Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

nufi δώσε πολλά φιλάκια στη μικρή τσιτσιολίνα χαχα

Ξέχασα να σας πω πήρα το photobook και είναι πολύ καλύτερο από αυτό που υπολόγιζα, ξετρελάθηκα. Τώρα που το ανακάλυψα θα κάνω συχνά. Με 30 ευρώ έτοιμο ψηφιακό αλμπουμάκι και επιτέλους οι φωτογραφίες δεν μένουν μόνο μέσα στον υπολογιστή.

Το καλό μ αυτή τη σελίδα που το έκανα είναι, εκτός της ποιότητας, άψογη!!!

Έχει ένα τηλέφωνο, το οποίο και χρησιμοποίησα και σε βοηθάνε σε κάθε βήμα και το κάνεις όπως θέλεις!!! Βάζεις σε κάθε σελίδα όσες φώτο θέλεις και ότι φόντο!

Και πριν προλάβετε να πείτε κάτι όχι δεν έχω μετοχές :tongue::tongue:

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Αύριο θα κάνουμε και τα πρώτα μας εμβόλια, τα πήραμε τα έχουμε στο ψυγείο:?:???:

Πραγματικά όμως αγχώθηκα με το θέμα, για τις τυχόν παρενέργειες και που θα πονέσουν:(:(

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

μην αγχωνεσαι μωρε..μπορει ουτε να κλαψουν ,ουτε κ να εχουν παρενεργειες. τα δικα μου φτου φτου ποτε δεν ειχαν. κ οσο ηταν πιο μικρα σαν τα δικα σου, δεν θα ελεγα οτι εκλαιγαν κιολας..ελαχιστα.

για το θεμα του παρτυ που ρωτησες πριν, θα συμφωνησω με τη witch.

α, ωραια κ για το αλμπουμ σου! μπορουμε να δουμε κατιτις?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Μελένια να μην αγχώνεσαι, νομίζω σε όλες πέρασαν χωρίς παρενέργειες. Εμένα αντιθέτως είχαν ρίξει κάτι ύπνους σούπερ!!χεχε!! όλα καλά θα πάνε και ο πόνος είναι στιγμιαίος. Τσίμπι τσίμπι στα μπουτάκια!!!

Παρασκευή βράδυ...που θα το κάψουμε σήμερα?????? Μόλις ξάπλωσαν τα νουνουκάκια μου!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

κ ναι..η μικρη ειναι βιτσιοζα..

παλι δεν τρωγαμε με τιποτα μεχρι που ψιλοξεντυθηκαμε λιγο πριν το μπανιο..τα καταφεραμε ομως!

πωπω..θα μας γινει συνηθεια! ντροπη! κ οταν καλοκαιριασει κ θα μαστε εξω, θα λεμε 'ας παμε να τσιμπισουμε κατι" κ η αριαδνη θα ξεντυνεται μπρος τα εκπληκτα ματια των γυρω..:oops:

Χαχαχαχα στριπτιτζού η μικρή!!! :)

Πάντως είναι δεδομένο ότι τα μωρα προτιμούν την γύμνια χειμώνα καλοκαίρι!!! Τα δικα μου κάνουν κάτι τρέλα γέλια όταν τα ξεντύνω...

nufi δώσε πολλά φιλάκια στη μικρή τσιτσιολίνα χαχα

Ξέχασα να σας πω πήρα το photobook και είναι πολύ καλύτερο από αυτό που υπολόγιζα, ξετρελάθηκα. Τώρα που το ανακάλυψα θα κάνω συχνά. Με 30 ευρώ έτοιμο ψηφιακό αλμπουμάκι και επιτέλους οι φωτογραφίες δεν μένουν μόνο μέσα στον υπολογιστή.

Το καλό μ αυτή τη σελίδα που το έκανα είναι, εκτός της ποιότητας, άψογη!!!

Έχει ένα τηλέφωνο, το οποίο και χρησιμοποίησα και σε βοηθάνε σε κάθε βήμα και το κάνεις όπως θέλεις!!! Βάζεις σε κάθε σελίδα όσες φώτο θέλεις και ότι φόντο!

Και πριν προλάβετε να πείτε κάτι όχι δεν έχω μετοχές :tongue::tongue:

Αλήθεια Μελενια, βγήκε Τόσο Καλό ; Απο ποιο site είχες πει ότι το παρηγγειλες;;

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε, μωρομαμάδες;

Εμείς πριν λίγο φάγαμε κρεμούλα και τώρα αγωνιζόμαστε να κοιμηθούμε (φωνάζοντας!)

Καλά εσύ? Άντε γρήγορα ύπνο για να μιλήσω με την μαμά. Γρήγορααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Νάνι νάνι...........

Καλύτερα είμαστε. Έχουμε ακόμη μπούκωμα και βήχα αλλά καλύτερα. Δέκα πέντε μέρες κλείνουμε σήμερα άρρωστοι. Ουφ.................Θα πέράσει. Τι να κάνουμε? Θα τα έχουμε αυτά. Τα Agorakia τι κάνουν?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...