Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Με εκανες και γελασα:P!Δεν εννοω πως εχεις σειρα για ιωσεις,αλλα για το blog!Σειρα για δημιουργειες!!!!Και οσο για τις ''κορες'',χαρακτηρισα ετσι εσας,δηλαδη ''παρθενες'',ας πουμε γυναικες και καλα και οχι να κανετε κορες-παιδια !

χαχα!!!!συνενοηση.....τελεια.....δε πειραζει μ'αρεσει που σ'εκανα και γελασες!!!ξεκινησα καλα τη μερα σου !!!!χαχαχ!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρίνα και Ζωή εχετε πμ!

Καλημέρα! Βίκυ μου λογαριασμό εννοεί το email σου.

Περαστικά σε όλη τη παρεα.

Σωτηρια που το πέτυχες ρε το τραγουδακι; Δε παίζεσαι!

ναι το ξερω....αλλα ολο ξεχναω το κωδικο μου .....χαχαχα!!!και παρολο που το γραφω καπου για να το θυμαμαι ...μετα μου το βγαζει off...οποτε πρεπει να μπω στη διαδικασια .....ν'αλλαξω για ακομα μια φορα κωδικο.....:(:)

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Αχ κορίτσια...έλεος

η μικρή δεν έχει ουρολοίμωξη αλλά ανεβάζει τα 39αρια

οπότε αν μέχρι αύριο δεν πέσει ο πυρετός ξεκινάει αντιβίωση

Εύη τώρα θα μπω στο μπλογκ..να δω πότε θα βρω τη Βίκυ

μάλλον θα ανοίξω ενα λογαριασμο για να με βρει αυτή

άντε καλό ΣΚ...

@evi-c: Τον κυριούλη τον κράτησα όλη την εβδομάδα σπίτι τελικά για να ξεκουραστώ και γώ και αυτός από τις ιώσεις του σταθμού! Δεν έχει πια πολύ βήχα αλλά ούτε τρέχει η μύτη νερό...για να δώ πώς θα πάει το ΣΚ και την όρεξή μου και θα κριθεί αν τον στείλω πάλι από Δευτέρα.

- Καλό Σαββατοκύριακο κοριτσάκια!

@BIKY74: Πολύ μου άρεσε η συνεννόηση που είχες με τη Δώρα...Εγώ κατάλαβα όλα αυτά που είπε απευθείας, οπότε αν χρειαστείς μεταφραστή μου λές (όχι τίποτ άλλο μην παρεξηγηθείτε!χαχα!)

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

καλημερα κοριτσια .....ελπιζω ολες να ειστε καλα!!!!.........

@BIKY74: Πολύ μου άρεσε η συνεννόηση που είχες με τη Δώρα...Εγώ κατάλαβα όλα αυτά που είπε απευθείας, οπότε αν χρειαστείς μεταφραστή μου λές (όχι τίποτ άλλο μην παρεξηγηθείτε!χαχα!)

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!!!!χαχαχχα!!!μην απομακρυνθεις .....μπορει να σε χρειαστω!!!!χιχιχιχιι!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Θα ρωτήσω και εδω μήπως και έχετε δει στο ιντερνετ καμία πρωτοτυπη καρναβαλική στολή γιατι τους πριγκιπες τον μπατμαν και αυτά που κυκλοφορουν στην Πάτρα τα βαρέθηκα. Θέλω κάτι σαν αυτό

http://www.tomarma.com/Licensebook/Farm/pages/TA69GoatCD12.html

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

@evi mou: αν σου αρέσει αυτή η στολή ξεκίνα και ράβε στο χέρι...σίγουρα θα έχεις και εκεί ταλέντο...εγώ πέρισυ σε μια νύχτα έραψα στολή μάγειρα για το Μάξιμο γιατί το φοβερό γκρούπ που βγαίναμε δεν μου έδωσε τη στολή του και σα μάνα δεν μπορούσα να μη φτιάξω στολή για το παιδί! Τελικά ήταν ο πιο ωραίος την Κυριακή...φέτος θα πάει spiderman που την έχουμε πάρει από το καλοκαίρι τη στολή και θα δούμε αν θα βγούμε και σε γκρούπ ή με το σταθμό (αν δεν μου σπάσουν τα νερά ως τότε!)...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!

GOOD MORNING,GOOD MORNING,GOOD MORNING,GOOD MORNING,GOOD MORNING!!!!!!!

BUONGIORNO,BUONGIORNO,BUONGIORNO, BUONGIORNO,BUONGIORNO

A TUTTI!!!!!!

(Α ρε αυπνία κεφια που μου χαριζει!!!)

0b50f73f94.png

af879bb122.png

καλημερα και καλη εβδομαδα ......

δωριτσα μπραβο κοπελα μου ...που εχεις κεφι ...και ας εισαι αυπνη ...σημαινει οτι εισαι καλα!!!!!!

ευη μου .....τα καταφερα με το μπλογκ.......επιτελους...

ζωη μου ......βρε θηριο ....θα βγεις καρναβαλι με κοιλια τουρλα;;;;...χαχα ...αν ινει θελω να το δω.....χαχαχα!!!!πως ειναι ο μαξιμος;;;;

οι υπολοιπες ...πως ειστε;;;τα ζουζουνια σας;;;για κανα καφε θα γινει τπτ .....η

καλο καλοκαιρι;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Ακουσα πως θα συμμετεχουν στο καρναβαλι των μικρων παιδια απο 4 χρονων και ανω.Λενε πως ειναι νεος κανονισμος,ισχυει?
δεν εχω ακουσει κατι τετοιο. λες???

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Καλημέρα και από μένα! Τι ακριβώς κατάφερες Βίκυ μου; Με μπέρδεψες
δε μπορουσα να παρακολουθησω τα μπλογκ ....γιατι ειχα προβλημα με το κωδικο ...τα καταφερα ...τωρα!!!!χαχα!!!
Ακουσα πως θα συμμετεχουν στο καρναβαλι των μικρων παιδια απο 4 χρονων και ανω.Λενε πως ειναι νεος κανονισμος,ισχυει?
δυστυχως ....μαλλον ισχυει.....και σε καθε μεγαλο θα αντιστοιχουν 6 παιδια ......

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Α καλά δεν πάμε καλά...βάλανε περιορισμό στην ηλικία των μικρών για το καρναβάλι των μικρών? Ο Μάξιμος βγαίνει από 1,5 χρονών στο καρναβάλι των μεγάλων....

@ΒΙΚΥ74: Ναι αν δεις κανένα ιπποπόταμο εγώ θα είμαι!χαχαχα!6 παιδιά για κάθε ενήλικα? οπότε μπορείς να κάνεις αλλα 3...ξεκίνα!

@Doroula: Αϋπνίες δικές σου ή τις μικρής...γιατί αν είναι δικές σου ΟΚ!

@evi-c: Ναι ξύπνησα αλλά δεν πήγα τον Μάξιμο γιατί δεν ξύπναγε αυτός και τον λυπήθηκα...έχει και έναν ωραίο βήχα ανά μιά ώρα...τον λυπάμαι...νιώθω ότι θα τον πάω και θα κολλήσει τίποτ αλλο αυτή τη φορά! έχω πάθει φοβία νομίζω με τις φετινές ιώσεις...μάλλον επειδή έχω κόψει και γώ τα πολλά τρεξίματα για το γραφείο και δεν με ενοχλεί να τον έχω εδώ όταν δουλευω στο γραφείο. Τι έγινε μάθαμε τιποτα για το αν ο σταθμός βγάζει γκρούπ???

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...