Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Jasmini, οι ιδέες για τη ζέστη που έχω είναι οι παρακάτω...

1) Όπως είπαμε και παλιότερα, μιά πισινούλα στο κέντρο του σαλονιού δεν είναι κακή ιδέα. Μπορούμε να βάλουμε μέσα και παπάκια να τη διακοσμήσουμε

2) Να βρυκολακιάσουμε!!!! Το βράδυ έχει πιο πολύ δροσιά, οπότε δεν θα νιώθουμε και πολύ τη ζέστη

3) Να γίνουμε best friends με το air-condition (αντι-οικολογικό όμως, άσε που ανέβηκαν τα τιμολόγια της ΔΕΗ)

4) Να πίνουμε πολλά νερά (βαρετό)

Εσύ έχεις και λιγότερο δρόμο, είσαι και η πρώτη που γεννάς. Τι να πουν και μερικά κορίτσια εδώ που γεννάνε προς το τέλος Αυγούστου και θα τραβήξουν ολόκληρο το καλοκαίρι!!!!!

Από τη δουλειά σταμάτησες τελικά; Η πας ακόμα; Έμαθες και τα δικά μου μαντάτα με το ζάχαρο... είμαστε πολύ γλυκές μάλλον!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι μου κάνετε??

Για κιλάκια ακούω!! Εγώ είχα βάλει 25!!!!!!!! Ο γιατρός μόνο που δεν με έδειρε! Τι μου λεγε ο καημένος να προσέξω κλπ αλλά τα κιλά κιλάκια ανέβαιναν!!Βέβαια όταν βγήκα από κλινική είχα χάσει περίπου 10 και άλλα δέκα αυτούς τους μήνες!! Τώρα παλεύω να μπω στα jean μου και τα φοράω κάθε βδομάδα να δω πόσο πάνω ανεβαίνουν:))

twins2010 πότε πας στο γιατρό?? Περιμένω νέα!

Χρυσάκι, χαίρομαι που είσαι καλά και μας θυμάσαι!!!:P

Να μας γράφεις άσχετα με τη φάση που βρίσκεσαι να μαθαίνουμε νέα σου... και το καφέ είναι πάντα ανοιχτό!!!! Μπορεί να φλυαρούμε πολλές φορές, μη μας παρεξηγείς!!!!

Πες μας όμως τι κάνεις; Σε τι φάση βρίσκεσαι;

είμαι σε φάση να εχω μιλήσει με τον εξωσωματικό..και μου ειπε να χαλαρώσω νατο προσπαθήσω μόνη μου (μετα τις 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις!) και για να ξεαγχωθώ να πω "το σεπτέμβρη ξεκινάω εξωσωματική!" αν και θεωρεί οτι θα μείνω μόνη μου εγκυος!

μακάρι...ο γυναικολόγος μου που τον εμπιστευομαι θελει να ολοκληρώσει το πρόγραμμα που βάλαμε μαζί πριν μήνες...και θελει να κάνω 2 ακομα προσπάθεις σπερματεγχυσης σε φυσικό κύκλο η μια ...με φαρμακα η αλλη...και μετα προχωράμε σε εξωσωματική! τα νέα είναι ότι το σπέρμα μας βελτιώνεται συνέχεια και γω είμαι τέλεια και σε παραγωγή και όλες μου οι εξετάσεις!

περιμένω να αδειαθετήσω και να τηλεφωνήσω στο γιατρό μου να του πω τί αποφάσισα..αν θα προσπαθήσω με τις 2 σπερματεγχύσεις ή θα πάω Σεπτέμβριο κατευθειαν σε εξωσωματική!!!δεν εχω αποφασίσει!!!

Βρε κορίτσια τι θα κάνω με την ζέστη? Δεν αντέχω..από τώρα!!! Ουφ...τι θα κάνω κι αργότερα? Θέλω να μπω κάτω από παγωμένο νερό και να βγω όταν είναι να γεννήσω!!!

Chryssaki φυσικά και σε θυμόμαστε και σε σκεφτόμαστε. Μακάρι κι εσύ να μπεις στο club των διδυμομαμάδων. Εύχομαι ότι καλύτερο και να πάρεις λίγη από την αύρα μας και φυσικά από Σεπτέμβριο να σου δίνουμε τις δικές μας συμβουλές!

μακάρι να μπω δε λες τίποτα...θα μπαινω να σας διαβάζω κι αν δεν εχετε αντίρρηση να ρωτάω και τίποτα έ???

ευχαριστώ πολύ γιασμινάκι!!!!!!

Διαφημίσεις

Στελλίτσα, θα πάω τη Δευτέρα το απόγευμα και θα σου πω... Πάντως πως και σε άφησε να πάρεις 25; Εμένα με μάλωσε την προηγούμενη φορά... Μάλλον θα ήσουν μοντελάκι προ εγκυμοσύνης :P

Χρυσάκι, καλή επιτυχία σε όποια από τις δύο αποφάσεις πάρεις. Το καλό είναι ότι βελτιώνονται οι εξετάσεις και των δυό σας και ότι έχετε σχηματίσει με το γιατρό σχέση εμπιστοσύνης! Ότι και να αποφασίσεις πάντως είναι υπέρ σου!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

που ειστε καλε??

την κανατε για βολτίτσα?Καλα κανετε οσο μπορειτε γιατι αργοτερα....χιχιχι

Χρυσακι μου καλή επιτυχία!Ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου συντομα μια τεράαααααστια χοριακή και 2 εμβρυακια να γατζωθουν στην κοιλιτσα σου!Με γυρνας πισω ενα χρονο ακριβως οταν περιμενα να αδιαθετησω για να ξεκινησω το πρωτοκολλο εξωσωματικης

Στελλιτσα 25 ε?Και εχεις καταφερει να τα χασεις βρε θηριο τα περισσότερα?

jasmini ολο τον χειμωνα δεν αναψα ουτε λεπτο καλοριφερ μονο οταν ηρθαν τα μωρα σπιτι.Νομιζα οτι ηταν καλοκαιρι.Ουτε την κουβερτα δεν μπορουσα να δεχτώ πανω μου

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

twins! Εσύ τις εργασίες εγώ το σεμινάριο!! Να σε ρωτήσω, οι μετρήσεις του ζαχάρου σου πριν ήταν ανεβασμένες? η πήγες έκανες την καμπύλη και σου εμφανίστηκε? Όσο για τις εξετασεις για το τοξόπλασμα έκανα μία στον προγεννητικό άλλη μία περίπου στο 3μηνο και θα κάνω και αλλη μία στο 6μηνο περίπου. Μου είπε οτι το κάνεις 3 φορές στην εγκυμοσύνη! Βέβαια όταν μου γράφει εξετάσεις τις το λεώ πάντα γιατι είμαι αγχωτική. Παρόλο που δεν έχω κάποιο ζώο ή δε πέρνω έξω σαλάτες.

Διαφημίσεις

Οι μετρήσεις του ζακχάρου ήταν υψήλες αλλά μέσα στα φυσιολογικά. Στην καμπύλη πάλι ήταν η εικόνα περίεργη (98-213-185-103), οπότε απο εδώ και πέρα βλέπουμε.

αν δεν κάνω λάθος οι εξετάσεις είναι μεθαύριο;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Οι εργασίες που έχω να κάνω είναι απαίσιες και δεν έχω ιδέα τι θα γράψω. Είναι και 2 τρομάρα μου!!! Κυριολεκτικά δεν ξέρω τι να προωτοπιάσω. Έτσι μου έρχεται να τα παρατήσω (το έχω πει τουλάχιστον 1.000.000 φορές φέτος). Έχει πολύ διάβασμα... και αυτή τη στιγμή δεν με πολυενδιαφέρει :-(

Joy, όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς!!!!! Εμένα ήταν παραπάνω το σάκχαρο έτσι κι αλλιώς. Δεν υπάρχει κληρονομικότητα, αλλά είναι ένα ενδεχόμενο για το οποίο προετοιμαζόμαστε στην εγκυμοσύνη. Το σάκχαρο πάντως μου το μετράνε από τον ορό, όχι από τη γενική ούρων. Δεν ξέρω αν αυτό έχει διαφορά.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Στη γενική ούρων λέει σάγχαρο-οχι και στη γενική αίματος είχα 74.

Τώρα μου ξαναέγραψε γενική αίματος και ουρων για αυτό το μήνα. Μήπως να την βάλω να μου γράψει και σάχαρο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...