Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέραααααααααααα..................Τι κάνετε?

Melenia γιατί αγχώνεσαι βρε? Αυτός δεν ήταν πυρετός Φυσιολογικό είναι. Από 38 και πάνω δίνουμε ντεπονάκι. Μην στενοχωριέσαι. Από το εμβόλιο ήταν. Όλα καλά. Και το βάρος τους είναι πολύ καλό. Η μπεμπα σου που είναι 2 μηνών και είναι 4300? Τέλεια. Εμένα είναι σχεδόν 7 μηνών και είναι 6500. Μια χαρούλα είναι τα μωράκια σου.

Θα μπω κι εγώ να φιάξω άλμπουμ.

Διαφημίσεις

Καλην εσπέρα άρχοντες (ωχ, εκτός τόπου και χρόνου είμαι!)

Λοιπόν... σήμερα πήγαμε βόλτα και περάσαμε τέλεια! Απιστευτα καλά!!!! Φάγαμε, πήγαμε για καφέ και ούτε γκρίνια, ούτε σκουξίματα, ούτε τίποτα... Απλώς τέλεια!:-P:-P:-P

Είναι καμία εδώ;;;;;;;;;;:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και το άλλο που με στεναχώρεσε χτες τα ζυγίσαμε και μέσα σε 20 μέρες ο μπέμπης πήρε 550 γρ ενώ η μπέμπα μόλις 300, ο γιατρός μου είπε να την πιέζω περισσότερο αλλά πόσο που με το που θα την πιέσω παραπάνω κάνει ρουκέτα;

Σκέφτηκα να του έλεγα μήπως δεν της αρέσει το γάλα κ να της το αλλάξω αλλά το ξέχασα, μάλλον θα τον πάρω σήμερα..Εσείς τι λέτε για το γάλα;

Σήμερα που είναι 2 μηνών ακριβώς ο μπέμπης είναι 5150 κ 55 ύψος

κ η μπέμπα 4300 κ 56 ύψος

Κατ' αρχήν χαρούμενα μηνογενέθλια!

Μελένια, επειδή και εμείς ακριβώς τα ίδια προβλήματα είχαμε και πολλές άλλες κοπέλες εδώ, δηλαδή είχαμε ένα παιδι το οποίο δεν έτρωγε, πρέπει να σου πω ότι από δική μου προαίρεση δοκίμασα εκατοντάδες διαφορετικά γάλατα και μπορώ να σου πω τι ακριβώς μας έκανε το καθένα. Επίσης δοκίμασα όλα τα μπιμπερό, όλες τις πιπίλες (αυτές που βάζουν στα μπιμπερό λέω τώρα) και όλους τους τρόπους παρασκευής γάλακτος (με καυτό νερό, με χλιαρό, με εμφιαλωμένο κλπ).

Οπότε μπορώ να σου πω τις εμπειρίες μας για όλα, αλλά θα σου έλεγα να κάνεις υπομονή, γιατί τα πράγματα θα αλλάξουν άρδην όταν θα μπείτε στις τροφές τον 5ο μήνα. Αλλά μάλλον θα σου γράψω με π.μ. τους προβληματισμούς μου για το γάλα, γιατί στις άλλες τα έχω πει... ίσως βρεις κάτι χρήσιμο...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ακόμα να βάλω τις φωτο...

Τώρα προσπαθώ να βάλω τις σκέψεις μου σε σειρά για να πω στη Μελένια τις γαλακτοπεριπέτειές της α' βρεφικής ηλικίας μας!

Ελα ρε βαλε φωτο να δουμεεεεεεεεεεεεεεε

Πάω να φέρω το φλασάκι. Βασικά έκανα εκκαθάριση στις φωτο από το κινητο, οπότε είναι από διάφορες στιγμές!

Ε δεν πειράζει. Άντε άντε..............Περιμένουμεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!! Για να κάνουμε και τα σχόλια μας. Όχι τίποτα άλλο. Χαχαχαχαχα...............

Ε δεν πειράζει. Άντε άντε..............Περιμένουμεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!! Για να κάνουμε και τα σχόλια μας. Όχι τίποτα άλλο. Χαχαχαχαχα...............

ξεκινάω και βαζω. Ειναι λιγο θαμπες λόγω κινητου

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα η απαίσια μερα συνεχίζεται..έχουμε κάνει ρουκέτες σε όλο το σπίτι..ακόμα κ ο μπέμπης που τρώει, του κόπηκε η όρεξη κ αν φάει τα βγάζει................

Μπήκα να σας πω ένα γεια κ να βάλω κ μια φώτο

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Γειά σας και από μένα!! Δεν μπήκα Σ.Κ και σας πεθύμησα!!

Ταλαιπωρήστε Μελένια από τα εμβόλια? σύντομα θα περάσει όμως, υπομονή. Όσο για το βαρός τους πολύ καλό είναι. Εμένα η παιδίατρος δεν αγχώθηκε ποτέ και δεν είχαν πάρει ποτέ παραπάνω των 300γρ την εβδομάδα. Αφού είναι άνω των 200 no problem!!

Glorr κ nufi είδα τις φωτό, απλά τέλειες και απίστευτα τα μπεμπίδια δεν σχολίασα όμως λόγω της ώρας, είμαι και γω για νανάκια.

Twins και Μελένια τώρα θα μπώ να δω και τις δικές σας...

Τα δικά μου τα νέα...είμαι πάλι άρρωστη και γενικότερα τα χω παίξει και άρχισα τους πειραματισμούς με ξένο γάλα για βραδυνό μπάς και δω μαύρο βράδυ. Χτες κοιμήθηκε και η μπεμπού μας μόνη της στο παιδικό και όπως το περίμενα ήταν μια κυρία κοιμήθηκε 22:00- 07:00 περίπου. Ο μπεμπής σταθερός ξύπνημα συνέχεια. Ελπίζω τώρα που θα τον έχω μόνο του δίπλα μου να τον καταφέρω να μην ξυπνάει τόσες πολλές φορές. Αυτά κατά κύριο λόγο, θα σας πώ αύριο περισσότερα!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Twins τέλειες τέλειες η φωτό!!! Είσαστε πολύ καλοί!!

Μελένια φτου σας σκόρδα μεγαλώνετε σούπερ και να σε χαίρονται ομορφομανούλα!!!

και τώρα πάω για ύπνο..........σας φιλώ σταυρωτά!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γειά σας και από μένα!! Δεν μπήκα Σ.Κ και σας πεθύμησα!!

Ταλαιπωρήστε Μελένια από τα εμβόλια? σύντομα θα περάσει όμως, υπομονή. Όσο για το βαρός τους πολύ καλό είναι. Εμένα η παιδίατρος δεν αγχώθηκε ποτέ και δεν είχαν πάρει ποτέ παραπάνω των 300γρ την εβδομάδα. Αφού είναι άνω των 200 no problem!!

nunu μου η μικρή μου πήρε 300γρ στις 20 μέρες.. πριν λίγο που την ταισα έφαγε μόνο 50!!!!!!!!! Δεν ανοίγει με τίποτα το στόμα της:(:(

Θα αφήσω να περάσει κ το επόμενο 24ωρο κ θα μιλήσω ξανά με τον παιδίατρο...

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...