Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλή μέρα και καλή εβδομάδα, μικρά μου διδυμοκόριτσα :)

Δεν μπήκα καθόλου εχθές, διότι, όπως θα διαβάσατε, το βράδυ του Σαββάτου ήρθε η μάδα (βρετανική προφορά του mother) και έφυγε σήμερα αξημέρωτα!

Οπότε χθες είχαμε ολοήμερο παιχνίδι με γιαγιάδες :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Agorakia όπως φαίνεται περάσατε καλά με την γιαγιά!!! Ξεκουράστηκες εσύ καθόλου?

Nunu φαντάζομαι πήρες και την έγκριση του παιδιάτρου για το Bisolvon ε? Πάντως πράγματι είναι κάπως αθώο αλλά τι άλλο να κάνεις. Σε αυτή την ίωση πολύς βήχας βρε παιδί μου...και η μάνα μου τα ίδια και δεν λέει να της περάσει αυτός ο κ...βηχας!!!

RKdwp3.png

Μίλησα με τον παιδίατρο κ μου είπε να μην αλλάξω το γάλα κ ότι οι ρουκέτες που κάνουν είναι γιατί τα πιέζω. Του είπα ότι φέρομαι όπως πάντα αλλά είπε ότι δεν του έχει ξανατύχει τέτοια παρενέργεια από τα εμβόλια..

Επίσης απο χτες με πονάει η σπονδυλική μου στήλη εκεί που έγινε η επισκληρίδιος..

Εμένα με έπιασε 2-3 φορές ένας πόνος, σαν να ξαναζούσα από την αρχή την ένεση της ραχιαίας νάρκωσης....πολύ περίεργο φαινόμενο....

RKdwp3.png

Κορίτσια τώρα που το λέτε κι εμενα με είχε πιάσει κάτι σαν μούδιασμα στην πλάτη όπως τότε που έκανα την επισκληρίδειο. Και ανησύχησα η αλήθεια είναι αλλά οκ...................

Ρωτήσατε τον γιατρό σας? γιατί εγώ δεν ρώτησα

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

γκλορακι μου με τρελαναν τα μωρα σου!!!!!ρε συ ειδα τις φωτογραφιες 3 φορες!!!!ειναι υπεροχα:D

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Γεια σας κοριτσια. Λειπαμε πάλι απ´ το σπίτι κ τώρα κοιμιζω τα μικρα. Τις φωτο θα τις δω αύριο κ θα βάλω κ νέες δικές μας. Αύριο πρωι θα πάω για εξετάσεις να δω τι γίνεται με τις ζαλαδες κ τις ταχυκαρδιες που έχω.

Καλό βράδυ, φιλακια στα νινακια σας!!

RKdwp3.png

Τι μου κάνετε κορίτσια; Εγώ προσπαθώ να φτιάξω το πρόγραμμά μου με τα ιδιαίτερα ώστε να έρχονται σπίτι και έχω λιγάκι αγχωθεί...έχω και το σχολείο το πρωί και πιστεύω ότι κουράζομαι αρκετά όλη μέρα πέρα-δώθε με το αυτοκίνητο. Στις 25/2 έχω ραντεβού με το γιατρό και θα κάνω επίσης και υπέρηχο καρδιάς εμβρύων. Είναι μια ειδική εξέταση που μου είπαν να την κα΄νω επειδή έχω δίδυμα. Εσείς έχετε κάνει τέτοια εξέταση; Γιατί κοστίζει και 250 Ευρώ...!!! Ελπίζω τότε να μου πουν και το φύλο των μωρών!!!Ανυπομονώ!!!

UAQCp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Καλά είστε;

Και ναι είναι αλήθεια κοιμηθήκαμε από τις 00-30 μέχρι και τις 06-00!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όταν ξύπνησα δεν το πίστευα!!!!!!!!!!!!!!

Υπέρηχο καρδιάς πρώτη φορά ακούω, αλλά μη σε νοιάζει όλα καλά θα πάνε κ σε λίγο θα μας λες κ εσύ για τα μωράκια!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...