Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!!!!

Είμαι λίγο στρνοχωρημένη γιατί πήρα μία στράτα, αλλά μόλις έβαλα τα τουινσάκια ειδα ότι πατάνε μόνο με τις μύτες... δεν φτάνουν....:-(

Νέες φωτο ε; χμ... με βάζετε σε πειρασμό να βάλω και εγώ... αλλά δεν είναι και πολύ καινούριες...

Αντε βαλε κ εσυ φωτο. Περιμενουμε να σχολιασουμε....................

Στρατες απο τωρα? επιτρεπεται τελικα? αλλοι λενε ναι αλλοι οχι

Διαφημίσεις

Αμα τον δεις πως τρέχει, να είναι αστείο... Αλλά τα χέρια που πονάνε... όχι αυτό δεν είναι αστείο.... Δεν είμαστε χοντροι, τι να πω...

ασε................ τα χερια κ μενα με πονανε...........κ δεν τα πολυπαιρνω κ αγκαλιες. Φαντασου κ να τα παιρνα κ να ειμασταν κ χοντρουλια τι θα γινοταν................

τι εννοεις τρεχει? με την στρατα?

Διαφημίσεις

Τον εχει πιασει μανια να τον κρατάμε από τις μασχαλες ή τα χερακια και αυτος να περπαταει. Και με ταχυτητα παρακαλω! Το εδειξα και του παθδιατρου πριν 1 μηνα και μου ειπε να τον βοηθαω.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Η μικρή είναι σαφώς πιο ήρεμη... αντιστράφηκαν οι ρόλοι...

Ασε που για να κοιμηθεί ο μικρός έχει αρχίσει να θέλει κουνα-κουνα...

Ωχ......κούνα κούνα? γιατί έτσι? πως άλλαξε?

Εμένα η μπέμπα όταν την βάζω στο ρηλάξ σηκώνεται στον κόλο της και κάθεται. Πιάνεται από την μπάρα με τα παιχνιδάκια και κάθεται και αγναντεύει η κυρία. Έχει πολύ γέλιο. Ο μπέμπης είναι πιο πολύ της κολοτούμπας. Δεν θέλει να κάθεται καθόλου ανάσκελα. Έχουν αρχίσει διάφορα γενικώς. Και που είμαστε ακόμη...................;)

εδω γυρνας twinsaki?

μπηκα μια γρηγορη καθως τρωω ενα τοστακι..μ επιασε μια ξαφνικη σχεδον μεταμεσονυχτια πεινα...

μωρε τι προχωρημενα που ειστε..! εμεις ακομη δε γυρναμε εντελως μπρουμυτα καλα καλα,(λιγο η μικρη, κατα τ αλλα θελουν ενα ελαχιστο push..)

κ πηρατε κ στρατα?καταπληκτικο!! μου φαινεται τοσο μακρια αυτο!

μια κοπελα μου ελεγε χθες οτι αυτη περπατησε 7μηνων!! λες να ειναι κ ο φιλ ετσι?

θα παιρνει τους δρομους απο μικρος..

θενκς για τα σχολια!

ο πειρατης με το κοτοπουλακι δεν αντεξε κ κοιμηθηκε..ειναι απ τα making of φωτογραφισης..

καναμε κ στη σχολη τετοια(με μοντελα τους συμφοιτητας ομως!) αλλα τα ξαναθυμηθηκα πριν καιρο απο κατι φωτο που ειδα μιας που εβγαζε αντιστοιχες στο μωρο της.

κ η μικρη αγαπαει λες εναν couli? xaxa!!

α, τριτωσαμε σημερα με κρεμοφαγια-γυμνια! θα το καθιερωσω καθως φαινεται..

κ να σκεφτεις οτι ελεγα οτι "τα παιδια οπως τα μαθεις.."κ θα τρωνε ωραια ωραια μονο στα καρεκλακια..καλα!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

που προπονουνται τα μικρα για την εκμαθηση τουμπας, κυβισθησης κτλ?

το κρεβατι μας δεν ειναι αρκετο πια..οποτε βαζω ενα σεντονακι πανω στο χαλι κ παιζουμε,αλλα μηπως ειναι σκληρο???

33E7p2.png

Αλήθεια Μελενια, βγήκε Τόσο Καλό ; Απο ποιο site είχες πει ότι το παρηγγειλες;;

myikona.gr αξίζει πολύ! Το έδειξα χτες και σε κάτι φίλους και ενθουσιάστηκαν κ αυτοί!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Melenia, έκανα μια απόπειρα να γίνουμε φίλες!

Είναι η πρώτη που κάνω, διότι, λόγω αχρηστότητος, όλα τα υπόλοιπα κορίτσια είχαν φροντίσει να μου κάνουν εκείνες πρώτες κι εγώ απλώς να απαντήσω :):):):):):)

Για να βλέπουμε και τις φωτό μας, βρε παιδί μου!

agorakia πλέον είμαστε φίλες :-P:-P και σχολίασα και τα υπέροχα μωράκια σου! Να τα χαίρεσαι!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Καλημέρα κορίτσια, προσπαθώ να ξεχάσω την απαίσια νύχτα μας.. τελικά κάναμε χτες το απόγευμα τα πρώτα μας εμβόλια. Ο μπέμπης το πήρε αρχικά χαλαρά, έκλαψε λίγο, όπως όταν πεινάει και μετά κοιμήθηκε. Η μπέμπα όμως μελάνιασε κυριολεκτικά στο κλάμα. Κόντεψα να μείνω με την αντίδρασή της δεν περίμενα να πονέσει τόσο πολύ. Έβγαλε και αίμα εκεί που της την έκανε κ μας είπε να της βάλουμε hansaplast.

Μετά από καμιά ώρα πήγα να της το βγάλω και πλάνταξε στο κλάμα για 2η φορά, νόμιζε το μωρό μου θα της το ξανακάναμε.

Τα ξημερώματα ο μπέμπης άρχισε να κλαίει και είχε 37,6 κ η μπέμπα 37,8. Κορίτσια έπαθα σοκκκκ τα έβαλα κ τα 2 στο κρεβάτι μας , αφού τους έδωσα ντεπόν και δεν έλεγαν να ηρεμήσουν ειδικά ο μπέμπης, τους έβαζα ανα μισή ώρα θερμόμετρο κ έπεφτε 0,1 - 0,2 τη φορά...χαζοκοιμήθηκαν μετά από 2 ώρες..

Το καλό είναι ότι τρώνε κανονικά

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Και το άλλο που με στεναχώρεσε χτες τα ζυγίσαμε και μέσα σε 20 μέρες ο μπέμπης πήρε 550 γρ ενώ η μπέμπα μόλις 300, ο γιατρός μου είπε να την πιέζω περισσότερο αλλά πόσο που με το που θα την πιέσω παραπάνω κάνει ρουκέτα;

Σκέφτηκα να του έλεγα μήπως δεν της αρέσει το γάλα κ να της το αλλάξω αλλά το ξέχασα, μάλλον θα τον πάρω σήμερα..Εσείς τι λέτε για το γάλα;

Σήμερα που είναι 2 μηνών ακριβώς ο μπέμπης είναι 5150 κ 55 ύψος

κ η μπέμπα 4300 κ 56 ύψος

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...