Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες ήδη, μέλλουσες και μπεμπάκια εντός και εκτός κοιλιάς :) :)

Πήγα πρωί πρωί και έκανα ένα γενικό τσεκ απ και το απόγευμα λογικά θα έχω τα αποτελέσματα!!

Μελένια ίσως είναι και η έλλειψη σιδήρου αλλά ένα γενικό τσεκ απ χρειάζεται οπότε με την ευκαιρία των ζαλάδων...

Η πλάκα είναι ότι με βλέπει η μικροβιολόγος μου και παραξενεύτηκε... :) μου λέει..δεν πιστεύω πάλι έγκυος??? όχι καλέ της λέω, για απλές εξετάσεις :tongue:

RKdwp3.png

Nani ούτε εγώ έχω ακούσει για υπέρηχο καρδιάς...

Σίγουρα ξέρω ότι όταν μου έκανε υπέρηχο ο γιατρός έλεγχε τους χτύπους της καρδιάς των εμβρύων για να δει αν όλα πάνε καλά. Κάτι τέτοιο εννοείς ή κάτι πιό εξειδικευμένο?

Fntag μην ζηλεύεις τον καιρό, ούτως η άλλως χειμώνας είναι ακόμα...αυτό να σκέφτεσαι :)

RKdwp3.png

εχω ενα μπουκωμα που δεν λεει να φυγει τοσες μερες και δυσκολευει τον υπνο μου και την αναπνοη μου ολη την ημερα...με εχει πιασει η γκρινια μου η οποια θα φυγει μονο οταν δω τα μωρακια παλι στον υπερηχο!!!

παντως και εμεις δεν εχουμε κανει ειδικη εξεταση για τις καρδιες των μωρων.καθε φορά τα ακουμε στον υπερηχο και καταγραφει ο γιατρος τους παλμούς τους.δεν εχει χρειαστει κατι παραπανω εως τωρα

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

εχω ενα μπουκωμα που δεν λεει να φυγει τοσες μερες και δυσκολευει τον υπνο μου και την αναπνοη μου ολη την ημερα...με εχει πιασει η γκρινια μου η οποια θα φυγει μονο οταν δω τα μωρακια παλι στον υπερηχο!!!

παντως και εμεις δεν εχουμε κανει ειδικη εξεταση για τις καρδιες των μωρων.καθε φορά τα ακουμε στον υπερηχο και καταγραφει ο γιατρος τους παλμούς τους.δεν εχει χρειαστει κατι παραπανω εως τωρα

Σε καταλαβαίνω κι εγώ που έχω αλλεργική ρινίτιδα είχα το ίδιο πρόβλημα και κοιμόμουν υποχρεωτικά σε σχεδόν καθιστή θέση γιατί όταν ξάπλωνα χειροτέρευε η κατάσταση.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα από εμάς!!!!

Νυστάζω απίστευτα και θα συνεχίσω να νυστάζω.

Jas, δεν μας είπες... μέσα στις εξετάσεις έκανες και β' χοριακή;;;;:P:p:p:p

Χμ... τι άλλα; Ξεχνάω....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Σε καταλαβαίνω κι εγώ που έχω αλλεργική ρινίτιδα είχα το ίδιο πρόβλημα και κοιμόμουν υποχρεωτικά σε σχεδόν καθιστή θέση γιατί όταν ξάπλωνα χειροτέρευε η κατάσταση.

ποποπο το δικο σου ειναι πολυ ζορι!!!ευτυχως μεχρι στιγμης δεν εχω αλλεργίες αλλά απλά ενα μπουκωμα και ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ που δεν βγαινω έξω.εχει πεσει ο αιματοκριτης μου αρκετα παρολο που σιδηρος φεριτινη ειναι full και φοβαμαι μην κολησω καμια χειροτερη ιωση!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Α... θυμήθηκα τι ήθελα να πω!

Βρήκα τρόπο να ταίζω τα τουινσάκια γάλα και να πίνουν 200ml!!!!:P:p

Η συνταγή έχει ως εξής: 180ml νερό, 5 μεζουρες γάλα και 2-3 μεγάλες κουταλιές της σούπας κρέμα Γιώτης (μόνο αυτή διοτι είναι η πηχτότερη).

Το γάλα γίνεται ανάρπαστο μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τώρα που πίνουν πολύ γάλα το πρωί, μετά αργούν να πεινάσουν για το φρούτο (που δεν το τρώνε πια όλο)... κλαψ

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα από εμάς!!!!

Νυστάζω απίστευτα και θα συνεχίσω να νυστάζω.

Jas, δεν μας είπες... μέσα στις εξετάσεις έκανες και β' χοριακή;;;;:P:p:p:p

Χμ... τι άλλα; Ξεχνάω....

Χαχαχαχα καλόοοο....

Λοιπόν και καλά τώρα αν είμαι έγκυος θα ξεκινήσω το μήνυμά μου, γράφοντας.... "γειά σας είμαι μια μέλλουσα μανούλα για δεύτερη φορά τόσο σύντομα. Έχω κι εγώ δύο μωράκια δίδυμα......κτλ κτλ." χαχαχαχα πλάκα θα είχε.. :tongue::tongue::tongue::tongue:

Α... θυμήθηκα τι ήθελα να πω!

Βρήκα τρόπο να ταίζω τα τουινσάκια γάλα και να πίνουν 200ml!!!!:P:p

Η συνταγή έχει ως εξής: 180ml νερό, 5 μεζουρες γάλα και 2-3 μεγάλες κουταλιές της σούπας κρέμα Γιώτης (μόνο αυτή διοτι είναι η πηχτότερη).

Το γάλα γίνεται ανάρπαστο μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τώρα που πίνουν πολύ γάλα το πρωί, μετά αργούν να πεινάσουν για το φρούτο (που δεν το τρώνε πια όλο)... κλαψ

Αλήθεια γιατί δεν δοκιμάζεις γάλατα κανονικά όπως NOYNOY ή NESTLE που είναι για 6μηνών και άνω? Ίσως τους αρέσει περισσότερο.

RKdwp3.png

θελω να ρωτησω κατι ασχετο...τι κουνιες εχετε παρει???με καγκελο που ανεβοκατεβαινει η με στρωμα που ανεβοκατεβαινει??

εμεις λεμε να παρουμε αυτο με το στρωμα γιατι αργοτερα γινεται παιδικο κρεβατακι μεχρι τα 7 περιπου.επειδη ειναι 2 θελουμε οσο γινεται να μειωσουμε εξοδα και για αργοτερα.

ομως μου ειπε μια ξαδερφη μου οτι μπορει να κανουν κανενα σαλτο απο το καγκελο αν δεν κατεβαινει οταν μεγαλωσουν!!!παιζει κατι τετοιο?????/

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Διαφημίσεις

Εγώ πήρα κρεβατάκι που κατεβαίνει και το κάγκελο και το στρώμα αλλά δεν γίνεται κρεβάτι. Όταν παντρεύτηκα είχαμε πάρει δύο κρεβάτια παιδικά (λες και το ξέραμε...) και έτσι δεν χρειάστηκε να μπούμε στο δίλημμα. Παρ' όλα αυτά αν δεν είχαμε, θα έπαιρνα αυτά που γίνονται κρεβάτι... τα έξοδα δεν τα γλυτώνεις νομίζω απλά τα καθυστερείς...

RKdwp3.png

καλα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα γλυτωνουμε τα εξοδα!!

απλα θελω να τα παμε λιιιιιιιιιιιιιιιγο πιο πισω!!!!

Ε, τότε να προχωρήσεις σε αυτή τη λύση γιατί μέχρι τα 7 δεν θα αγχωθείς για κρεβάτι και αυτά είναι αρκετά ασφαλή.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...