Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

περιμενω πως και πως να τα παρω αγκαλιά μου!!!!οσο περναει ο καιρος η ανυπομονησια μεγαλώνει ιδίως τώρα που αρχίζω σιγά σιγά να νιώθω κυματισμούς στην κοιλια μου απο τα μωρα.το μόνο που θέλω είναι να πάνε όλα καλά και ας μου πει ο γιατρος να είμαι ξάλα μεχρι την γέννα

Α έχεις αρχίσει καινιώθεις κυματισμούς ε? και που είσαι ακόμη? σε περιμένουν τρελά πάρτυ. Κι εγώ κάπου εκεί τα είχα ακούσει. Γύρω στην 20η με 21η εβδομάδα. Κι από κει και πέρα μετά.............τρελά γλέντια. Ειδικά η μπέμπα προς το τέλος είχε τον ασύχαστο. Για πολύ κλωτσιά και στριφογύρισμα. Και ξάπλα να είσαι κοίτα να το απολαύσεις. Που θα ξαναβρεις τέτοια ξεκούραση? Χαχαχαχαχα..................:-P

ναι εχει πολύ πλακα..επειδη εχω θέμα με το εντερο μου γενικα,νόμιζα στην αρχή ότι εκει οφείλεται αυτη η αίσθηση!!αλλα μου είπε ο γιατρός ότι είναι τα μωρα αυτη η αίσθηση...πληρης ασχετοσύνη νέας μάνας...:confused:

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Glorraki απ' ότι φαίνεται έχω χάσει επεισόδια με τις φώτο....

Γιατί βρε έχεις χάσει επεισόδια? Βάλε κι εσύ καμία από τα μπεμπίνια πιο καινούρια. Βάλε κ δικιά σου.............άντεεεεεεεεεεεεεεεεε:P

ναι εχει πολύ πλακα..επειδη εχω θέμα με το εντερο μου γενικα,νόμιζα στην αρχή ότι εκει οφείλεται αυτη η αίσθηση!!αλλα μου είπε ο γιατρός ότι είναι τα μωρα αυτη η αίσθηση...πληρης ασχετοσύνη νέας μάνας...:confused:

Ε καλά μην νομίζεις. Κι εγώ αυτό νόμιζα. Μέχρι να βεβαιωθώ ότι είναι αυτά ................δεν ήξερα τι ακριβώς γίνεται. Αλλά δεν είναι φοβερό? Δεν είναι άλλη αίσθηση?

Ε καλά μην νομίζεις. Κι εγώ αυτό νόμιζα. Μέχρι να βεβαιωθώ ότι είναι αυτά ................δεν ήξερα τι ακριβώς γίνεται. Αλλά δεν είναι φοβερό? Δεν είναι άλλη αίσθηση?

ήδη αρχιζω να τους μιλάω!!κανω αυτα που κοροϊδευα!!!ακομα και αν ξερω ότι ακόμα δεν εχουν αίσθηση,είναι απο τώρα η παρεούλα μου!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Διαφημίσεις

ήδη αρχιζω να τους μιλάω!!κανω αυτα που κοροϊδευα!!!ακομα και αν ξερω ότι ακόμα δεν εχουν αίσθηση,είναι απο τώρα η παρεούλα μου!!

Εννοείται ότι καταλαβαίνουν. Πολλές φορές όταν τους μιλάς και είναι ήρεμα θα δείς ότι μπορεί να κουνηθούν μόλις ακούσουν την φωνή σου. Πιο μετά βέβαια. Όταν θα είναι πιο μεγαλούτσικα. Πάντως κι εγώ είχα τέτοια περιέργεια να δω τις φατσούλες τους μέχρι να γεννήσω...........Τρελή περιέργεια όμως.........

ασχετο αλλά τι Μ.Ο εβδομάδων δινουν στις διδυμομανούλες οι γιατροι???εμεις ευχόμαστε για 36-37 εβδομάδα αλλα από ότι μου είπε ο γιατρός η προωρότητα είναι θέμα στα δίδυμα

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Βάλαμε κι άλλες φώτο.................

Αν φτάσεις τις 36 37 εβδομάδες θα είσαι σούπερ. Ναι όντως είναι θέμα η προωρότητα αλλά μην ανησυχείς. Εγώ γέννησα 36 και μία μέρα. Αλλά και πιο νωρίς να γεννήσεις δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Όλες οι κοπέλες εδώ εκτός από την jasmini που έσπασε το ρεκόρ όλες οι άλλες γεννησαν αρκετά νωρίτερα. Όλα τα μωράκια μπήκαν θερμοκοιτίδα αλλά επίσης όλα είναι μια χαρά και χαίρουν άκρας υγείας. Οπότε μην ανησυχείς. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Απλά εσύ ΠΡΟΣΕΧΕ και ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ όσο μπορείς. Όσο πιο μακριά φτάσεις σε εβδομάδες τόσο καλύτερα για τα μωράκια και εσένα. Γιατί η καλύτερη θερμοκοιτίδα - όπως έλεγε τουλάχιστον ο δικός μου γιατρός - είναι η κοιλίτσα της μαμάς. :tongue:

Καλημέρα σε όλες!!! Θα είμαι ολίγον σύντομη γιατί ο μπέμπης θέλει πάλι να σας γράψει και με το ζόρι τον κρατάω.

εκπέμπω sos, σα να έχει η μικρή βλέννες στην πάνα της. Τι μπορεί να είναι αυτό?????

Μήπως χρησιμοποίησες κάποια καινούρια κρέμα πάνας ή κάποιο καινούριο αφρόλουτρο; Το λέω γιατί κάποια στιγμή είχα βάλει μια συγκεκριμένη κρεμα στο μαγουλάκι και μου φάνηκε και εμένα ότι είδα τέτοια. Δεν της την ξανάβαλα και δεν τα ξαναείδα. Την είδε και ο γιατρός και δεν είδε τίποτα. Και οι εξετασεις ουρων πεντακαθαρες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ασχετο αλλά τι Μ.Ο εβδομάδων δινουν στις διδυμομανούλες οι γιατροι???εμεις ευχόμαστε για 36-37 εβδομάδα αλλα από ότι μου είπε ο γιατρός η προωρότητα είναι θέμα στα δίδυμα

Με το καλό!!! Εγώ γέννησα 36+3 κ τα μωρά δεν μπήκαν θερμοκοιτίδα, ξεκουράσου όσο μπορείς κ θα φτάσεις κ εσύ να γεννήσεις πάνω από τις 36εβδ!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!! Θα είμαι ολίγον σύντομη γιατί ο μπέμπης θέλει πάλι να σας γράψει και με το ζόρι τον κρατάω.

Μήπως χρησιμοποίησες κάποια καινούρια κρέμα πάνας ή κάποιο καινούριο αφρόλουτρο; Το λέω γιατί κάποια στιγμή είχα βάλει μια συγκεκριμένη κρεμα στο μαγουλάκι και μου φάνηκε και εμένα ότι είδα τέτοια. Δεν της την ξανάβαλα και δεν τα ξαναείδα. Την είδε και ο γιατρός και δεν είδε τίποτα. Και οι εξετασεις ουρων πεντακαθαρες.

Καλά οι φώτο σας τέλειες. Βάλαμε κι εμείς σήμερα. Χαχαχαχα.................Άσε το παιδί ννα γράψει βρε. Αφού θέλει να κάνει chat!!!!!!!!!!!

Μίλησα με τον παιδίατρο κ μου είπε να μην αλλάξω το γάλα κ ότι οι ρουκέτες που κάνουν είναι γιατί τα πιέζω. Του είπα ότι φέρομαι όπως πάντα αλλά είπε ότι δεν του έχει ξανατύχει τέτοια παρενέργεια από τα εμβόλια..

Επίσης απο χτες με πονάει η σπονδυλική μου στήλη εκεί που έγινε η επισκληρίδιος..

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Μολις συνειδητοποίησα ότι σας μιλάω μόνο για άσχημα..δεν είμαι τόσο μίζερη συνήθως χαχα

Να σας πω λοιπόν ότι μ εχουν τρελάνει τα μωρά γελάνε συνέχειααααα κ η μπέμπα νομίζω ότι είπε αγκού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Jas παίρνω depon με βιταμίνη C και bisolvon σιρόπι (όχι ότι κάνει και απόλυτα για το θηλασμό αλλά είναι το πιο αθώο) σε αυτό το κρύωμα έχω τρομερό βήχα και πονάνε τα πνευμόνια μου. Και μάλλον για αυτό έχω αγχωθεί με τα μωρά μην αρρωστήσουν και βλέπω βλέννες. Ενεργήθηκε πάλι η μπέμπα μάλλον φυσιολογικά ήταν και πριν.....τα είδε και η μητέρα μου και με έκραζε.:rolleyes::rolleyes: Εδώ που τα λές twins χτες τα κράτησε η πεθερά μου και χρησιμοποιήσε άλλο σαπούνι από αυτό που χρησιμοποιούμε εμείς σπίτι. Τι να πώ?

fntag εγώ γέννησα 35+3 και μπήκαν περίπου μια εβδομάδα θερμοκοιτίδα. Θετική σκέψη να έχεις και όλα θα πάνε κατ ευχήν.

Melenia για το βάρος τους δεν είπε τίποτα? Εμάς η παιδίατρος μας λέει κάθε φορά ότι αν δείχνουμε την ανησυχία μας στα μωρά την "εκμεταλλεύονται" και ότι πρέπει να είμαστε ήρεμοι και όσο μπορούμε χαμογελαστοί. Δες και εσύ πως θα πάει η μέρα μπορεί όντως να είναι άσχετοι οι εμετοί. Στο parents έχει πολλά θέματα υγείας αν μπείς και ψάξεις θα καταλάβεις αν αυτό που αντιμετωπίζεις είναι συχνό φαινόμενο και να πάρεις ιδέες γενικότερα.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μολις συνειδητοποίησα ότι σας μιλάω μόνο για άσχημα..δεν είμαι τόσο μίζερη συνήθως χαχα

Να σας πω λοιπόν ότι μ εχουν τρελάνει τα μωρά γελάνε συνέχειααααα κ η μπέμπα νομίζω ότι είπε αγκού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άμα δεν τα πείς εδώ που θα τα πείς??? Με την επισκληρίδιο -πήρες το γυναικολόγο να ρωτήσεις? Εμένα πάντως δεν με είχε ενοχλήσει καθόλου.

Να τα γελάκια σημαίνουν ότι είναι μια χαρά και τσάμπα ανησυχείς. Να το λέω να το ακούω και γω.....:-P:razz::-P

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...