Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

• Δύναμη! 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

@ΒΙΚΥ74:όταν ήμουν έγκυος στο Μάξιμο είχα βγεί στη Πριγκίπισσα και το Βάτραχο...και ας ήμουν η πιο χοντρή πριγκίπισσα...έλαμπα!χαχαχχα!Τώρα για το Καρναβάλι των μικρών που θα είναι και πιο μικρή η διαδρομή δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα!εκτός αν βρέχει που δεν θα κάνω extreme sports.

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραία θα είσαι βρε Ζωή μόνο να προσεχεις γιατί τώρα θα έχεις να κυνηγας και το Μάξιμο.

Βίκυ παρακολουθεις τα μπλογκ αλλά δε παρακολουθείς το δικό μου;;;;; Σα δε ντρεπεσαι! (πλακα κάνω):lol::lol:

Εγώ πάντως για βραδινή συνάντηση θα μπορώ σε .... κανα χρόνο γιατί ο μικρός μου από την ώρα που νυχτώνει θέλει μόνο την μαμά του!

Και μεταξύ μας πολύ το απολαμβάνω γιατί ο Χρήστος σα μωρό με είχε λίγο γραμμένη και προτιμούσε τη μάνα μου!(και τώρα το ίδιο κάνει)

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Αν δεν ισχυει,να κανονισουμε να βγουμε κοριτσια!Ζωη θελεις να κανονισουμε? Προπερσυ βγηκαμε,περσυ ημουν εγκυος στο πρωτο τριμηνο και μου ειχε πει ο γιατρος οχι.Φετος το συζηταμε ξανα, και μπορει να μην ειμαι εγκυος αλλα μοιαζω σαν εγκυος χαχαχα!.

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Α καλά δεν πάμε καλά...βάλανε περιορισμό στην ηλικία των μικρών για το καρναβάλι των μικρών? Ο Μάξιμος βγαίνει από 1,5 χρονών στο καρναβάλι των μεγάλων....

@ΒΙΚΥ74: Ναι αν δεις κανένα ιπποπόταμο εγώ θα είμαι!χαχαχα!6 παιδιά για κάθε ενήλικα? οπότε μπορείς να κάνεις αλλα 3...ξεκίνα!

ναι.....δλδ ...αν δεν μπορουν να βγουν τα μικρα σε αυτο το καρναβαλι ...που μπορουν να βγουν;;;......στων μεγαλων.....ηταν η απαντηση.....που μου εδωσαν......για παιδια κατω των 4 που ρωτησα.....:confused:ρε παιδια λεω.....ας βγαινει το παιδακι και μονο αυτος που θα το φυλαει....ενας ...για καθε μωρο...ας μη βγει μαζι η γιαγια ...η φιλη ...η ξαδερφη......ας βαλετε αυτο οριο ......τελος παντων μεγαλη χαζομαρα......αλλα δεν αντιδραει κανεις!!!!.......χαχα!!!!!μ'εκανες κα γελασα!!!!.......

Α ναι να πάμε για κανένα καφεδάκι ή και βραδυνό κρασάκι...ότι θέλετε...

εμαι σε αναμονη ...πειτε μου και μεσα!!!

Ωραία θα είσαι βρε Ζωή μόνο να προσεχεις γιατί τώρα θα έχεις να κυνηγας και το Μάξιμο.

Βίκυ παρακολουθεις τα μπλογκ αλλά δε παρακολουθείς το δικό μου;;;;; Σα δε ντρεπεσαι! (πλακα κάνω):lol::lol:

Εγώ πάντως για βραδινή συνάντηση θα μπορώ σε .... κανα χρόνο γιατί ο μικρός μου από την ώρα που νυχτώνει θέλει μόνο την μαμά του!

Και μεταξύ μας πολύ το απολαμβάνω γιατί ο Χρήστος σα μωρό με είχε λίγο γραμμένη και προτιμούσε τη μάνα μου!(και τώρα το ίδιο κάνει)

ευη μου και το δικο σου παρακολουθω .......χιχιχιχι!!!!.

τοτε να κανουμε πρωινη συναντηση να εισαι και εσυ....μπορεις πρωι;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Αν δεν ισχυει,να κανονισουμε να βγουμε κοριτσια!Ζωη θελεις να κανονισουμε? Προπερσυ βγηκαμε,περσυ ημουν εγκυος στο πρωτο τριμηνο και μου ειχε πει ο γιατρος οχι.Φετος το συζηταμε ξανα, και μπορει να μην ειμαι εγκυος αλλα μοιαζω σαν εγκυος χαχαχα!.

δωριτσα ελα στις γοργονες ...να κανουμε καμια διατροφουλα...και παρεουλα;;;η μπαπ ....λεει αρκετα τιπς για καλυτερη διατροφη ....χωρις πολλες ....σε εισαγωγικα στερησεις......ελα .......!!!!!!:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλησπερα!

το ακουσα και απο αλλου για τον περιορισμο στην ηλικια. δηλαδη τωρα η Αναστασια δεν μπορει να βγει??? τσαντιστηκα τωρα γκρρρρρρρ

Ζωη δεν εμαθα τιποτα γιατι την πηγε ο Κωστας σημερα. Θα ρωτησω αυριο και θα σου πω.

Ποιες ειναι για πρωινο καφεδάκι την Τεταρτη??? με ή χωρις παιδια, οπως βολευεστε. :)

για παμε να δουμε συμμετοχες

1. Εύη (evi-c) & μάλλον Κωνσταντίνα

2...........

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

δωριτσα ελα στις γοργονες ...να κανουμε καμια διατροφουλα...και παρεουλα;;;η μπαπ ....λεει αρκετα τιπς για καλυτερη διατροφη ....χωρις πολλες ....σε εισαγωγικα στερησεις......ελα .......!!!!!!:D

Kαλα,εχουμε πλακα εμεις οι δυο!Δεν καταλαβαινω τι μου λες χαχαχα!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

@evi mou: Ο Μάξιμος δεν θέλει κυνηγητό στο Καρναβάλι...είναι ο καλύτερος συνοδός χορευτής και ιδανικός καρναβαλιστής...και επειδή φοβάται μη χαθούμε δεν μου αφήνει ποτέ το χερί και αν, κοιτάζει να είναι πάντα δίπλα μου...οπότε αυτό δεν με ανησυχεί καθόλου!όσο για τη συνάντηση πάμε πρωί αλλά και βράδυ: άναψε στον μικρό το φώς της βεράντας και κάντον να πιστέψει ότι είναι μέρα!χαχαχα!πάμε και πρωί...την άλλη βδομάδα τότε που μπορεί και η ΒΙΚΥ.

@evi-c: Δεν βγάζει ο σταθμός γκρούπ ρώτησα σήμερα και μόλις πήρα στο Babaloo να δώ τι γίνεται με το γκρούπ του Τάσου τους Πειρατές! Δεν ήταν εκεί θα πάρω σε λίγο πάλι και θα σου πώ!

@doroula: Ναι εγώ ψήνομαι να βγώ (βεβαίως πιο πολύ για το Μάξιμο, αλλιώς θα έβγαινα στο Καρναβάλι των μεγάλων αλλά να μην το παρακάνω με 2 παρελάσεις). Ότι μάθω για τη στολή θα σου πώ!)...Α! Η ΒΙΚΥ74 σου λέει να πάς στο θέμα στις γοργόνες του parentscafe να κάνετε όλες μαζί δίαιτα που κάνουν αποτελέσματα τα κορίτσια χωρίς πολλές στερήσεις...και δεν εννοεί κάτι από τις γοργόνες που μας ονόμαζες εσύ το καλοκαίρι (τελικά όντως θέλετε μεταφραστή...θα παρεξηγηθείτε καμιά ώρα...το βλέπω!χαχαχχα

@ΒΙΚΥ74: Καλά μην τρελαίνονται πέστους με την ηλικία...τι θα κάνουν θα μας ζητήσουν ταυτότητα ή ληξιαρχική πράξη γέννησης των παιδιών? Θα ρωτήσω και τον Τάσο αν ξέρει κάτι και θα σας πώ!

Διαφημίσεις

Ζωη ρωτησα κι εγω και μου ειπαν οχι. Περιμενω να μου πεις νεα από τον Τασο.

Για καφεδακι παμε την αλλη εβδομαδα, κανενα προβλημα από μενα.

α, και αυριο δεν θα ερθω τελικα στη σχολή, δεν μπορεσα να αλλαξω τη βαρδια.

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Έχω νέα για τη στολή του Babaloo:

1. Τιμή παιδικής 35 Ευρώ και ενήλικα 40 Ευρώ (Υπάρχει περίπτωση το γκρούπ να βγεί και στο Καρναβάλι των μεγάλων οπότε σε αυτή την τιμή 3 παρελάσεις, αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα)

2. Στολή Πειρατής αλλά Μούτσος: τζίν σκισμένο κάτω, ριγέ μακρυμάνικη μπλούζα, γάντζο για το ένα χέρι, σπαθί που κάνει σχέδια για το άλλο κτλ. Θα βάλει και φωτογραφίες στο facebook μόλις στήσει τη στολή στον παιδότοπο (ίσως αύριο)

3. Καλό θα ήταν να γραφτούμε αν θέλουμε σύντομα γιατί θέλουν να δώσουν τις στολές την Τρίτη πριν την παρέλαση

4. Αυτό για την ηλικία ισχύει αλλά σε συνάντηση που είχε με την Καρναβαλική Επιτροπή τους εξήγησε ότι όλα αυτά που λένε δεν μπορούν να γίνουν.

Πχ 1. Δεν γίνεται να αφήσει κάποιος το παιδί του 4 ετών να βγεί μόνο του με συνοδό που προσέχει και άλλα 4 παιδιά, ή να έχεις 2 παιδιά 5 και 3,5 και να βγεί μόνο το ένα. Αυτό βέβαια που είπε είναι ότι θα προσπαθήσει να έχει πιο πολλά παιδιά από μεγάλους. Για παράδειγμα παιδάκια γνωστών μας μεγαλύτερα από τα δικά μας θα βγούν όντως συνοδευόμενα από τα κορίτσια του παιδότοπου...εγώ ας πούμε θα βγώ μόνη χωρίς τον Παναγιώτη κτλ.

Αυτά!

Έχω νέα για τη στολή του Babaloo:

1. Τιμή παιδικής 35 Ευρώ και ενήλικα 40 Ευρώ (Υπάρχει περίπτωση το γκρούπ να βγεί και στο Καρναβάλι των μεγάλων οπότε σε αυτή την τιμή 3 παρελάσεις, αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα)

2. Στολή Πειρατής αλλά Μούτσος: τζίν σκισμένο κάτω, ριγέ μακρυμάνικη μπλούζα, γάντζο για το ένα χέρι, σπαθί που κάνει σχέδια για το άλλο κτλ. Θα βάλει και φωτογραφίες στο facebook μόλις στήσει τη στολή στον παιδότοπο (ίσως αύριο)

3. Καλό θα ήταν να γραφτούμε αν θέλουμε σύντομα γιατί θέλουν να δώσουν τις στολές την Τρίτη πριν την παρέλαση

4. Αυτό για την ηλικία ισχύει αλλά σε συνάντηση που είχε με την Καρναβαλική Επιτροπή τους εξήγησε ότι όλα αυτά που λένε δεν μπορούν να γίνουν.

Πχ 1. Δεν γίνεται να αφήσει κάποιος το παιδί του 4 ετών να βγεί μόνο του με συνοδό που προσέχει και άλλα 4 παιδιά, ή να έχεις 2 παιδιά 5 και 3,5 και να βγεί μόνο το ένα. Αυτό βέβαια που είπε είναι ότι θα προσπαθήσει να έχει πιο πολλά παιδιά από μεγάλους. Για παράδειγμα παιδάκια γνωστών μας μεγαλύτερα από τα δικά μας θα βγούν όντως συνοδευόμενα από τα κορίτσια του παιδότοπου...εγώ ας πούμε θα βγώ μόνη χωρίς τον Παναγιώτη κτλ.

Αυτά!

ζωη αν βγει και στους μεγαλους...μ'ενδιαφερει και μενα.....

η τιμη της στολης η παιδικη ...μεχρι ποια ηλικια ειναι ....;;;και ....με νοιαζει και η σειρα .....θα παρει μερος στο κρυμμενο θυσαυρο;;;θα κυνηγισει ποντους;;;φωτο θελω και εγω ναδω......

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

λοιπον...ειχα τηλεφωνικη συνομιλια με σταυροπουλου.....40 των μεγαλων.....και 35 με 30 των παιδιων.....αναλογα ηλικια φανταζομαι.....βγαινει και στις τρεις παρελασεις....και με καλη σειρα συνηθως.....το θεμα .....για τομικρω ειναι κατι με την γνωστη μας ...ΠΑΤΤΥ.......για το μεγαλων θα κανει καποια αλλαγη ...στ'ονομα ......την τεταρτη θα παω να δω στολη και θα βγαλω φωτο.......αυτα ...και απο μενα.....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Hello!

Βρήκα αυτό το άρθρο σχετικα με τον ύπνο, που ξέρω απασχολεί αρκετες απο εμας. Εχει πολύ καλες ιδέες

http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/02/blog-post_01.html

και επίσης κατι για να γελασετε, με τον αντρα μου γελασαμε μεχρι δακρύων όχι ακριβώς με το τραγούδι αλλά με τα σχόλια απο κάτω....διαβαστε τα!!!

κ εδω http://www.e-patras.gr/portal/web/common/home

λεει για τον παιδότοπο με τη φύλαξη που λέγαμε χθες!

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...