Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α!!!Καλά....Εγώ έχω χάσει πολλά πολλά επεισόδια!!Ζωή μου..ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ..Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα προηγούμενα που έχω χάσει αλλά απο τα λίγα που διάβασα κάπου πήρε το μάτι μου για "σπάσιμο νερών..)κλπ.

Και εμείς χάλια είμαστε απο ιώσεις κ αυτή τη στιγμή έχω κρεμασμένο πάνω μου τον Παναγιωτη σαν τσιτα..Εχω ξεκινήσει κ την δουλειά κ τις βάρδιες που να βρώ χρόνο η δόλια να σας παρακολουθήσω!!!!

Ετοιμάζεστε για τα καρναβάλια ε??Super..Εμείς θα πάρουμε τα πιτσιρίκια μαζί μαζί μας στων μεγάλων αν κ ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει που..Με το καρναβάλι των μικρώνδεν έχω ασχοληθεί ποτέ..καιρός είναι νομίζω..Θα σας διαβάσω κ θα επανέλθω με απορίες αν χρειαστεί..

Έυη μου πολύ καλό το blog..

Μπράβο σε όλες τις χρυσοχ'έρες..

Φιλάκια πολλά πολλά σε όλες κ περαστικά μας!!!!

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Γεια σας κοριτσάρες!!!! Βλέπω είμαστε για κλάματα όλες (και λέω όλες γιατί εκεί που χαιρόμουνα οτι την είχαμε γλυτώσει φέτος πέφτουμε ένας ένας σαν τα κοτόπουλα!!!) Η μικρή την έχει γλυτώσει ακόμα αλλά η μύτη τρέχει και δεν τη φτάνουμε!

Evi mou στείλε μου και μένα το blog σου να χαζέψω γιατί άρχισα να φτιάχνω το δωμάτιο της μπουμπους και την άλλη βδομάδα θα το βάψω και ψάχνω ιδέες...

Ζωη στο δικό σου δε μπορώ να μπω γιατί μου λέει ότι πιθανό θα κάνει κακό στο pc μου. Μήπως να το ψάξεις για κανένα ιό?

Και για να ευθυμήσετε λίγο:

Καληνύχτα σας!

@BIKY74: Α καλά δεν πάει καλά η Καρναβαλική Επιτροπή φέτος...στα αλήθεια επιμένουν ότι σε κάθε ενήλικα θα αντιστοιχούν 7 παιδιά και όντως θα δίνουν κάρτες στους συνοδούς που μόνο αυτοί θα περνούν από τους σεκιούριτι...νέα περισσότερα θα έχω τη Δευτέρα σχετικά με το αν το Babaloo θα βγεί και στο διήμερο των μεγάλων.

@ΤΑΤΗ: Άσε μη μου μιλάς για ιώσεις φέτος!χαχα!ναι καλά είδες στο Καρναβάλι των μικρών θα είμαι 33 εβδομάδων και έλεγα να γεννήσω στη διαδρομή αλλά με τις αλλαγές που κάνουν φέτος δεν βλέπω να βγαίνω με τον μικρό.

@Mafalda2: Έχεις προσωπικό μήνυμα...το e-shop είναι μια χαρά!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Βρε τι κρύο είναι αυτό???Την Κυριακή έχει 2 παραστάσεις Πινόκιο στο Πάνθεον (10Ευρώ το άτομο και με εκπτωτικό κουπόνι 3 ατόμων 8 Ευρώ το άτομο)...λέμε με την evi-c να πάμε. Οι παραστάσεις νομίζω είναι 11.30 και 17.30...εγώ έλεγα να πάμε στην πρωινή γιατί δεν ξέρω μήπως κοιμηθεί ο Μάξιμος το μεσημέρι και αν τον ξυπνήσω είναι κακόκεφος!Θέλει να έρθει καμιά σας???

Διαφημίσεις

Μόλις μίλησα με το Πάνθεον...λοιπόν προπώληση εισητηρίων δεν γίνεται αλλά το ταμείο ανοίγει 1 ώρα πρίν την παράσταση...τα εισητήρια δεν είναι με αριθμό θέσης οπότε όπως καταλαβαίνετε πρέπει να πάμε νωρίς και να πιάσουμε και θέσεις!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

εγω δεν ειμαι σιγουρη για τον Πινοκιο γιατι ο Κωστας δουλευει και η πεθερα μου ειναι αρρωστη, και δεν εχω κανεναν να μου κρατησει τη μικρη. Ειναι και η μαμα μου, αλλα ισω φυγει για το χωριο το απογευμα. Οποτε αργοτερα θα ξερω. Εν τω μεταξυ, αν τη φερω μαζι, θα κατσει λετε???

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Τελικά ο Μάξιμος είναι λίγο αδιάθετος από χτές αλλά μιας και όλοι ξέρουμε πώς είναι οι παιδικές αδιαθεσίες όλα θα κριθούν από τη νύχτα...αν δεν κάνει πυρετό από το απόγευμα και μετά θα έρθουμε...η evi-c τελικά θα μπορέσει και αυτή εκτός απροόπτου, η Δώρα έχει βραδυνή έξοδο σήμερα οπότε θα κριθεί από το ξύπνημά της. Πάντως μια σειρά την πιάσαμε πάλι Εύη και Σωτηρία το Parentscafe αν τα καταφέρουμε όλες...11 παρά θα κοιτάξω να είμαι και γώ εκεί αν όλα πάνε καλά! Επιδρομή parentscafe Τύπου σχολής γονέων!χαχαχα!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...