Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλή όρεξη!

Εμείς παλι ετοιμαζόμαστε να πιούμε μία λιχουδιά... το γάλα με νότες βανίλιας...

Σήμερα έχει παει το πρόγραμμα πολύ στραβά! Ουσιαστικά τώρα η μπέμπα θα φάει το απογευματινό της γιατί έφαγε το μοσχαράκι με το μενταγιόν στις 6!:mad:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Και τωρα σας λέω καληνύχτα.....

Νυστάζω.

Νυστάζω (τώρα και σε μωβ- thanks nufi για την ιδέα των χρωμάτων στο νυστάζω).

Το τάισμα σήμερα πάει χάλια. Ι καθένας τρώει ότι ώρα του καπνίσει.

Α... και να μην ξεχάσω... έχω γίνει και η πρώτη μυξορουφήχτρα! :tongue::tongue:

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έλεγα τέτοιο πράγμα με περιφάνεια.....:tongue::tongue:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μου μυρισε κεεεεειιιιιιικκκκκκκκκκκκ!!!!!!

Πρόλαβα τίποτα;;

Έλειπε πάνω στα καλύτερα σας και έριξα ένα γέλιο τώρα που διάβαζα τι γράφετε... Παραλίγο να ξυπνησω τα μικρα!! Και μου ανοίξατε την όρεξη βραδιατικα κ με το ζόρι κρατιεμαι να μην τσακίσω ένα κουτί μπισκότα που αγόρασα με γέμιση!!!

Twins καλα δικαιολογεις γιατί δεν σου άρεσε η ταινία αλλα εγω είμαι τόσο κολλημένη που θα την έβλεπα ξανά και ξανά!!!

Να σας πω κ το άλλο να γελάσετε. Μπήκα δυο λεπτά στο jumbo να πάρω κανένα μπωλ για τις κρεμες. Τα μωρα στο αυτοκίνητο με την θεία μου. Βλέπω έναν γνωστό μου και μου λέει....."καλα εσυ, Ακόμα δεν γεννησες;" &@?(?!(&&@?(·)<££<>£

Και λέω τώρα... Ή αυτος είναι στον κόσμο του( δεν λέω κάτι άλλο γιατί είναι πάπας) ή που εγω χρειάζομαι επειγωντος δίαιτα! :(

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Υ.Γ. Για κάποιες λέξεις που ίσως δεν βγάζετε νόημα και κάποιες άλλες που έχουν το πρώτο γράμμα κεφαλαιο χωρίς λόγο, δεν φταίω εγω αλλα το κινητό μου που επιμένει να διορθώνει τις λέξεις χωρίς την άδεια μου :tongue:

RKdwp3.png

αχ ναι!!!!ναι!!!

κ θα εχουμε ωραιες οικολογικες κ στυλατες συσκευασιες με την επωνυμια μας , οπου θα απεικονιζονται τα μωρα μας!!! (οπως σ εκεινη την ταινια με την πως την λενε που εκανε μαρμελαδες!! baby boom νομιζω..)

Nufaki είσαι φοβερή!!!!! Ξέρεις πόσο καιρο ψάχνω τον τίτλο της ταινίας;;; Μου είχαν πει την ιστορία και θέλω να το δω αλλα δεν ήξερα πως να το ψάξω!!! :-P:-P:-P

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Ωραία μέρα!!!!!!!!

Να σας πω κ το άλλο να γελάσετε. Μπήκα δυο λεπτά στο jumbo να πάρω κανένα μπωλ για τις κρεμες. Τα μωρα στο αυτοκίνητο με την θεία μου. Βλέπω έναν γνωστό μου και μου λέει....."καλα εσυ, Ακόμα δεν γεννησες;" &@?(?!(&&@?(·)<££<>£

Και λέω τώρα... Ή αυτος είναι στον κόσμο του( δεν λέω κάτι άλλο γιατί είναι πάπας) ή που εγω χρειάζομαι επειγωντος δίαιτα! :(

Νομίζω και ας με συγχωρεί λόγω λειτουργήματος, πως μάλλον ο συγκεκριμένος δεν νιωθει και πολύ το χρόνο να περνα... τι πέρσι, τι φέτος. Οι μεγάλοι το έχουν αυτό.

Τώρα για τα μπολάκια του τζάμπο: προσοχη γιατι λένε από πίσω not suitable for microwave use, γιατί έχουν μελαμίνη. Οπότε, όχι υπερβολικές θερμοκρασίες.

Απαιχτο και το κειμενο και το site. Που τα βρίσκεις;:tongue:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Είδες twins, δεν έχει πολύ γέλιο?

Glorr τι κάνεις? τα μικρά πώς είναι? Για πες τι βαφτιστικά κυκλοφορούν...βγήκανε και τα καλοκαιρινά ή ακόμα χειμωνικά έχουνε? Εγώ θα ήθελα κάτι σε άσπρο-θαλασσί να μοιάζουν με ναυτάκια!!! :)

RKdwp3.png

Είδες twins, δεν έχει πολύ γέλιο?

Glorr τι κάνεις? τα μικρά πώς είναι? Για πες τι βαφτιστικά κυκλοφορούν...βγήκανε και τα καλοκαιρινά ή ακόμα χειμωνικά έχουνε? Εγώ θα ήθελα κάτι σε άσπρο-θαλασσί να μοιάζουν με ναυτάκια!!! :)

Ναι έχουν βγει. Αυτά που είδα εγώ μου αρέσανε πάρα πολύ. Για την μπέμπα είναι σε ιβουάρ με απάλό ροζάκι και λιλά και του μπεμπη λινό ιβουάρ κοστούμι με ροζ πουκαμισάκι και γραβατούλα και μοκασίνι από κάτω. Όλα τα λεφτά.

Ε θα βρεις σίγουρα σε άσπρο θαλασσί. Εγώ πάλι δεν το ήθελα καθόλου το θαλασσί.

Καλά είναι τα μικρά. Τα jasminakia καλά?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...