θα προσπαθησω νατον βγαλω τον μικρο...και αυριο...αφου εχουμε την στολη....και να ειμαστε καλα θα βγουμε στο καρναβαλι των μεγαλων.....εγω ειμαι μεσα για τεταρτη.....:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλημερα.

Σωτηρια, δεν ειχα δει το πμ. ειχα καποιο θεμα με τους κωδικους παλι . το ειδα σημερα.

evi mou και το δικο σου πμ για το blog το εχω πάρει, ειχα ξεχασει να στο πω.

Ζωη, για την Τεταρτη δεν ξερω ακομα, θα συννενοηθω με το συζυγο και θα σου πω. Εγω δεν δουλευω, αλλα εκεινος ειναι νυχτα. μάλλον θα ερθουμε και στις 9 θα φυγουμε. θα σε παρω τηλεφωνο το απογευμα. Επίσης, χωρις να ειμαι 100% σιγουρη, νομιζω οτι θα κανουν παρτυ και στο σταθμο της παρασκευη.

θελετε να παμε παιδακια μας στο "Ζουμπαιος και Ιουλιετα"? http://www.stercinemas.gr/templates/TLC_MovieDetail.aspx?REFTYPE=1&SHOWMOVID=103582

εμαθα οτι ειναι πολυ καλο!

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Πείτε μου μέχρι αύριο ποιές θα πάμε τελικά στο Babaloo την Τετάρτη για να πάρω τον Τάσο!xxx

Διαφημίσεις

Ίσως να έρθει και η Δώρα με το Σάκη και τα μικρά αλλά θα μου πεί αύριο σίγουρα. Εσύ Evi-c κανέναν νέο? Καλά θα πάρω τον Τάσο να του πώ ένα τραπεζάκι με χώρο για καρότσι και μου λέτε και αύριο!

Evi-c: Όντως την Παρασκευή θα πάνε τα μικρά ντυμένα στο σταθμό (ελπίζω να μην το ξεχάσω, χαχα!). Και τελειώνουν στις 13.00. αυτά!

Η αφίσα λέει 6 το Baballoo ανοίγει 5 οπότε πάμε 6 παρά...όποια φτάσει πρώτη λέει να κάτσει στο τραπέζι της Ζωής...αυτά!τα λέμε το απόγευμα!φιλιά!

ωραια....μαλλον για παρεα θα ερθει και η μαμα μου....δεν υπαρχει προβλημα ετσι....;;; ετσι και αλλιως ηθελε να σας γνωρισει.....εγω παντως 5.30 θα φυγω απο το σπιτι.....αν γινει κατι και ακυρωθει ...ενημερωστε ετσι;;τα λεμε το απογευμα......φιλια....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...