Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σας!!!

Πήρα την μικροβιολογο και μου είπε ότι όλες οι εξετάσεις είναι μια χαρα. Αιματοκριτης 40,6!!!

Μου είπε πλέον να πάω σε καρδιολόγο να ελέγξει κ την καρδιά μου. Έχω ένα μικρο φύσημα αλλα δεν νομίζω να συμβάλλει αυτο. Ίσως είναι η κούραση...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

jas περαστικούλια μάλλον η κούραση θα είναι και δεν ξέρω αν κάνουν και οι βιταμίνες.

agorakia τι κάνεις? γιατί δεν έχεις τα κέφια σου? Να υποθέσω μια από τα ίδια και συ, κούραση και εγκλεισμός...δε θέλει και τίποτα άλλο. Αλλά έρχεται ο καιρός που δε θα μας μαζεύουν γυναικες και τέκνα!!

Εγώ ακόμα με τον παλιόβηχα, τα μωρά νομίζω με το bisolvon την βρίσκουν και οιμούνται λίγο παραπάνω!!:-P:razz:

Σας φιλώ και πάω για ύπνο!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γεια σας!!!

Πήρα την μικροβιολογο και μου είπε ότι όλες οι εξετάσεις είναι μια χαρα. Αιματοκριτης 40,6!!!

Μου είπε πλέον να πάω σε καρδιολόγο να ελέγξει κ την καρδιά μου. Έχω ένα μικρο φύσημα αλλα δεν νομίζω να συμβάλλει αυτο. Ίσως είναι η κούραση...

καλημερα ολα καλα δηλαδη!!!αντε μπραβο!!στειλε λιγο αιματοκριτη σε εμενα που εχει πεσει στο 29!!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τελικά το 00:00 - 06:00 είναι παρελθόν καλά ήταν όσο κράτησε ξαναγυρίσαμε στο 00:00 - 03:00 - 06:00 :(:(

Jasmini η κούραση θα είναι δεν είναι και λίγο τα διδυμάκια μας!

nufi για το imaginarium έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά δεν πήγα ακόμα καμιά βόλτα.

AGORAKIA και ο δικός μας εγκλεισμός συνεχίζεται..σε νιώθω!

Οι εκπτώσεις τέλειωσαν; Δεν έχω βγει από το σπίτι καθόλου κ δεν ξέρω ούτε τι καιρό κάνει έξω... Ήθελα να παω και στο HNM αλλά σίγουρα θα τα έχουν αδειάσει όλα..

Από την άλλη τώρα που πλησιάζει και η βάφτιση νομίζω θα μας γεμίσουν ρούχα. Το κακό είναι ότι πάλι δεν θα μ αρέσει τίποτα και θα τρέχω να τ αλλάζω.. Εσείς αλλάζετε δώρα των μωρών ή τα κρατάτε;

Εμάς μας φέρνουν πολύ κλασσικά μπεμπέ κακόγουστοι όλοι χαχαχα

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Και να σας πω και το θέμα που με καίει.. βράζω το νερό στον βραστήρα και το βάζω στο θερμός αλλά το κάτω κάτω έχει πάντα άλατα, ασπρίζει δηλαδή και το πετάω..

Το βραστήρα τον πλένω κάθε μέρα για τα άλατα και είπα να δοκιμάσω και τη λύση της κατσαρόλας έβρασα λοιπόν το νερό για 10 λεπτά και καθώς το έβαζα στο θερμός πάλι το κάτω κάτω στην κατσαρόλα ήταν άσπρο!

Μήπως φταίει που βάζω εμφιαλωμένο; Αλλά το νερό της βρύσης από την άλλη δεν το πολυεμπιστεύομαι , δεν έχουμε και φίλτρο, και δεν ξέρω τι να κάνω.

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Και να σας πω και το θέμα που με καίει.. βράζω το νερό στον βραστήρα και το βάζω στο θερμός αλλά το κάτω κάτω έχει πάντα άλατα, ασπρίζει δηλαδή και το πετάω..

Το βραστήρα τον πλένω κάθε μέρα για τα άλατα και είπα να δοκιμάσω και τη λύση της κατσαρόλας έβρασα λοιπόν το νερό για 10 λεπτά και καθώς το έβαζα στο θερμός πάλι το κάτω κάτω στην κατσαρόλα ήταν άσπρο!

Μήπως φταίει που βάζω εμφιαλωμένο; Αλλά το νερό της βρύσης από την άλλη δεν το πολυεμπιστεύομαι , δεν έχουμε και φίλτρο, και δεν ξέρω τι να κάνω.

διαβασα σε ενα site οτι εμφιαλωμενο νερο δεν το βραζουμε.μαλιστα πολλοι παιδιατροι λενε να το αποφευγουμε για τα μωρα.

σαν λυση προτειναν να βραζουμε νερο βρυσης και 10 λεπτα και μετα να το περναμε απο το φιλτρο του γαλλικου καφε και δεν μενει τιποτα.

διαβασα και κατι κουφο για τον βραστηρα...αν βαλουμε λεει μεσα ενα κοχυλι δεν θα ξαναπιασει ποτε αλατα!!:?

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Καλημέρα!

Νυστάζω!

Τι κάνετε εσείς;

καλημερα....και εγω νυσταζω,βαριεμαι ολα με εχουν πιασει...μια απιστευτη γκρινια για ολα!!!!με εκνευριζω αφανταστα οταν ειμαι ετσι!!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

διαβασα σε ενα site οτι εμφιαλωμενο νερο δεν το βραζουμε.μαλιστα πολλοι παιδιατροι λενε να το αποφευγουμε για τα μωρα.

σαν λυση προτειναν να βραζουμε νερο βρυσης και 10 λεπτα και μετα να το περναμε απο το φιλτρο του γαλλικου καφε και δεν μενει τιποτα.

διαβασα και κατι κουφο για τον βραστηρα...αν βαλουμε λεει μεσα ενα κοχυλι δεν θα ξαναπιασει ποτε αλατα!!:?

Εμένα ο παιδίατρος δεν μου είπε κάτι, θα το ψάξω όμως. Να είσαι καλά!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Μελένια ούτε το νερό το εμφιαλωμένο κάνει αλλά ούτε το νερό του βραστήρα. Της βρύσης βρασμένο στην κατσαρόλα για 10 λεπτά. Το θέμα με τα άλατα το έχουμε και εμείς μπορεί όμως αυτό με το φίλτρο του γαλικού να κάνει δουλίτσα.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Για να σε κατατοπίσω:

1. Πως καθαρίζεις το βραστήρα (ξυδι, ειδικό υγρο, σφουγγάρι;)

2. Το θερμός ειναι πλαστικό ή μεταλλικό;

Οσο για το νερο, από όσα εχω διαβασει και μου εχουν πει, το νερο της βρυσης είναι καλύτερο, εκτος αν οι σωληνωσεις ειναι παλιές ή μένεις σε περιοχή με απαραδεκτο νερο.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εγώ να σας πώ τον καημό μου? θέλω να τα βγάλω βόλτα και δεν ξέρω τι να τους φορέσω....

Πότε θα πάμε για ψωνια;;;;;;;;;;:P

Τα καλύτερα ρουχα εξόδου ειναι εκεί που ειπε η Μελένια!

By the way, τα ρούχα και εγώ τα αλλάζω όταν δεν μου αρέσουν ή εχω τα ίδια!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...