Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

θελω να ρωτησω κατι ασχετο...τι κουνιες εχετε παρει???με καγκελο που ανεβοκατεβαινει η με στρωμα που ανεβοκατεβαινει??

εμεις λεμε να παρουμε αυτο με το στρωμα γιατι αργοτερα γινεται παιδικο κρεβατακι μεχρι τα 7 περιπου.επειδη ειναι 2 θελουμε οσο γινεται να μειωσουμε εξοδα και για αργοτερα.

ομως μου ειπε μια ξαδερφη μου οτι μπορει να κανουν κανενα σαλτο απο το καγκελο αν δεν κατεβαινει οταν μεγαλωσουν!!!παιζει κατι τετοιο?????/

Δυστυχώς με αυτά τα κρεβατάκια που λες δεν μειώνεις τα έξοδα, αντίθετα τα αυξάνεις. Μπορείς να βρεις πολύ φτηνές και ασφαλείς κούνιες και όταν θα γίνουν 2-3 χρονών παίρνεις κανονικά κρεββάτια που θα κοιμούνται μέχρι να τα βαρεθούν.

Επίσης, το κακό με αυτές τις κούνιες που γίνονται κρεβάτια είναι ότι είναι αρκετά ογκώδης. Αν πάλι έχεις αρκετό χώρο, γιατί όχι...

Χαχαχαχα καλόοοο....

Λοιπόν και καλά τώρα αν είμαι έγκυος θα ξεκινήσω το μήνυμά μου, γράφοντας.... "γειά σας είμαι μια μέλλουσα μανούλα για δεύτερη φορά τόσο σύντομα. Έχω κι εγώ δύο μωράκια δίδυμα......κτλ κτλ." χαχαχαχα πλάκα θα είχε.. :tongue::tongue::tongue::tongue:

Αλήθεια γιατί δεν δοκιμάζεις γάλατα κανονικά όπως NOYNOY ή NESTLE που είναι για 6μηνών και άνω? Ίσως τους αρέσει περισσότερο.

Λες να είχε πλάκα;;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Γοα τα γάλατα τώρα. Πήρα Neslac & Noulac β' βρεφικής ηλικίας. Δεν είναι ότι δεν τους άρεσε, αλλά δνε το λάτρεψαν κιόλας. Αντίθετα, όταν μια φορά πειραματικά τους το έδωσα αδυάλυτο, το καταβρόχθησαν... Αλλά να τους το δίνω αδιάλυτο δεν λέει...

Α... και πήρα και το Nan 2, έτοιμο για χρήση... δεν τους άρεσε... κλαψ...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Jasminakiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................Πως μεγαλώσατε έτσι βρε? Και στέκεστε και όρθια ε? Τέλεια. Ε δεν αντέξαμε. Τις σχολιάσαμε τις φώτο. Αφού είστε γλυκούλια. Τι να κάνουμε?;)

Jasminakiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................Πως μεγαλώσατε έτσι βρε? Και στέκεστε και όρθια ε? Τέλεια. Ε δεν αντέξαμε. Τις σχολιάσαμε τις φώτο. Αφού είστε γλυκούλια. Τι να κάνουμε?;)

Ναι τα είδαμε τα σχολιάκια σας!! Ευχαριστούμε πολύυυυυυυ!!! :P:p:p:p

RKdwp3.png

Γοα τα γάλατα τώρα. Πήρα Neslac & Noulac β' βρεφικής ηλικίας. Δεν είναι ότι δεν τους άρεσε, αλλά δνε το λάτρεψαν κιόλας. Αντίθετα, όταν μια φορά πειραματικά τους το έδωσα αδυάλυτο, το καταβρόχθησαν... Αλλά να τους το δίνω αδιάλυτο δεν λέει...

Α... και πήρα και το Nan 2, έτοιμο για χρήση... δεν τους άρεσε... κλαψ...

Άρα τους αρέσουν τα πιο πηχτά μείγματα...έτσι???

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

αχχχχχχχχχχχχ ζηλευωωωωωωωωω...θελω και εγω τα μωρακια μου διπλα μου!!!!

Υπομονηηηηηηηηηηηηη.....................ερχονται κ τα δικα σου..............στο δρομο ειναι............:P

Ναι. Αλλά η μαμά Jasmini που είναι οεοοοοοοοοοοοο?

χαχα καλά θα πώ στον στον jasminoμπαμπά να μας βγάλει μια φωτο! Η αλήθεια είναι ότι μ' αρέσει να είμαι πίσω από τον φακό και αποφεύγω φωτογραφίες... Δεν έχω καθόλου φωτογένεια... και δεν θέλω να με βλέπω :?:?:?

RKdwp3.png

χαχα καλά θα πώ στον στον jasminoμπαμπά να μας βγάλει μια φωτο! Η αλήθεια είναι ότι μ' αρέσει να είμαι πίσω από τον φακό και αποφεύγω φωτογραφίες... Δεν έχω καθόλου φωτογένεια... και δεν θέλω να με βλέπω :?:?:?

Άντε βρε σιγά. Γιατί εμείς έχουμε φωτογένεια? Θα σε βλεπουμε εμείς. Δεν θα σε βλεπεις εσύ. Κάτσε , να βάλω αλλη μια φώτο από χθες το βραδυ.

Διαφημίσεις

Γειά σας και από εμάς!!! Αργήσαμε να μπούμε γιατί άναμε δουλίτσες μπαλκόνια και τζάμια, εγώ θέλω βόλτα όμως!!! Αλήθεια το wιtchaki που γυρνάει? έχεις πάρει τους δρόμους???

Μελένια παίζεις με τον πόνο μου???:P:p:p:p Ακου εκεί 00:00- 06:00

Nani ούτε εμείς κάναμε τέτοια εξέταση? δε ρωτάς περισσότερα? Αυχενική έχεις κάνει?

Fntag περαστικά και υπομονή. Για τις κούνιες δε μπορώ να βοηθήσω γιατί μου τις δώσανε οι βαφτιστήρες μου που πήρανε κρεβατάκια (3 ετών πλέον)!!!! Δεν έχεις καμιά κουμπάρα βρε παιδί μου?? Η οικονομικότερη όλων των λύσεων!!!!

Twins έχουν γεύση και άποψη τα μωρά σου!! Γιατί δε ρωτάς την παιδίατρο τι είναι σημαντκότερο να τρώνε, λογικά θερμιδικά γάλα με κρέμα είναι ένα καλό γευμα. Τα φρούτα είναι κρίμα να τα κόψετε γιατί δεν τα βάζεις απόγευμα?

glorr οι φωτογραφίες είναι σούπερ!!!

Jas ο Κοσμάκης μεγάλωσε!!!

Τα δικά μου νέα είναι ότι το βράδυ κοιμηθήκαμε λίγο. Βγαίνω στο συμπέρασμα ότι ο μπέμπης δεν πεινάει το βράδυ απλά θέλει χάδια. Τον ταϊσα 9 με δικό μου και 12:30 που ξύπνησε με ξένο με το ζορι ήπιε 50ml. ξύπνησε στις 2:30 αλλά εγώ ήμουν στην μπέμπα και την ταϊζα και ο σύζυξ του έδινε πιπίλα μέχρι που ξανακοιμήθηκε. Ξύπνησε άλλες δυο φορές αλλά με πιπίλα το ξεπέρασε!!!!!! Η μπεμπού ξύπνησε μόνο στις 2:30 και μετά 9:30 και τον μπέμπη τελικά τον ταϊσα 7:30.

Επίσης να με χαίρεστε τέτοια που είμαι γιατί πήγα να μας φουνταλιάσω οικογενειακώς, το δεύτερο μαξιλάρι που κοιμάμαι καταλάθος στον ύπνο μου το κλώτσησα και έπεσε στη σομπίτσα αλογόνου και πήρε φωτιά ΕΥΤΥΧΩΣ ξύπναγε ο σύζυξ για δουλειά και το σωσε, αλλά μάλλον θέλει να με πνίξει όταν γυρίσει......

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Θα το ψάξω με τον υπέρηχο αυτό. Μου είπαν ότι είναι καινούρια εφεύρεση και ότι μπορούν να βρουν προβλήματα στην καρδιά στα έμβρυα από την κοιλιά ακόμα. Αυτό βέβαια με αγχώνει αρκετά, γιατί έχω και εγώ και ο άντρας μου ταχυκαρδίες κατά καιρούς και δεν ξέρω αν θα ήθελα να ξέρω από πριν τι θα έχουν τα παιδιά μου...anyway...

Όσο για τις κούνιες που λέμε, εμείς έχουμε μόνο ένα παιδικό δωμάτιο και δεν είναι και τόοοοσο μεγάλο. Σκεφτόμαστε λοιπόν να πάρουμε τις κούνιες που γίνονται κρεβάτια και στα 5 τους χρόνια να αγοράσουμε κουκέτες διώροφες για να χωράνε και τα δύο και να εξοικονομήσουμε και χώρο! Αν πάρουμε τις κούνιες τις μικρές που είναι μέχρι 2 χρονών μετά δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε κουκέτες, γιατί θα είναι πιο επικίνδυνο σε τέτοιες ηλικίες. Εσείς τι άποψη έχετε; Έχει βάλει καμιά σας τα δίδυμα σε ένα δωμάτιο και τα δύο;

UAQCp2.png

Επίσης fntag έχεις ακούσει τα μωράκια σου;;; Γιατί εγώ εδώ και 2 νύχτες έχω νιώσει στιγμιαία κάτι σαν μυρμηγκάκια στην κοιλιά μου και λέω μήπως είναι αυτά. Αλλά μετά σκέφτομαι νωρίς δεν είναι ακόμα;Ή τα δίδυμα τα νιώθουμε πιο νωρίς απ' ότι αν είναι ένα μωρό;

UAQCp2.png

καλησπερουδια!!

φωτογραφομανια επεσε! αντε βαλτε κ οι υπολοιπες να δουμε εξελιξεις!

twinsaki χαχα κανεις κατι σπιρτοζικα σχολια..! ακου, γραφει γραμμα στον c..! (θα της κοψω τα ποδια!!! ειναι αυτος απ το διδυμοκλαμπ? αφου ο γαμπρος θα ναι απο δω ειπαμε!! οποιος θελει, αλλα απο δω!!)

τα κυβακια ειναι απ το imaginarium. αλλα ειναι 6 πανινα κ σε καθε πλευρα εχει ενα διαφορετικο θεμα.οποτε δεν υπαρχρει ολη η αλφαβητα..!

παντως twins εγω ολες τις προτασεις για συνεργασια τις δεχομαι! κ τις εκπαιδευτικου κ γαστρονομικου περιεχομενου!!(ταβερνα που λεγαμε κ με αγορακια!!)

μεγαλωσαν ολα τα ζουζουνακια της παρεας ε?

ποτε τα λεγαμε εγκυουλες ακομη..πως περασε ο καιρος!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...