Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

http://epatra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6560:2011-02-21-15-48-47&catid=44:politics&Itemid=186

Ορίστε Sotiria... Οι κακές γλώσσες... Έτοιμος είναι και ανοίγει αύριο!!! Χαχαχαχα!! Σωθήκαμε:tongue: :tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια...την άλλη Τετάρτη, 02.03 έχει στις 18.00 αποκριάτικο πάρτυ στο Baballoo...χμ!μόλις θυμήθηκα ότι έχουμε σχολή γονέων αλλά λέω να πάω εκεί με το Μάξιμο αλλιώς δεν θα καταλάβουμε καθόλου καρναβάλι φέτος μιας και δεν θα βγούμε στην Παρέλαση και όχι τίποτ άλλο μην πάει και χαμένη η στολή Spiderman!Θα έρθει καμιά σας?

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=132491720152668&set=a.132491703486003.24801.100001755219151

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

καλημερα!!! τι κανετε κοριτσια!!!! καρναβαλιζεστε???

Ζωη, το ηξερα για το παρτυ στον παιδοτοπο, αλλα η Αναστασια δεν θελει να ερθουμε. αν αλλαξει γνωμη θα δουμε..... εν τω μεταξυ, δεν εχουν βγει και οι βαρδιες ακομα, οποτε μπορει και να δουλευω........ ποσο κοστιζει, ξερεις?

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Καλησπέρα κοριτσάκια...την άλλη Τετάρτη, 02.03 έχει στις 18.00 αποκριάτικο πάρτυ στο Baballoo...χμ!μόλις θυμήθηκα ότι έχουμε σχολή γονέων αλλά λέω να πάω εκεί με το Μάξιμο αλλιώς δεν θα καταλάβουμε καθόλου καρναβάλι φέτος μιας και δεν θα βγούμε στην Παρέλαση και όχι τίποτ άλλο μην πάει και χαμένη η στολή Spiderman!Θα έρθει καμιά σας?

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=132491720152668&set=a.132491703486003.24801.100001755219151

και εγω ενδιαφερομαι.....αν ειμαστε καλα μεχρι τοτε γιατι ο ηλιας δε την γλυτωσε και τον εχω απο δευτρα κρεββατωμενο......

καλη σας μερα κοριτσακια ......χαχαχ!!!!!

ζωη και μενα θελω να μου πεις ποσο κοστιζει.....και μακαρι α καταφερουμε να ερθουμε.....

στωνν μικρω εμεις δε βγαινουμε.....γιατι το γκρουπ μας βγαζει στολη που δε μας αρεσει ...αλλα στων μεγαλων αλλαζει η στολη....και οποτε θα βγουμε εκει......

ζωη θα τα καταφερουμε να σε δουμε πριν γεννησεις λες;;;

οι υπολοιπες ελπιζω να ειστε καλα.......μακρι α τα πουμε την τεταρτη....

φιλια!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Όταν μάθω πόσο κάνει θα σας πώ αν και νομίζω όσο κάνει κανονικά ο παιδότοπος και μεις ότι πιούμε! Θα ρωτήσω όμως και θα επανέλθω...

@συμμετέχοντες της Σχολής Γονέων: Μας ακύρωσε τη συνάντηση σήμερα και του είπα ότι την άλλη εβδομάδα να με σημειώσει ότι θα λείψω λόγω πάρτυ...οπότε εγώ δεν θα τον ξαναδώ γιατί μου είπε ότι θα αναλάβει άλλη κοινωνική λειτουργός το τμήμα μας...εγώ δεν το ήξερα!

Το πάρτυ κοστίζει 5 ευρώ/ παιδί με χυμό και hot dog και για μας θα μας έχει τραπεζάκι αν μαζευτούμε με κανένα κεϊκάκι και θα πληρώσουμε ότι πιούμε.

@doroula: Πάλι καλά που δεν θα έχει όλα αυτά που φάγαμε το Χριστούγεννα που πήγαμε να σκάσουμε μετά...οι αχόρταγες!χαχα!

@doroula: Πάλι καλά που δεν θα έχει όλα αυτά που φάγαμε το Χριστούγεννα που πήγαμε να σκάσουμε μετά...οι αχόρταγες!χαχα!

λοιπον...να 'μαστε καλα και το σκεφτομαι σοβαρα να ερθω με τον μικρο....θα ρωτησω και απο το σχολειο του μηπως θελει καμια μαμα.....

τι φαγατε καλε;;;ειπαμε ....κανουμε διαιτα.....χαχα!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Ζωη, αν δεν δουλευω θα ερθουμε κι εμεις στο παρτυ. θα ξερω την Κυριακή. Αραγε πληρωνει και η Κωνσταντινα κανονικα???? ναι μαλλον, ε??? (μπορει και να μην την πάρω, θα δω......)

Εν τω μεταξυ, νευριασα τωρα. γιατι θα αλλαξουμε κοινωνικό λειτουργο?????? εγινε κατι???? κι εμενα με πηρε χθες, αλλα δεν μου ειπε τίποτα....... γκρρρρρρρ (αντε πάλι απο την αρχη......πφφφφ)

καλα να περαστετε σημερα!

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

@ΒΙΚΥ74: Πώ τι τα έβαλες τώρα τα παϊδάκια???Και δουλεύει βράδυ ο Παναγιώτης και δεν θα τσικνήσουμε σήμερα! Μπα όχι μη ντυθούμε λέω εγώ...εγώ ιπποπόταμος και σύ μεζεδάκι!χαχα! Τι φάγαμε τα Χριστούγεννα...άστα! Ακόμα το σκέφτομαι και ανακατεύομαι...ξεκινήσαμε με κάτι τσουρέκια γεμιστά αλλά και με επικάλυψη σοκολάτας που πήραμε κανα 2 φορές και μετά είχε κάτι τυριά, κεφτεδάκια, hot dog και burger και φάγαμε λίγο από όλα...άστα!

@Evi-c: άλλαξε γνώμη η Αναστασία τελικά? Ωραία αν είναι μάθε την υπηρεσία να πάμε! Σίγουρα πληρώνει και η Κωσταντίνα αφού θα μπεί μέσα να κάτσει εκεί στο χώρο με τα μικρά...Μάλλον θα έλειπες και σύ όταν το ανακοίνωσε ότι θα φύγει αφού τελειώνει η συνεργασία του με το Δήμο...η καινούργια είναι και αυτή μαμά...επίσης θα τον ξαναδούμε είπε κανα 2 φορές ενδιάμεσα...σίγουρα στην τελευταία συνάντηση και σε άλλη μια.

Τώρα για καφεδάκι...έτσι όπως το πάτε από βδομάδα το βλέπω απλά 2 μέρες δεν θα μπορώ σίγουρα...μια μέρα θα είμαι Αθήνα και άλλη μια έχω πρωινή δουλειά...θα ξέρω καμιά μέρα πρίν!οπότε κανονίστε!

@BIKY74: Α! Σοβαρά τώρα...φέτος δεν νομίζω να ντυθώ στο Babaloo ίσως κανένα καπέλο-στέκα ή μάσκα!Πέρισυ όμως θυμάμαι κάποιες μαμάδες είχαν ντυθεί!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...