Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

vanessa* όσο για τις μυρωδιές και εγώ μια από τα ίδια..μου μυρίζουν όλα στο μέγιστο βαθμό.Εσύ πότε άκουσες καρδούλες;

Εμείς πρώτα ο Θεός σε 10 μέρες θα πάμε για τον επόμενο υπέρηχο..

Melenia που μπορώ να δω τον υπέρηχο? Πρέπει να πατήσω κάπου συγκεκριμενα? :shock:

Διαφημίσεις

Καλή μέρα να έχετε κορίτσια και εσείς και τα μωράκια σας!!!

Μελένια μου μην αγχώνεσαι τόσο, κάπως έτσι ήταν ο υπέρηχος και σε εμένα. Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Όλα ξεκαθαρίζουν πια στην αυχενική διαφάνεια .. 12-13η εβδομάδα. Υπομονή. Ακόμα και οι γιατροί σε αυτήν τη φάση μπορεί να σου πουν ανακρίβειες. Πρόσεχε τον εαυτό σου και όπως σου είπα όχι κούραση, όχι σκυψίματα, όχι βάρη. Ο κίνδυνος υπάρχει κυρίως στα δίδυμα το πρώτο τρίμηνο. Εμένα ο γιατρός μου είχε πει να μην ανακοινώσω πριν την αυχενική για την δίδυμη κύηση γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά (μη κακό). Απλά ΠΡΟΣΕΧΕ!!

RKdwp3.png

Καλή μέρα να έχετε κορίτσια και εσείς και τα μωράκια σας!!!

Μελένια μου μην αγχώνεσαι τόσο, κάπως έτσι ήταν ο υπέρηχος και σε εμένα. Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Όλα ξεκαθαρίζουν πια στην αυχενική διαφάνεια .. 12-13η εβδομάδα. Υπομονή. Ακόμα και οι γιατροί σε αυτήν τη φάση μπορεί να σου πουν ανακρίβειες. Πρόσεχε τον εαυτό σου και όπως σου είπα όχι κούραση, όχι σκυψίματα, όχι βάρη. Ο κίνδυνος υπάρχει κυρίως στα δίδυμα το πρώτο τρίμηνο. Εμένα ο γιατρός μου είχε πει να μην ανακοινώσω πριν την αυχενική για την δίδυμη κύηση γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά (μη κακό). Απλά ΠΡΟΣΕΧΕ!!

Γεια σου Jasmini. Τι κάνεις? Πως πας? :rolleyes:

Διαφημίσεις

κοριτσάκια ήθελα να δώσω μια ευχή και μπαίνω στο καφέ σας....

εύχομαι σε όσες περιμένουν διδυμάκια να τα υποδεχτούν με το καλό και να εχουν κουράγιο στο μεγάλωμα!!!!

σε όσες εχουν ήδη να τα χαίρονται και να τα καμαρώνουν!!

εχω ξαναεμφανιστεί εδώ πιο παλία...μπορεί κάποια να με θυμάται!!!!

εχω ενα ισχυρό ενστικτο ότι θα κάνω δίδυμα...με την εξωσωματική που θα κάνω το σεπτέμβριο!!! ο γιατρός μου μου είπε ότι θα μου τοποθετήσει μόνο 2 εμβρυάκια γιατι φοβάται ότι αν βαλει 3 θα τα κρατήσω όλα!!!!

ηθελα να το μοιραστώ...μπαίνω και σας διαβάζω γιατι κάτι μου λέει...ότι το επόμενο καφέ που θα μπαίνω μετα την "εξωσωματική" θα ναι το δικό σας!!!!

σας φιλώ!

glorr αν θα πας στο προφίλ μου έχω βάλει φώτο τον υπέρηχο, είναι ξεκλείδωτο μπορείς να το δεις άνετα.

μπηκα και γω και τα δα....μια χαρα μου φαίνονται!!!!! αντε ρε συ...όλα θα ναι τέλεια.....στο λέω εγώ!!!!

αχ τί συγκινητική εικόνα...ενιωσα σα να ναι δικά μου....φαντάζομαι τι θα πάθω κορίτσια σε αναλογη περίπτωση..." Η " χαζομαμά!!!!

Γειά σας και από εμάς!!! Πήγατε όλες για σιέστα; Που χαθήκατε;;;;; :P

Απο αγορές έχουμε κλείσει, μόνο τα καθισματάκια αυτοκινήτου μας μένουν (που μας έχουν αργοπορήσει κάτι συγγενείς που λένε ότι θα μας τα πάρουν, αλλά που....). Και λέω σιγα-σιγά να πάρω και τη δική μου προίκα με νυχτικά για το μαιευτήριο.

Τώρα. Σήμερα για το ζάχαρο... Η γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη ήταν μιά χαρά , αλλά οι τιμές μου τελικά ήταν χειρότερες. Ο καθυσηχαστικός όμως ντόκτορ μου είπε ότι είναι συνηθισμένο στα δίδυμα και να δω και ενδοκρινολόγο τη Δευτέρα πριν το ραντεβού μας. Ουφ... ησύχασα λίγο.

Εξετάσεις για τοξοπλάσμωση και εγώ δεν ξανάκανα μετά τον προγεννετικό. Βασικά, εγώ κάνω ότι λέει ο γιατρός, δεν αυτενεργώ γιατί μετα αγχώνομαι και κάνω ανοησίες που μόνο κακό σε εμένα κάνουν.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ηθελα να το μοιραστώ...μπαίνω και σας διαβάζω γιατι κάτι μου λέει...ότι το επόμενο καφέ που θα μπαίνω μετα την "εξωσωματική" θα ναι το δικό σας!!!!

σας φιλώ!

Χρυσάκι, χαίρομαι που είσαι καλά και μας θυμάσαι!!!:P

Να μας γράφεις άσχετα με τη φάση που βρίσκεσαι να μαθαίνουμε νέα σου... και το καφέ είναι πάντα ανοιχτό!!!! Μπορεί να φλυαρούμε πολλές φορές, μη μας παρεξηγείς!!!!

Πες μας όμως τι κάνεις; Σε τι φάση βρίσκεσαι;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Χρυσάκι, χαίρομαι που είσαι καλά και μας θυμάσαι!!!:P

Να μας γράφεις άσχετα με τη φάση που βρίσκεσαι να μαθαίνουμε νέα σου... και το καφέ είναι πάντα ανοιχτό!!!! Μπορεί να φλυαρούμε πολλές φορές, μη μας παρεξηγείς!!!!

Πες μας όμως τι κάνεις; Σε τι φάση βρίσκεσαι;

Που είσαι βρε Twins? Όλα καλά? Τι έγινε? Διαβάζω τελειώνεις με τα ψώνια ε?

Τι έκανες και ανέβασες τον αιματοκρίτη σου βρε? Έτσι διάβασα σε προηγούμενη συζήτηση και σε ξαναρωτάω. Έχεις κανένα μυστικό να μου το πεις κι εμένα μηπως τον ανεβάσω λίγο?:-P

Διαφημίσεις

Μπα, δεν έκανα τίποτα το ιδιαίτερο... Η διαφορά αυτού του μήνα με τον προηγούμενο ήταν ότι έκοψα τα γλυκά και τρώω πολλά γιαούρτια, ρυζογαλάκια και τυράκι, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον αιματοκρίτη. Και δεν τρώω και πολύ κρέας γιατί δεν μου πολυαρέσει. Τώρα΄ή που είναι τυχαίο, ή που αποφάσισε ο οργανισμός να απορροφήσει επιτέλους τα resoferon. Αλλιώς που να το αποδώσω;

Σήμερα άλλαξα και εβδομάδα :P.

Τη συμβουλή για την καμπύλη τη διάβασες; Με τον υπνάκο σώζεσαι κυριολεκτικά!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μπα, δεν έκανα τίποτα το ιδιαίτερο... Η διαφορά αυτού του μήνα με τον προηγούμενο ήταν ότι έκοψα τα γλυκά και τρώω πολλά γιαούρτια, ρυζογαλάκια και τυράκι, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον αιματοκρίτη. Και δεν τρώω και πολύ κρέας γιατί δεν μου πολυαρέσει. Τώρα΄ή που είναι τυχαίο, ή που αποφάσισε ο οργανισμός να απορροφήσει επιτέλους τα resoferon. Αλλιώς που να το αποδώσω;

Σήμερα άλλαξα και εβδομάδα :P.

Τη συμβουλή για την καμπύλη τη διάβασες; Με τον υπνάκο σώζεσαι κυριολεκτικά!!!!

Να δω εμένα πότε θα αποφασίσει οοργανισμός να το απορροφήσει. Επιτέλους δηλαδή.

Κι εγώ σήμερα κλείνω την 26η εβδομάδα και μπαίνω στην 27η. Άντε πλησιάζουμε Παναγίτσα μου. Θα την κάνω κι εγώ την καμπύλη με τα 100 ml μάλλον την παραπάνω εβδομάδα όμως. Μπα δεν με κόβω για ύπνο. Στο μικροβιολογικό που θα πάω μόνο καναπέδες έχει. Σίγουρα θα πάρω κάποιον μαζί μου όμως. Να σε ρωτήσω. Το πίνεις όλο με την μία. Βάζουν δηλ. τα 100 σε ένα ποτηράκι με νερό και το πίνεις όλο μαζί? Πάντως εμένα μου είπε στο πρώτο μισάωρο να με μετρήσει και μετά από μια ώρα πάλι. Γύρω στο 2ωρο θα κάτσω εκεί. Άντε να το κάνω κι αυτό γιατί μ' έχει αγχώσει το πως θα πιω αυτό το πράγμα. :-(

Βρε κορίτσια τι θα κάνω με την ζέστη? Δεν αντέχω..από τώρα!!! Ουφ...τι θα κάνω κι αργότερα? Θέλω να μπω κάτω από παγωμένο νερό και να βγω όταν είναι να γεννήσω!!!

Chryssaki φυσικά και σε θυμόμαστε και σε σκεφτόμαστε. Μακάρι κι εσύ να μπεις στο club των διδυμομαμάδων. Εύχομαι ότι καλύτερο και να πάρεις λίγη από την αύρα μας και φυσικά από Σεπτέμβριο να σου δίνουμε τις δικές μας συμβουλές!

RKdwp3.png

Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου φάνηκε και τόσο τρομερό... Το υγρό το πίνεις μέσα σε 10 λεπτά οπότε αν θέλεις μπορείς να το πιείς και σιγά-σιγα. Αν στίψεις και το μισο λεμονάκι μέσα και το ανακατέψεις καλά, είναι σαν να πίνεις μια γλυκιά λεμονάδα. Το τέλος είναι σίγουρα αρκετά λιγωτικό, αλλά υπάρχουν και γλυκά του ζαχαροπλαστείου που είναι πολύ χειρότερα (να μην αναφερθώ σε παραδείγματα). Στο τέλος μπορείς να πιείς και λίγο νεράκι γιατι στο κάτω μέρος του ποτηριού είναι πολύ πηχτό και πρέπει να το αραιώσεις.

Στα 100γρ με κράτησαν ένα τρίωρο με μέτρηση στα 0', 60', 120' και 180'. Μάλλον εσένα ο γιατρός σου έχει γράψει άλλη φόρτιση.

Καλό είναι να έχεις παρέα, και εγώ είχα πάρει τη μαμά μου, αλλα ο ύπνος δεν συγκρίνεται με τίποτα!!! Πάρε πολλά περιοδικά!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...