Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γυρισαμε και εμείς!!!!!!

Τελικά τα έντυσα σαν κρεμμυδάκια και ησύχασα!!!! Πως είστε κόρες? βλέπω κρεμοσυζήτηση πιάσατε...μιαμ μιαμ...και εγώ άρχισα να δοκιμάζω τα δείγματα της ΝΟΥΝΟΥ που μου στείλανε!!!χεχε καλά ήταν :tongue::tongue::tongue:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Γυρισαμε και εμείς!!!!!!

Τελικά τα έντυσα σαν κρεμμυδάκια και ησύχασα!!!! Πως είστε κόρες? βλέπω κρεμοσυζήτηση πιάσατε...μιαμ μιαμ...και εγώ άρχισα να δοκιμάζω τα δείγματα της ΝΟΥΝΟΥ που μου στείλανε!!!χεχε καλά ήταν :tongue::tongue::tongue:

που πηγατε?

γεια!!

δεν ημουν εδω οταν τα λεγατε για τις κρεμες..

εχω απορια.

τα λαχανικα για τη χορτοσουπα τα βραζετε καθε μερα η μερα παρα μερα?

οταν βαλω κ μοσχαρι απο βδομαδα, θα βραζω καθε μερα 2 κομματακια κρεας? η λυση μαγειρεμα-μεριδουλες-καταψυξη για το φαγητο της εβδομαδας παιζει? ξεχασα να ρωτησω την παιδιατρο..

33E7p2.png

γεια!!

δεν ημουν εδω οταν τα λεγατε για τις κρεμες..

εχω απορια.

τα λαχανικα για τη χορτοσουπα τα βραζετε καθε μερα η μερα παρα μερα?

οταν βαλω κ μοσχαρι απο βδομαδα, θα βραζω καθε μερα 2 κομματακια κρεας? η λυση μαγειρεμα-μεριδουλες-καταψυξη για το φαγητο της εβδομαδας παιζει? ξεχασα να ρωτησω την παιδιατρο..

Τι κανει η τουινσομαμα μετα από οδηγίες παιδιατρου:

1. Μερα παρα μέρα

2. Η αναλογια κρεατος-λαχανικων ειναι 1:2

3. Αυτο με τις μεριδούλες στην καταψυξη το κανουν πολλοί, οπότε γιατί οχι; Εγω πάλι το φταχνω μέρα παρα μέρα γιατι ειναι το ιδιο περιπου η αναμονη της απόψυξης και του μαγειρεματος και γιατι ο παιδιατρος μου είπε να το μαγειρευω έτσι.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

αχα..

τη φρουτοκρεμα παντως την τρωει πολυ καλυτερα η μικρη τωρα που προσθεσαμε μπανανα..

ακολουθουμε τη συνταγη σου σχεδον

1αχλαδι, 1/2 μηλο,, 1/4μπανανα, 1/4 πορτοκαλιου χυμο

33E7p2.png

στη χορτοσουπα τρωμε ακομη 1καροτο,1 πατατουλα. κυριακη προσθετουμε κολοκυθι κ ακολουθειιιιιι το μοσχαρι..

αχ, παντως τα λεκιασμενα φορμακια ειναι ενα θεμα ε? ουτε αυτες οι μπλουζοσαλιαρες μας σωζουν! αφου πιανουν το κουταλι κ εκσφενδονιζεται η κρεμα στο ποδι κτλ!!

ολοσωμες ισως!! μαλλον πρεπει να τους φοραω φορμακια φαγητου (αυτα που ηδη εχουν χαλασει..)

εσεις πως τα πατε με τους λεκεδες?συμφιλιωθηκατε?

33E7p2.png

στη χορτοσουπα τρωμε ακομη 1καροτο,1 πατατουλα. κυριακη προσθετουμε κολοκυθι κ ακολουθειιιιιι το μοσχαρι..

αχ, παντως τα λεκιασμενα φορμακια ειναι ενα θεμα ε? ουτε αυτες οι μπλουζοσαλιαρες μας σωζουν! αφου πιανουν το κουταλι κ εκσφενδονιζεται η κρεμα στο ποδι κτλ!!

ολοσωμες ισως!! μαλλον πρεπει να τους φοραω φορμακια φαγητου (αυτα που ηδη εχουν χαλασει..)

εσεις πως τα πατε με τους λεκεδες?συμφιλιωθηκατε?

Τα παμε χαλια... η μικρή αντιπαθει τις σαλιάρες! Προς το παρον τα πλένω 1 φορα με το απορρυπαντικό μας και αλλη μια με το προδερμ (το οποίο δεν καθαρίζει τιποτα). Εξαιρετικά ασυμφορο και αντι-οικολογικο, αλλά τι να κάνουμε... Α.. και βαζω και ενισχυτικό πλύσης ενα που κάνει και για μωρα.

Πήρα και ενα βρεφικο αριελ μήπως ειναι καλύτερο...

Καμια ιδεα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

μπα..δε ξερω καθολου απ αυτα τα γιατροσοφια της καλης νοικοκυρας..

να φανταστεις εχω σταματησει να τους φοραω αυτα που μ αρεσουν κ μου τη σπαει..θα μεγαλωσουν κ δε θα τους κανουν απ τη μια, δε θελω να τα χαλασουμε απ την αλλη..

κ η κρεατοχορτοσουπα ετσι ανεπανορθωτα λεκιαζει????

33E7p2.png

αυτο που τα πλενεις κ με κανονικο απορρυπαντικο πρωτα δε το χα σκεφτει..καλο! το ενισχυτικο που κανει κ για μωρα ποιο ειναι?

κ εγω προδερμ χρησιμοποιω, αλλα οντως δε βγαζει τιποτα..

33E7p2.png

Στο H&M. Πολύ ωραία και οικονομικά. Εχει κάτι φορεματάκια, κάτι κουστουμάκια, κάτι τζηνάκια τέλεια. Δεν ξέρω αν συνεχίζουν τις εκπτώσεις, αλλά πριν λίγο καιρό πήρα κάτι φανταστικά ρουχαλάκια για του χρόνου σε τιμές 3, 5, 7 ευρώ...

Και έχει και πολύ οικονομικά και ποιοτικά εγκυμοσύνης. Εγώ τα είχα πάρει απο εκεί όλα.

μωρε κ εγω σκεφτομουν να παρω ρουχαλακια για του χρονου ,εχει φοβερες εκπτωσεις σε καποια κατ/τα..αλλα τελικα μονο για φετος πηρα..

βλακεια? εχετε ψωνισει κ για του χρονου εσεις? 18-24νουμερο? κ αν ειναι πιο μεγαλα η πιο μικρα κ δε τους κανουν τελικα? για πειτε κ οι παλιες..αν ειναι, μηπως να ξαμοληθω να ψωνισω οτι προλαβω!!:shock:

33E7p2.png

Hello girls!!!

Είχατε κρεμοσυζήτηση, σουποσυζήτηση, ρουχοσυζητηση και πλυσιμοσυζήτηση ε;;;

Για τις κρεμες, λένε πάνω στο κουτί απο ποιο μήνα μπορείς να τις δώσεις. Εμένα ο γιατρός μου είπε οποία τους αρέσει να τρώνε. Να δοκιμάσω οποία θέλω κ αυτο κάνω. Να ρωτήσω κάτι... Έχει κάτι κρεμες που είναι με δημητριακά κ μπανάνα πχ, αυτές αντικαθιστούν την φρουτοκρεμα ή και τις απογευματινές βανίλια, φαριν κάντε... ;;;

Την Παρασκευή στην σούπα μας θα προσθέσουμε ζωμο μοσχαριου κ την έπομενη εβδομάδα θα βάλουμε κ το μοσχαρι να το φάμε.

Σήμερα έμεινα ευχαριστημένη απο τα μικρα μου. το φάγανε το φαγητό τους!!!

Nunuka πρόσεχε με τις κρεμες :) ειδικά της νουνου έχουν πολυ ζάχαρη..

Τώρα σκέφτομαι να κάνω δίαιτα αλλα φιλική προς τον θηλασμο. Δεν θέλω να είμαι σαν γουρούνα στην βάφτιση των παιδιών μου.

RKdwp3.png

Καροτσάδα μέχρι σούπερ μάρκετ όπου κάναμε πάταγο!!! Μετά καπουτσινάκι στο χέρι και πλατεία για φωτοσύνθεση και τέλος στη γιαγιά για μάσα ντιριντάχτα!!!!

Nunu στο σούπερ μπηκατε με το διπλό καρότσι; Κ πως περνουσατε απο τους διαδρόμους;; Πολυ με προβληματίζει αυτο...

Κατα τ΄αλλα μπράβο σου που δεν κολλας πουθενά κ παίρνεις τα μικρα σου κ κάνετε βολτουλες!! :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...