Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Και έχει ωραία μέρα!!!!:P

Τι είναι η βασιλοπούλα; Αν το ζητήσω έτσι στο σουπερ τι θα μου δώσουν;

Οσο για τα γιαούρτια, δεν μας αφήνει ακόμα να φάμε ο ντόκτορ...

Δοκίμασα να δώσω ποτηράκι στον σκούξη, αλλά δεν του άρεσε καθόλου. Οπότε δεν πρόλαβε να πνιγεί, αφού μόλις το έβαλε στο στόμα του έσκουξε. Πάμε για τον άλλο μήνα.

Ωραία. Η μάλλον τέλεια. Εδώ θα είμαστε και εμείς και θα έχουμε μεγαλώσει! :P

Ωωωω! Αν μου επιτρέπεις, καλή μου φιλενάδα, μην παίρνεις κρέας από το σούπερ!!! Είναι αμφιβόλου προλεύσεως, προκειμένου να ρίχνουν τις τιμές! Εγώ έχω χρόνια δικό μου χασάπη, που το έχει πάρει προσωπικά και είναι σε επιφυλακή, όταν αρχίσουμε κρέας (γιατί θα αρχίσουμε πρώτα με κοτόπουλο), να μου δίνει αυτό που πρέπει, το σωστό το πρόστυχο :)

Να σκεφτείς, είναι στη Δάφνη, δίπλα στο παλιό μου σπίτι, και όταν πηγαίνω για λαϊκή προμηθεύομαι και τα δικά μας, αλλά ο άνθρωπος προσφέρθηκε να μου τα φέρνει και εδώ, όταν δεν προλαβαίνω! Ήδη το έχει κάνει μία φορά (είναι και πατριώτης μου, Καρδιτσιώτης, οπότε καταλαβαίνεις, νέο παιδί, με όρεξη για δουλειά!)

Μήπως πρέπει να συνεννοηθούμε να σε εξυπηρετήσει κι εσένα;

Μήπως, λέω!

rPPrp3.png

Επίσης, κορίτσια, είμαι σε απόγνωση! Το φρούτο ούτε να το δούνε! Και με βανίλια μέσα!!!!

2-3 κουταλιές στην αρχή και μετά φτύσιμο παντού! Τι να κάνω; Οι μέρες περνάνε. Η γιατρός είπε να πάω στη χορτόσουπα, όταν θα χορταίνουν με το φρούτο μόνο και χωρίς συμπλήρωμα γάλα μετά! Εμείς υποψιάζομαι ότι θέλουμε πολύ χρόνο ακόμη για κάτι τέτοιο, για να μην πω ότι δεν πρόκειται να φτάσουμε στον στόχο μας!

Εγώ πρέπει να γυρίσω στη δουλειά και θέλω να τους ξεκινήσω εγώ τη σούπα! Η γιατρός μου έδωσε εναλλακτική, αν δεν το τρώνε σε καμία περίπτωση. Έτοιμη φρουτόκρεμα ή να σπάω μέσα στη φυσική 1-2 μπισκοτάκια παιδικά! Δεν θέλω να εγκαταλείψω, όμως, ακόμη! Είμαι πολύ υπέρ του φρούτου (επειδή το αγαπώ κι εγώ πολύ, οπότε τρώω ό,τι περισσεύει :) ) και δεν διανοούμαι να τρώνε έτοιμη φρουτόκρεμα!!!!!!!!!!!!!! Με τόσα φρούτα γύρω μας!

rPPrp3.png

Ξέχασα να σας πω ότι έκλεισα και εισιτήριο!! Έρχομαι Αθήνα στις 28 Μαΐου και επιστρέφω 30 Μαΐου!

Γιούπιιιιιιιιι! Είναι σκ; Αν και θα έχω επιστρέψει δουλειά, ελπίζω να τα πούμε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Γιούπιιιιιιιιι! Είναι σκ; Αν και θα έχω επιστρέψει δουλειά, ελπίζω να τα πούμε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Ναι, ΣΚ πέφτει!! Εννοείται θα τα πούμε!!! :P:p:p:p

Για την φρουτόκρεμα, μια φίλη μου κάνει ένα μιξ που περιλαμβάνει φρούτα, 3-4 μπισκότα και 3-4 κουταλιές άνθος ορύζης και το τρώει μια χαρά ο μπέμπης της! Μπορείς να το ξεκινήσεις έτσι και μετά σιγά σιγά να μειώνεις την ποσότητα των μπισκότων και του άνθους...

RKdwp3.png

Μήπως πρέπει να συνεννοηθούμε να σε εξυπηρετήσει κι εσένα;

Μήπως, λέω!

Καθόλου κακή ιδέα... έ, δεν θα έχει να πάει και μακριά ανάμεσα στα σπίτια.

Παρ' αυτά, το κρέας του σκλαβενίτη το έχω βρει πολύ καλό σε αντίθεση με άλλα σ/μ που συμβαίνει αυτό που είπες.

Να σε ρωτήσω κάτι: εκείνος ο σταθμός που έλεγες που είναι;

Επίσης, κορίτσια, είμαι σε απόγνωση! Το φρούτο ούτε να το δούνε! Και με βανίλια μέσα!!!!

2-3 κουταλιές στην αρχή και μετά φτύσιμο παντού! Τι να κάνω; Οι μέρες περνάνε. Η γιατρός είπε να πάω στη χορτόσουπα, όταν θα χορταίνουν με το φρούτο μόνο και χωρίς συμπλήρωμα γάλα μετά! Εμείς υποψιάζομαι ότι θέλουμε πολύ χρόνο ακόμη για κάτι τέτοιο, για να μην πω ότι δεν πρόκειται να φτάσουμε στον στόχο μας!

Εγώ πρέπει να γυρίσω στη δουλειά και θέλω να τους ξεκινήσω εγώ τη σούπα! Η γιατρός μου έδωσε εναλλακτική, αν δεν το τρώνε σε καμία περίπτωση. Έτοιμη φρουτόκρεμα ή να σπάω μέσα στη φυσική 1-2 μπισκοτάκια παιδικά! Δεν θέλω να εγκαταλείψω, όμως, ακόμη! Είμαι πολύ υπέρ του φρούτου (επειδή το αγαπώ κι εγώ πολύ, οπότε τρώω ό,τι περισσεύει :) ) και δεν διανοούμαι να τρώνε έτοιμη φρουτόκρεμα!!!!!!!!!!!!!! Με τόσα φρούτα γύρω μας!

Ιδέες (περα από την ιδέα της Jas που είναι πολύ λογική)

1. Μήπως δεν τους αρέσει επειδή ειναι κρύα; Δηλαδή αν δοκίμαζες να βάλεις λίγο ζεστό νεράκι ή να το ζεστάνεις λίγο; Τα τουινσάκια την τρώνε χλιαρή... αν ειναι παγωμένη ξυνίζουν τα μουτράκια.

2. Εχεις δοκιμάσει όλες τις αναλογίες στα φρούτα; Και το κάθε φρούτο μόνο του; Δηλαδή, αν τους αρέσει π.χ. μόνο το αχλάδι, δεν χάθηκε ο κόσμος να τρώνε μόνο αχλαδόσουπα

3. Για τα μπισκότα δεν ξέρω πολλά, αλλά βλέπω τα δικά μου τα παιδιά που όταν σβολιάζει η κρέμα και κάνω το λάθος και τους ταίσω το σβολο, μετά έχουν τάση προς εμετό. Οπότε εξαρτάται και από το παιδί.

4. Αλλη ιδέα: αν έριχνες νεράκι και το τάιζες με το μπιμπερό μέχρι να το συνηθίσουν;

5. Μήπως να περιμένετε μήπως τους αρέσει καλύτερα το πορτοκάλι;

6. Και άλλο ένα: δοκίμασε να πετύχεις την ίδια υφή με την υφή που έχει η κρέμα τους είτε βάζοντας νερό είτε άνθος ορύζης, έτσι ώστε να τα ξεγελάσεις

7. Και τέλος (αν και διαφωνώ κάθετα με αυτό τον τρόπο). Υπάρχουν κάτι έτοιμα αλεσμενα φρούτα στο σ/μ. Βέβαια δεν ξέρω τη συστασή τους και ίσως πρέπει να ρωτήσεις παραπάνω γι' αυτά

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Σωστά τα λες master twins!!!

Α, έχω και άλλη μία πρόταση!! Μια ξαδέρφη μου τα ψήνει-βράζει τα φρούτα και μετά τα αλέθει και έτσι τα τρώει ο δικός της ο γιος που επίσης δεν του άρεσαν!

Ξέχασα και για το κρέας...η βασιλοπούλα, εξού και το όνομά της είναι το καλύτερο μέρος του μοσχαριού! Έτσι το ζητάς και ο κρεοπώλης ξέρει τι θα σου δώσει!!

RKdwp3.png

Σωστά τα λες master twins!!!

Α, έχω και άλλη μία πρόταση!! Μια ξαδέρφη μου τα ψήνει-βράζει τα φρούτα και μετά τα αλέθει και έτσι τα τρώει ο δικός της ο γιος που επίσης δεν του άρεσαν!

Ξέχασα και για το κρέας...η βασιλοπούλα, εξού και το όνομά της είναι το καλύτερο μέρος του μοσχαριού! Έτσι το ζητάς και ο κρεοπώλης ξέρει τι θα σου δώσει!!

Η βασιλοπούλα λέγεται και σπαλομύτα :P:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας φιλενάδες!! Άλλη μια μέρα χωρίς ίντερνετ πέρασε..:mad::mad:

Άλλα σύντομη διακοπή και πάλι μαζί σας!!! Jasmini super!!μου φαίνεται εσένα περιμένουμε για να βρεθούμε!!! Nufi και Agorakia χαρούμενα μηνογενέθλια!!!ΝΝα τα χιλιάσετε!!

κατά τ άλλα έχω να διαφωνήσω σε δύο θέματα!

Για το φαϊ που το μαγειρεύετε και το αλέθετε για τις δυο μέρες ξέρω ότι είνα καλύτερα να μην το αλέθετε και το βάζετε στο ψυγείο για την επόμενη. Οι βιταμίνες και τα πολύτιμα συστατικά του κρέατος διατηρούνται περισσότερο όταν είναι ολόκληρο κομμάτι και οχι αλεσμένο.(Οχι ότι χάνει την αξία του κιόλας αν σας βολέυει).

και δεύτερον πιστεύω ότι το κρέας στα σούπερ μάρκετ δεν είναι απαραίτητα και σε όλες τις αλυσίδες κακής ποιότητας.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

μολις μου ειπε να μην τα αλεθουμε για την επομενη μερα..χανονται πολυτιμα συστατικα αφου δεν τα συγκρατουν οι ινες μπλα μπλα...οποτε καλυτερα ξανασκεφτειτε το κοριτσακια..

επισης εννοειται πως ειναι καλυτερα να μαγειρευεται καθημερινα το φαγητο, αλλα οντως πολλοι παιδιατροι λενε οκ για μερα παρα μερα..

αυριο ξεκιναω κ εγω κρεατακι! την αλλη πεμπτη θα χε πλακα να το αρχισουμε ομως που ειναι κ τσικνοπεμπτη!!!

33E7p2.png

α!!! βρε nunu κ συ κατι με δαιτροφη δεν εχεις τελειωσει????τωρα εφαγα φλας..

οποτε διασταυρωθηκε κιολας!

jas καλως να μας ερθεις κ αφου θα ναι κ σκ θα τα καταφερουμε οι περισσοτερες πιστευω!!!!!!

33E7p2.png

κοριτσια δεν ξερω αν εχετε δει κατι φωτος μιας φιλανδεζας που βγαζει το μωρο της οταν κοιμαται απιστευτες φωτο!!!

με πολυ εμπνευσμενα σκηνικα ομως..! καταπληκτικα!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...