Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Agorakiaaaaaaaaaaaaaaa.............βάλτε κι εσείς καμία καινούρια φώτο να σας δούμε ...........άντε.............:P

Μωρέ, έχω ένα σωρό, αλλά πρέπει να τις βάλει ο καλός μου από τη μηχανή στο λάπτοπ (είμαι κουλή, μην το ξεχνάμε, αν δεν ήταν η Twins τικεράκι δεν θα είχα μέχρι σήμερα!!!!!!!!!!)

Κι εμείς καλά είμαστε! Από χθες το βράδυ έσκασε και το πρώτο δοντάκι του μεγάλου μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Μωρέ, έχω ένα σωρό, αλλά πρέπει να τις βάλει ο καλός μου από τη μηχανή στο λάπτοπ (είμαι κουλή, μην το ξεχνάμε, αν δεν ήταν η Twins τικεράκι δεν θα είχα μέχρι σήμερα!!!!!!!!!!)

Κι εμείς καλά είμαστε! Από χθες το βράδυ έσκασε και το πρώτο δοντάκι του μεγάλου μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Αχ ναι? μπράβοοοοοο. Εσείς είστε μικρότεροι από εμάς και βγάλατε. Εμείς τίποτα ακόμη...........Εχετε ζόρια με τα δοντάκια? ή το περνάνε πιο χαλαρά? πολύ γκρίνια? να σε ρωτήσω. Φουσκώσανε τα ουλάκια τους και μέσα σε λίγες μέρες έσκασε δόντι ή πήρε καιρό?

Melenia, έκανα μια απόπειρα να γίνουμε φίλες!

Είναι η πρώτη που κάνω, διότι, λόγω αχρηστότητος, όλα τα υπόλοιπα κορίτσια είχαν φροντίσει να μου κάνουν εκείνες πρώτες κι εγώ απλώς να απαντήσω :):):):):):)

Για να βλέπουμε και τις φωτό μας, βρε παιδί μου!

rPPrp3.png

Αχ ναι? μπράβοοοοοο. Εσείς είστε μικρότεροι από εμάς και βγάλατε. Εμείς τίποτα ακόμη...........Εχετε ζόρια με τα δοντάκια? ή το περνάνε πιο χαλαρά? πολύ γκρίνια? να σε ρωτήσω. Φουσκώσανε τα ουλάκια τους και μέσα σε λίγες μέρες έσκασε δόντι ή πήρε καιρό?

Κοίταξε, εμείς έχουμε πρησμένα ούλα από 3 μηνών!

Οπότε, καταλαβαίνεις ότι ήταν αδύνατον να γλιτώσουμε τη γκρίνια!

Ειδικά ο μικρός, ενώ είναι πολύ καλόβολο μωράκι, τον τελευταίο μήνα με είχε πεθάνει. Από κοντά κι ο μεγάλος, βέβαια, που αφορμή ψάχνει για φωνές και φασαρίες (κατά το "ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Γι' αυτό έμπαινα και ψιλοσπάνια, είχα φρικάρει! Σάλια, γκρίνια, χέρια στο στόμα μεχρι τον αγκώνα!

Την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς τάιζα τον μεγάλο, είχα δίπλα μου τον μικρό στο ριλάξ, ο οποίος μου γέλαγε. Και ξαφνικά βλέπω κάτι να ασπρίζει! Λέω "δεν είναι δυνατόν". Βάζω το χέρι μου και με γρατζούναγε κανονικά! Βάζω τα κλάματα! Και συνειδητοποιώ ότι το παιδί είχε περίπου 4-5 μέρες που είχε ηρεμήσει και ήταν μέσα στο γέλιο και τη χαρά! Μετά από 2 μέρες έσκασε και το δεύτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έτσι, τώρα που ήμουν υποψιασμένη, πρόσεξα πως ο μεγάλος εδώ και 3 μέρες έχει πιο πολύ σάλιο από ποτέ! Παρατηρώ χθες το πρωί το ούλο του σε ένα σημείο ήταν κάτασπρο, αλλά δόντι δεν είχε βγει. Το απόγευμα βλέπω το ουλάκι του σκισμένο στην άκρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και το βράδυ στο δάχτυλό μου το δοντάκι γρατζούναγε κιόλας!

Μου το είχε πει και η γιατρός προχθές, στο εμβόλιο ότι και τα δικά του είναι έξω έξω και το λογικό είναι να σκάσουν από στιγμή σε στιγμή, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που είναι έτσι και ξαφνικά κολλάνε και κάνουν 2 εβδομάδες ακόμη να βγουν!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Μάλιστα. Εμείς τίποτα ακόμη. Άντε να δούμε πότε. Γιατί κι εμείς έχουμε μονίμως το χέρι στο στόμα ή οτιδήποτε άλλο βρούμε μπροστά μας και πολύ σάλιο. Πολύ. Αλλά από δόντι τίποτα. Γι αυτό σε ρώτησα πως τα περάσατε εσέις.

Μάλιστα. Εμείς τίποτα ακόμη. Άντε να δούμε πότε. Γιατί κι εμείς έχουμε μονίμως το χέρι στο στόμα ή οτιδήποτε άλλο βρούμε μπροστά μας και πολύ σάλιο. Πολύ. Αλλά από δόντι τίποτα. Γι αυτό σε ρώτησα πως τα περάσατε εσέις.

Πώς το βλέπεις το σημείο, ασπρίζει καθόλου; Γιατί, όπως μου τα λες, είστε κι εσείς πολύ κοντά!

rPPrp3.png

Εμείς ήταν να πάμε στο χωριό, αλλά ο καλός μου δουλεύει ΚΑΙ σήμερα!

Η μαμά μου, λοιπόν, έπαθε στερητικό και έρχεται για 24 ώρες (δεν μπορεί να μείνει περισσότερο, λόγω της γιαγιάς, που ως γνωστόν είναι κατάκοιτη :( )!

Τώρα είναι καθ' οδόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έκανα και κάτι ψιλοδουλειές στο σπίτι (ας είναι καλά το σουίφερ, δηλαδή :) )

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Πώς το βλέπεις το σημείο, ασπρίζει καθόλου; Γιατί, όπως μου τα λες, είστε κι εσείς πολύ κοντά!

Λιγουλάκι ασπρίζει αλλά ξέρω κι εγώ? θα δείξει. Η παιδίατρος λέει ότι δεν βλέπει ακόμη κάτι. Τουλάχιστον έτσι μας είπε πριν από δέκα πέντε περίπου μέρες που μας είδε.

Α περιμένεις και την μανούλα ε? ωραία. Θα έχεις και λίγη βοήθεια.

Λιγουλάκι ασπρίζει αλλά ξέρω κι εγώ? θα δείξει. Η παιδίατρος λέει ότι δεν βλέπει ακόμη κάτι. Τουλάχιστον έτσι μας είπε πριν από δέκα πέντε περίπου μέρες που μας είδε.

Α περιμένεις και την μανούλα ε? ωραία. Θα έχεις και λίγη βοήθεια.

Αχ, μωρέ τι βοήθεια; Αύριο φεύγει! Απλώς δεν αντέχει, έχει επιθυμήσει τα παιδιά και θέλει να τα δει έστω και τόσο λίγο :)

rPPrp3.png

Αχ, μωρέ τι βοήθεια; Αύριο φεύγει! Απλώς δεν αντέχει, έχει επιθυμήσει τα παιδιά και θέλει να τα δει έστω και τόσο λίγο :)

ααααααααααααααααααα..............................συνδρομο στερησης!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Σάββατο σήμερα και βρήκα την ευκαιρία να κάνω κάποιες δουλειές, να μαγειρέψω κ να φτιάξω δύο κοτόπιτες, μία με φύλλο κρούστας κ μια με φύλλο σφολιάτας! Είναι ο σύζυξ σπίτι κ βλέπει τα μικρά... :)

Agorakia κι άλλο δοντάκι??? τι ωραία....εμείς ταλαιπωρούμαστε από 3 μηνών κ ακόμα τίποτα... Καλώς να δεχτείτε κ την γιαγιά :)

Glorr τέλειες οι φώτο κ τώρα είδα ότι είχες βάλει κ στις 21/1. Θέλω να σχολιάσω μόλις βρώ ευκαιρία!! Πάντως μεγάλωσαν κ είναι κ τα δυό κουκλάκια!! Και ο ξανθούλης κ η γλυκιά αδερφούλα!!!

RKdwp3.png

Καλησπέρα σας!!!!

Είμαι λίγο στρνοχωρημένη γιατί πήρα μία στράτα, αλλά μόλις έβαλα τα τουινσάκια ειδα ότι πατάνε μόνο με τις μύτες... δεν φτάνουν....:-(

Νέες φωτο ε; χμ... με βάζετε σε πειρασμό να βάλω και εγώ... αλλά δεν είναι και πολύ καινούριες...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...