Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα σουσουράδες!!!πολλές απουσίες βλέπω!!!

Όλγα επιβεβαίωσες? να αρχίσουμε τα χρόνια πολλά?? Τώρα είστε εντάξει?

nufi ναι είναι από ένα cd που λέγεται τραγουδάκια γάλακτος.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλο μεσημερι κοριτσια.πως ειστε???εγω εχω χαλια διαθεση..μια θλιψη ανεξηγητη, υποτονκοτητα και κλαμα χωρις λογο..αλλα μιλαμε για κλαμα οχι πλακα..λετε να εχω καταθλιψη???:-(

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Ολγάκι μου περαστικά σας οικογενειακώς εύχομαι!! Αυτές οι ιώσεις πια.... όλος ο κόσμος άρρωστος.. Κι εμείς όπου πάμε ρωτάμε..έχετε αρρώστους εκεί? και κουβαλάμε και μάσκες μήπως χρειαστεί να φορέσει κανένας!! :tongue:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

καλο μεσημερι κοριτσια.πως ειστε???εγω εχω χαλια διαθεση..μια θλιψη ανεξηγητη, υποτονκοτητα και κλαμα χωρις λογο..αλλα μιλαμε για κλαμα οχι πλακα..λετε να εχω καταθλιψη???:-(

Γιατί βρε κούκλα μου??? Ποιός ο λόγος της θλίψης??? Εμένα με έπιανε όταν άρχισα να σκέφτομαι .... σε τι κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας και όταν μεγαλώσουν τι παρέες θα κάνουνε και μην μπλέξουνε και και και .... χάλια κατάσταση... :tongue::tongue::tongue: Φυσιολογικό όμως...

Ξεκίνα λίγο και μίλα στα μωράκια σου και αυτά θα σε καθησυχάσουν με τον τρόπο τους!!

RKdwp3.png

Γιατί βρε κούκλα μου??? Ποιός ο λόγος της θλίψης??? Εμένα με έπιανε όταν άρχισα να σκέφτομαι .... σε τι κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας και όταν μεγαλώσουν τι παρέες θα κάνουνε και μην μπλέξουνε και και και .... χάλια κατάσταση... :tongue::tongue::tongue: Φυσιολογικό όμως...

Ξεκίνα λίγο και μίλα στα μωράκια σου και αυτά θα σε καθησυχάσουν με τον τρόπο τους!!

δεν ξερω ακομα και τωρα που γραφω κλαιω.απο φοβο για το αν ειναι καλα?απο το αγχος για την Β επιπεδου που περιμενω?με εχουν πιασει και οι μοναξιες μου και νιωθω οτι δεν εχω να μιλησω σε ανθρωπο.ιδεα μου θα ειναι αλλα σημερα ειδικα δεν μπορω να το διαχειριστω.

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

δεν ξερω ακομα και τωρα που γραφω κλαιω.απο φοβο για το αν ειναι καλα?απο το αγχος για την Β επιπεδου που περιμενω?με εχουν πιασει και οι μοναξιες μου και νιωθω οτι δεν εχω να μιλησω σε ανθρωπο.ιδεα μου θα ειναι αλλα σημερα ειδικα δεν μπορω να το διαχειριστω.

Μην ανησυχείς, είναι φυσιολογικά αυτά που νιώθεις αλλά μην το αφήνεις όμως να σε πάρει από κάτω. Ασχολείσου με κάτι...παίξε ένα παιχνίδι στο Pc ή βάλε μια κωμωδία να δεις. Εγώ στην εγκυμοσύνη έβλεπα μόνο κωμωδίες ενώ ήμουν άτομο των θρίλερ και των κοινωνικών ταινιών. Η ψυχολογία μου όμως δεν μου επέτρεπε να παρακολουθήσω τέτοιου είδους ταινίες και έτσι για να την αλλάξω και να ξεχασω τις άσχημες σκέψεις έβλεπα συνέχεια κωμωδίες.... Δοκίμασέ το!! :tongue:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

εχεις δικιο.θα βαλω καμια ταινια να γελασω.και εγω των θριλερ ειμαι αλλα δεν με παιρνει οπως ειμαι!!

Έτσι μπράβο...

Εγώ είχα δει όλα τα επεισοδια friends, sex and the city, Στο παρα πέντε, ταινίες Στάθη Ψάλτη, Μουστάκα κτλ... :P:p:p:p

RKdwp3.png

Καλημέρα, μικρά διδυμοκόριτσα!!!

Πώς τα πάτε; Χάθηκα λιγάκι, όχι μόνο λόγω κακής διάθεσης, αλλά ήμουν και λίγο κουρασμένη... Όσο σκέφτομαι ότι σε δύο εδβομάδες αρχίζω δουλειά, με πιάνει πανικός! Με τι αντοχές θα επιστρέψωωωωωωωωω;

Για να δούμε, θα προλάβω να διαβάσω τα νέα σας;

Έχω και την κυρία που κάνει το σπίτι σήμερα και γίνεται εδώ ένας πανικός :)

rPPrp3.png

Επίσης, χθες φάγαμε μήλο και σήμερα μήλο-αχλάδι :):):):):):):):)

Ο μεγάλος σχεδόν ενθουσιάστηκε (?????????????????????????????????????), ο μικρός ούτε να τα φτύσει, και χθες και σήμερα!!!!!!!!!!!!!!! (επίσης ????????????)

rPPrp3.png

Γεια σας!!!!

Βλέπω οι ασθένειες μας πάνε σε όλες μας. Εδω, ο μπέμπης είναι κρυωμένος και η μαμά παίρνει και αυτή την κατιούσα...

Τα τελευταία 2 βράδια, εφιαλτικά. Γκρίνια, μύξες κλπ, κλπ. Οχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά όταν ονειρευόμαστε ότι είμαστε αμέριμνοι στην Καραιβικη, να θυμόμαστε και πάλι ότι είμαστε γονείς!:P

Τι νέα εσείς;;;; Βλέπω πολλή νταούνιαση και δεν μου αρέσει καθόλου. Να σας στείλω τη μαγουλού να σας ανεβάσει με τις φωνές της;:P:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Agorakia απ' ότι φαίνεται αυτά θα έχουμε, ο ένας θα τρώει το ένα ο άλλος το άλλο και θα μας παιδέψουν λίγο αλλά τι να κάνεις, μιλάμε για δύο διαφορετικά άτομα. Στην αρχή με τα φρούτα που έβλεπα ότι του ενός δεν του άρεσαν, έβαλα λίγο άνθος ορύζης. Οπότε άρχισε να το τρώει αλλά μετά δεν το ήθελε ο άλλος. Τελικά αποφάσισα να επιβληθώ και να μάθουν να τρώνε τα φρούτα χωρίς προσθήκες και οι δύο και αυτό κάνουν τώρα!! :)

Twins περαστικά και σε εσάς!!! Γι' αυτό εξαφανιστήκατε?? Σας χτύπησαν ιώσεις??

Τελικά της Stellass κλείνουν τον χρόνο απ' ότι φαίνεται σήμερα από το τικεράκι της!!! Οπότε εύχομαι να είναι χιλιόχρονα τα μωράκια σου Stellass!!!

Χρόνια πολλα και ευτυχισμένα, να 'χετε ζωή παραμυθένια, δάκρυ ποτέ να μη γνωρίσετε και οτι αγαπάτε να αποκτήσετε.

images%3Fq%3Dhappy%2Bbirthday%2Bbabies%26um%3D1%26hl%3Del%26biw%3D1024%26bih%3D677%26tbs%3Disch:10,3373&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=397&vpy=275&dur=851&hovh=246&hovw=205&tx=142&ty=154&oei=IDFVTYX1ONGahQfYwuTRDA&page=7&ndsp=12&ved=1t:429,r:5,s:92&biw=1024&bih=677

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...