Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οποια θελει καφεδακι ...πρωινο ....να σηκωσει χερακι!!!!!

Εγώ.... αλλά δε μου κάθεται ποτέ...Μάλλον θα φύγουμε για μερικές μέρες

για το χωριό

Να κανονίσουμε για την ερχόμενη εβδομάδα?

Μήπως ξέρετε πότε είναι οι απόκριες

Σωτηρία μου είσαι καλά?Η μικρή?

καλημέρα σε όλες

6 Μαρτίου είναι!

Καλα είναι κ η μικρή Μαρινα μου, φυλαγομαστε λιγο μεχρι να περασει αυτός ο μήνας με τις πολλές ιώσεις + γριππη γιατι μεχρι στιγμής καλά τη σκαπουλάραμε!!

Στους δικούς σου θα πάτε?? Καλη ξεκούραση να ευχηθώ??:-)

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Καλημέρα κορίτσια! Αυτό ήταν, τη γλίτωσα 2 μήνες αλλά κόλλησα προχτές από τους κυρίους του σπιτιού και σε συνδιασμό με έπιασε και η μέση μου οπότε πέρασα την χτεσινή μέρα στο κρεβάτι ψάχνοντας μάταια τρόπο να βολευτώ χωρίς να πονάω! Σήμερα κατάφερα να σηκωθώ και συνεχίζω...χαχα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

Είναι τρελό πάντως στο Μάξιμο δούλευα 10ωρα μέχρι 5 μέρες πρίν γεννήσω γιατί γέννησα και 3 βδομάδες νωρίτερα και ήμουν τέλεια...τώρα που κανονίζω μόνη μου το πρόγραμμα μου ταλαιπωρούμαι πιο πολύ...Αν είναι να κάνω και 3 παιδί θα κοιτάξω να βρώ πρώτα και μια δουλειά που να με απασχολεί τουλάχιστον 10ωρα εκτός σπιτιού.

Καλημέρα!!!

Για συνάντηση δεν μιλάω γιατί έχω και το Μάξιμο σπίτι και δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα.

Είναι τρελό πάντως στο Μάξιμο δούλευα 10ωρα μέχρι 5 μέρες πρίν γεννήσω γιατί γέννησα και 3 βδομάδες νωρίτερα και ήμουν τέλεια...τώρα που κανονίζω μόνη μου το πρόγραμμα μου ταλαιπωρούμαι πιο πολύ...Αν είναι να κάνω και 3 παιδί θα κοιτάξω να βρώ πρώτα και μια δουλειά που να με απασχολεί τουλάχιστον 10ωρα εκτός σπιτιού.

Καλημέρα!!!

Για συνάντηση δεν μιλάω γιατί έχω και το Μάξιμο σπίτι και δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα.

μαλιστα ....το εχεις στο προγραμμα...το 3το βλεπω!!!!!;)

οποτε μπορειτε ....πες τε το ...για καφε!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

@BIKY74: 10 έχω στο πρόγραμμα αλλά δεν ακολουθεί ο τωρινός σύζυγος...θα πρέπει πρώτα να βρώ και το σύζυγο που θα ακολουθήσει!χαχαχα!

Κοριτσάκια καλησπέρα...

σκέφτομαι συνέχεια τα πατατάκια που έχω στο ντουλάπι....

ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ????????????????????

Βίκυ74 τι κάνεις??

Ζωή σε βλέπω πολύ power....μπράβο αλλά να μη το παρακάνεις....

καλό βράδυ

Διαφημίσεις

@BIKY74: 10 έχω στο πρόγραμμα αλλά δεν ακολουθεί ο τωρινός σύζυγος...θα πρέπει πρώτα να βρώ και το σύζυγο που θα ακολουθήσει!χαχαχα!

χαχα!!!εχεις αγριες διαθεσεις βλεπω.....κοιτα.....αντε κανε και το τριτο με τοω τωρινο ....και αν μας βγει αγορι παλι .......ε!!!ε!!!!αλλαξε τον ......και φαντασου με αλλη γυναικα να κανει την κορη ....:mrgreen:εγω του εχω πει του δικου μου ....οτι αν γινει κατι χωρισμος ...θανατος και ξαναπαντρευτει και κανει κοριτσι ...:twisted:....θα τον στοιχιωσω......χαχαχα!!!!

Κοριτσάκια καλησπέρα...

σκέφτομαι συνέχεια τα πατατάκια που έχω στο ντουλάπι....

ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ????????????????????

Βίκυ74 τι κάνεις??

καλα ειμαι μαρινακι .....

Ζωή σε βλέπω πολύ power....μπράβο αλλά να μη το παρακάνεις....

καλό βράδυ

τη γλίτωσαν τα πατατάκια...!!!

ρε παιδιά δε μπορώ να σταματήσω να τρώω...5 ρημαδοκιλά

θέλω να χάσω κ δε το ράβω...

εχω μαθει οτι εισαι κορμαρα ...οποτε μη αγχωνεσαι......βεβαια μακρια τους πειρασμους ......

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλημερα σε ολες σας.....λοιπον......ονομα γκρουπ...για παιδικο.....παττυ και οι φιλοι...της....για των μεγαλων ....ελα να δαγκωθουμε...νταρλινγκ......δρακουλιαρικο...στυλακι....!!!οποια θελει ....με ρωταει ....ζωη ....δωρα.....εβι σι....φιερη...........εχω φωτο στο φβ......ασχετο .....ειναι καποια αλλη στο φατσο βιβλιο και θελει να γινει φιλη μου;;;...και εκει;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Katerinaki7575: Όσο για τα πατατάκια πρέπει να τα φάς...και μη σου πώ πάω να φάω και γώ!5 κιλά από που θές να τα χάσεις από μένα???χαχαχα!Ο ορθοπεδικός μας στην Αθήνα είχε 8 παιδιά και μου εξηγούσε ότι το πρώτο είναι το πιο κουραστικό - άντε και το δεύτερο και από το τρίτο και μετά έλεγε ότι μεγαλώνουν από μόνα τους!χαχα!Αυτό βέβαια δεν ισχύει για σένα που το 2ο και το 3ο ήρθαν μαζί...οπότε από το τέταρτο και μετά θα είσαι χαλαρή!χαχα!

ΒΙΚΥ74: Όχι δεν θέλουμε να γίνουμε φίλες σου στο facebook...Χαχα! (αφού είμαστε ήδη!) Θα μπώ να δώ τις φωτογραφίες αν και χλωμό το βλέπω να βγαίνω...με κόλλησε και ο Μάξιμος και δεν έχω ηρεμήσει 2 μήνες...

@ΒΙΚΥ74: Τι τα θές τα κορίτσια??? Υπάρχει καλύτερο πράγμα από προσωπικό χαρέμι???Ο Μάξιμος ήδη λέει στον πατέρα του: Πάμε για καφέ μόνο αγόρια! (οπότε αν πάνε θα έχω την ησυχία μου 2 ώρες)...ή έλα να παίξουμε playstation η μαμά δεν ξέρει είναι κορίτσι...και γλιτώνω και από αυτό!χαχα!

ΒΙΚΥ74: Όχι δεν θέλουμε να γίνουμε φίλες σου στο facebook...Χαχα! (αφού είμαστε ήδη!) Θα μπώ να δώ τις φωτογραφίες αν και χλωμό το βλέπω να βγαίνω...με κόλλησε και ο Μάξιμος και δεν έχω ηρεμήσει 2 μήνες...

:tongue::tongue:.......

@ΒΙΚΥ74: Τι τα θές τα κορίτσια??? Υπάρχει καλύτερο πράγμα από προσωπικό χαρέμι???Ο Μάξιμος ήδη λέει στον πατέρα του: Πάμε για καφέ μόνο αγόρια! (οπότε αν πάνε θα έχω την ησυχία μου 2 ώρες)...ή έλα να παίξουμε playstation η μαμά δεν ξέρει είναι κορίτσι...και γλιτώνω και από αυτό!χαχα!

χαμος γινετε με αυτες τις ιωσεις .....προσοχη πολυυυ....λογικα μωρε ζωη εισαι σε μεγαλο μηνα.....που να πας;;και οσο μεγαλωνουν ....τοσο και πιο αντρικα θα ειναι ....και εμεις στην ησυχια μας ε;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...