Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

@BIKY74: Δεν τα λέει τώρα που είμαι έγκυος...τα λέει από τότε που μιλάει!χαχα!Και μπά δεν είμαι σε μεγάλο μήνα ακόμα 30+ βδομάδα έχω 10 βδομαδούλες. Κάνω βολτίτσες ακόμα...χαλαρά!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα...

Κανείς για καφεδάκι αύριο πρωι? Καμιά Veso Mare αν κάνει καιρό??? Κατά τις 11-11.30???

Πολλές ερωτήσεις μαζεμένες και υποψιάζομαι οτι κανείς δε θα απαντήσει... χαχαχα!!!

@Mafalda2: Δεν μπορώ για καφεδάκι αύριο το πρωί...Όταν μπορέσεις πάλι μου λές μήπως τα καταφέρουμε!Καληνύχτα!

Ευχαριστώ πολύ Mafalda2! (που έγινες αναγνώστρια του blog μου)

Για καφεδακι δε μπορω με τιποτα το μικρο μου αξεσουαρ είναι μεσα στη γκρινια και την ιδιοτροπια! Αυτάααα!

Εσείς καλά διαβαζω πέρασαν οι ιωσεις!

Φιλακια σε όλες!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

@Mafalda2: Δυστυχώς δεν μπορώ αύριο για καφεδάκι...είναι και η πεθερά μου εδώ και μου έτυχε μια βλακεία χτές με το αυτοκίνητο και άφησα τις δουλειές όλες πίσω! Οπότε ότι προλάβω αύριο και τα υπόλοιπα την άλλη εβδομάδα!

καλημερα στις πατρινες ...τι κανετε;;;εγω απο την αλλη βδομαδα μπορω για πρωινο καφε........απλα μπορω νωρις για να παω να παρω 12 το μικρο απο το σχολειο.....ζωη ...δε πιστευω τπτ σοβαρο με το αμαξι ε;;.....τα παιδακια σας πως ειναι ...γενικα ...ηρεμησατε απο ιωσεις;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

@BIKY74: Στο βενζινάδικο αντί για πετρέλαιο μου έβαλε βενζίνη...οπότε ήρθε οδική βοήθεια και έμεινε το αυτοκίνητο 6 ώρες στο συνεργείο...και πάλι καλά να λέω...γιατί αν ήταν βενζινοκίνητο και μου έβαζε πετρέλαιο πέρα από την ταλαιπωρία θα ήταν υπερβολική και η ζημιά από οικονομικής άποψης.

Τώρα για τις ιώσεις...τα αγόρια συνήλθαν αλλά εμένα μου έμεινε ένας φοβερός βήχας σα τσιγαρόβηχας...πήγα και σε παθολόγο και μου είπε να κάνω καμιά βδομάδα υπομονή να περάσει...τον έχω ήδη 10 μέρες όμως! ΟΚ και γώ για την άλλη βδομάδα αν μου πείτε καμιά μέρα πριν!φιλιά!

γκρρρρρρρρρρρ

πάλι τα ίδια...ξανά 39αρια+ ο μπέμπης χωρίς βήχα ή μύξες

έχει πάει ο Α. τα ούρα του στο Ρίο καθότι Σάββατο

ελπίζω να μην έχουμε πάλι ούρολοίμωξη

ουφ...

καλό ΣΚ

@Katerinaki7575: Χμ!Περαστικά σας...ελπίζω να συνέλθει ο μικρούλης γρήγορα και να μην είναι ουρολοίμωξη πάλι...

Καλό Σαβββατοκύριακο κοριτσάκια!

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ...τελικά ο μικρός σήμερα είναι καλά κ δεν έχει ουρολοίμωξη...

για 2 24ωρα ψήθηκε στον πυρετό το πουλάκι μου χωρίς βήχα ή μύξες

ΝΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΙΟ

----------------------------

Επειδή έλειπε από την πόλη ο παιδίατρος μας είπε να κάνουμε καλιέργια στο Ρίο...(ανάθεμα την ώρα)

πήγε ο άντρας μου το Σάββατο κ αφού έφαγε 2 ώρες για να δώσει τα ούρα του λένε πάρε τηλ την Κυριακή το μεσημέρι κ την κυριακή το μεσημέρι που πήρα τηλ μου λένε ότι δεν τα δίνουνε αλλά την Δευτέρα-σήμερα

για μωράκια που υπάρχει υποψία για ουρολοίμωξη για 2η φορά είναι πολύ κρίσιμο να έχουμε τα αποτελέσματα το συντομότερο

κ βέβαια σήμερα που πήρα τηλ μου είπαν ότι δε τα δίνουν προφορικά τα αποτελέσματα...κ πήγε ο Α. εκεί και του δώσαν ένα σκέτο χαρτί χωρίς υπογραφή

Οτι κ να πω είναι λίγο...

φιλάκια...

το καρναβάλι των μικρών είναι αυτό το ΣΚ? τι ώρα η παρέλαση?

Ναι το Ρίο εχει διαλυθει κυρίως λόγω του φόρτου εργασίας θέλω να πιστεύω, αφού εχουν φορτωθεί κ όλον τον κόσμο....ο Αγ. Ανδρέας βλέπετε ακόμα επισκευάζεται... Περαστικα στον μικρό σας!!

Την Κυριακή στις 11 αρχίζει το καρναβάλι!

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...