Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημεεεερα! Καλή εβδομάδα!!

Μελένια νόμιζα ότι μιλάς για εβδομαδιαίο βάρος, μίλα με την παιδίατρο αν και δε νομίζω να σε αγχώσει, κάθε μωρό έχει τους ρυθμούς του.

Που είστε οι υπόλοιπες???????

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Τα δικά μου τα νέα...είμαι πάλι άρρωστη και γενικότερα τα χω παίξει και άρχισα τους πειραματισμούς με ξένο γάλα για βραδυνό μπάς και δω μαύρο βράδυ. Χτες κοιμήθηκε και η μπεμπού μας μόνη της στο παιδικό και όπως το περίμενα ήταν μια κυρία κοιμήθηκε 22:00- 07:00 περίπου. Ο μπεμπής σταθερός ξύπνημα συνέχεια. Ελπίζω τώρα που θα τον έχω μόνο του δίπλα μου να τον καταφέρω να μην ξυπνάει τόσες πολλές φορές. Αυτά κατά κύριο λόγο, θα σας πώ αύριο περισσότερα!!!

Περαστικά Nunu μου!!

Να σου πω ότι στις αρχές έκανα κι εγώ πειραματισμούς προσπαθώντας να τους δώσω μόνο το βράδυ ξένο γάλα μήπως χορτάσουν και κοιμηθούν όλη νύχτα....φυσικά κατόπιν παρότρυνσης του άντρα μου...τελικά, το αποτέλεσμα το ίδιο και χειρότερα... Μακάρι σε εσάς να πετύχει...

Εμείς τώρα έχουμε το θέμα ότι μια κοιμούνται συνεχόμενα όλη νύχτα και μια ξυπνούν ανα 1 ώρα και θέλουν πιπίλα αλλά όχι σιλικόνης...θέλουν την φυσική (mommy's). Έτσι δεν καταφέρνω να κοιμηθώ και τόσο καλά.. :(

εκπέμπω sos, σα να έχει η μικρή βλέννες στην πάνα της. Τι μπορεί να είναι αυτό?????

Τι βλέννες είναι αυτές? Τι χρώμα έχουν???

RKdwp3.png

εκπέμπω sos, σα να έχει η μικρή βλέννες στην πάνα της. Τι μπορεί να είναι αυτό?????

Έχω ακούσει για βλέννες που είναι απλά από κάτι ορμονικό...κάτι σαν ψευτοπερίοδο...

Παίζει ρόλο όμως και το χρώμα.

RKdwp3.png

καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα!!!

δεν ειχα μπει τοσες μερες λογω κρυωματος!!ευτυχως απλα εχει μεινει ενα μπουκωμα και την παλεψα με ντεπονακια!!

περιμενω πως και πως να κανω την Β επιπέδου 22/2 να σιγουρευτώ ότι ολα πανε καλα!!!!το καλο είναι ότι μου μετρησε ο γιατρός τον τράχηλο και ήταν 37mm και μονο που δεν πανηγυρισε !!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Διαφημίσεις

Στα κακά της τις βρήκα χωρίς χρώμα, διάφανες. Και μένα οι πειραματισμοί αποτυχία σκέτη θα κάνω καμιά δυο μέρες ακόμα πειράματα και βλέπουμε. Είμαι όμως ρε γαμώτο στην καλύτερη περίπτωση ανά τρείς ώρες όρθια, με το στήθος έξω και φοβάμαι μην αρρωστήσω και τα μωρά.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα κοριτσάκιααααααααα.......τι κάνετε? Είναι καμία εδώ?

TWINS συγνώμη αλλά δεν άντεξα . Τις σχολίασα όλες τις φώτο. Χααχαχαχα.

MELENIA κάτσε να δω και την δικιά σου...........

Είναι καμία ε΄δω?

δεν ειχα μπει τοσες μερες λογω κρυωματος!!ευτυχως απλα εχει μεινει ενα μπουκωμα και την παλεψα με ντεπονακια!!

περιμενω πως και πως να κανω την Β επιπέδου 22/2 να σιγουρευτώ ότι ολα πανε καλα!!!!το καλο είναι ότι μου μετρησε ο γιατρός τον τράχηλο και ήταν 37mm και μονο που δεν πανηγυρισε !!

Πω πω θα κάνεις την Β' επιπέδου ε? Θα τα δεις και θα πάθεις πλάκα. Δεν το συζητώ. Τι φύλλο είπαμε ότι είναι τα μωράκια σου? ή δεν σας άφησαν να τα δείτε ακόμη?:-P

Όλα καλά θα είναι κοριτσάκι μου, να μην αγχώνεσαι και περαστικά σου κι εσένα!!

Στα κακά της τις βρήκα χωρίς χρώμα, διάφανες. Και μένα οι πειραματισμοί αποτυχία σκέτη θα κάνω καμιά δυο μέρες ακόμα πειράματα και βλέπουμε. Είμαι όμως ρε γαμώτο στην καλύτερη περίπτωση ανά τρείς ώρες όρθια, με το στήθος έξω και φοβάμαι μην αρρωστήσω και τα μωρά.

Αν έχουν διαφανές χρώμα ξέρω ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Παρ όλα αυτά, ενημέρωσε και τον γιατρό σου.

Φαντάζομαι με την ίωση θα είναι ταλαιπωρία.... Παίρνεις κανένα φάρμακο ή μόνο depon??

RKdwp3.png

Πω πω θα κάνεις την Β' επιπέδου ε? Θα τα δεις και θα πάθεις πλάκα. Δεν το συζητώ. Τι φύλλο είπαμε ότι είναι τα μωράκια σου? ή δεν σας άφησαν να τα δείτε ακόμη?:-P

To ένα αγοράκι το άλλο 90% κοριτσακι!!!εχει κλειστα τα ποδαρακια του συνεχεια και δνε μας αφήνει να το δούμε!!αλλα Β επιπέδου δεν την γλυτώνει!!!

είμαι ενθουσιασμενη αλλά και αρκετά αγχωμένη για τα αποτελέσματα της εξέτασης.δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έχουν κάποιο πρόβλημα.:-(

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Διαφημίσεις

To ένα αγοράκι το άλλο 90% κοριτσακι!!!εχει κλειστα τα ποδαρακια του συνεχεια και δνε μας αφήνει να το δούμε!!αλλα Β επιπέδου δεν την γλυτώνει!!!

είμαι ενθουσιασμενη αλλά και αρκετά αγχωμένη για τα αποτελέσματα της εξέτασης.δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έχουν κάποιο πρόβλημα.:-(

Α κι εσείς έτσι είστε ε? κι εμάς το κοριτσάκι δεν μας άφηνε αλλά τελικά έκανε την εμφάνισή του. Στην β' επιπέδου το σιγουρέψαμε. Καλά κάνεις και είσαι ενθουσιασμένη. Άγχος δεν χρειάζεται. Και να μην φαντάζεσαι τίποτα απολύτως. Όλα καλά θα είναι. Άντε σε λίγο καιρό θα βάζεις κι εσύ εδώ φώτο να βλέπουμε και να σχολιάζουμε. Τι νομίζεις ? έτσι θα την γλυτώσεις εσύ?

περιμενω πως και πως να τα παρω αγκαλιά μου!!!!οσο περναει ο καιρος η ανυπομονησια μεγαλώνει ιδίως τώρα που αρχίζω σιγά σιγά να νιώθω κυματισμούς στην κοιλια μου απο τα μωρα.το μόνο που θέλω είναι να πάνε όλα καλά και ας μου πει ο γιατρος να είμαι ξάλα μεχρι την γέννα!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

περιμενω πως και πως να τα παρω αγκαλιά μου!!!!οσο περναει ο καιρος η ανυπομονησια μεγαλώνει ιδίως τώρα που αρχίζω σιγά σιγά να νιώθω κυματισμούς στην κοιλια μου απο τα μωρα.το μόνο που θέλω είναι να πάνε όλα καλά και ας μου πει ο γιατρος να είμαι ξάλα μεχρι την γέννα

Α έχεις αρχίσει καινιώθεις κυματισμούς ε? και που είσαι ακόμη? σε περιμένουν τρελά πάρτυ. Κι εγώ κάπου εκεί τα είχα ακούσει. Γύρω στην 20η με 21η εβδομάδα. Κι από κει και πέρα μετά.............τρελά γλέντια. Ειδικά η μπέμπα προς το τέλος είχε τον ασύχαστο. Για πολύ κλωτσιά και στριφογύρισμα. Και ξάπλα να είσαι κοίτα να το απολαύσεις. Που θα ξαναβρεις τέτοια ξεκούραση? Χαχαχαχαχα..................:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...