Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Kαλημέρα!

witch όταν ήταν και ο ένας δικός μου στην ηλικία σας περιπου και ήταν λίγο κακόφαγος, η γιατρός μου είπε να δοκιμάσω να του δίνω την κρέμα το απόγευμα και να βάζω και το γάλα του μέσα και έτσι είναι σαν να τρώει 2 γεύματα.... ρώτησε και την δικιά σου παιδίατρο βέβαια...

το απογευμα δεν εχουμε προβλημα αλλα η αληθεια ειναι οτι αν συνεχισει ετσι θα χανει ενα γευμα οποτε ισως ειναι μια λυση αυτο που λες,σ ευχαριστω!

age.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα δελφινοκόριτσα!!!!

Να 'μαστε και εμείς!

Εχτες είχαμε ένα επεισόδιο με το μπέμπη (μη γελάσετε πολύ).

Αφού λοιπόν είχε στιφογυρίσει εκατό φορές, φώναζε για να τον σηκώσουμε όρθιο για να περπατάει και να χορεύει, μέσα στην τρελή χαρά, βάζει τα 2 δάχτυλα μέσα στο στόμα και κάνει ένα εμετό πάνω μου και πάνω στον καναπέ.... ωωωω τι ήταν αυτό δεν θέλω να πω.... θυμήθηκα παλιές κακες εποχές...

Εντάξει, δεν είναι κάτι το τρομερό, δεδομένου ότι αυτός το προκάλεσε. Ολα θέλει να τα εξερευνεί, αλλά αυτό δεν το περίμενα!!!!

Το καθαριστικό όμως έκανε θαύματα... δεν μυρίζει καθόλου εμετίλα....

Τι περιγράφω και εγώ τώρα μεσημεριατικά... λες και σαμποτάρω την καλή μας όρεξη (αμ δε :P)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

twins χαρά στο κουραγιο σου, τους εμετούς δεν τους αντέχω καθόλου....

δεν μου είπες τελικά τις πιπίλες πως τις καθαρίζεις;

Ούτε μου είπατε για τις μπουμπουνιέρες μικρών κ μεγάλων..

παράπονα σας κάνω χαχα

κ ακόμα μια ερώτηση τα μωρά πότε έκαναν την επίσημη εμφάνιση με πολύ κόσμο;

μας κάλεσαν τελη του μηνα σε αποκριατικο πάρτι........!!!!!!!!!!!!! στολές πάντως έχουμε!!!!!!!!!!!!!!!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

παράπονα σας κάνω χαχα

μας κάλεσαν τελη του μηνα σε αποκριατικο πάρτι........!!!!!!!!!!!!! στολές πάντως έχουμε!!!!!!!!!!!!!!!

το βασικο ειναι να εχετε κανει τουλαχιστον το πρωτο σας εμβολιο.αλλα θα σε συμβουλευα να μην τα παρεις τα παιδια.και στο λεω εγω που τα κουβαλαω παντου μαζι μου απο 20 ημερων.ο αδερφος μου και η κοπελα του δουλευουν σε νοσοκομειο για παιδακια και μου ειπαν οτι ειναι η πρωτη χρονια που τα μωρα ειναι πραγματικα τοσο αρρωστα και δεν χωρανε στο νοσοκομειο και τα διωχνουν.κυκλοφορουν απιστευτα πολυ οι ιωσεις και ο κλειστος χωρος ειναι ο,τι χειροτερο γιατι ειστε και πολυ μικρουλια.σε αυτη την φαση θελετε καθαρο αερα και οχι κλειστους χωρους.

age.png

Διαφημίσεις

παράπονα σας κάνω χαχα

Μελενάκι, όντως έχεις δικιο, πιπίλες τις λέεω όλες και αυτές που τις βάζουμε στα μπιμπερό και τις άλλες!!!!:P

Τις πιπίλες (όχι των μπιμπερό, τις άλλες), τις καθαρίζω με σφουγγάρι και ζεστό νερό, χωρίς σαπουνι και τώρα που κόψαμε την αποστείρωση, τις βουτάω σε καυτό νερό μέχρι να κρυώσουν.

Στις οδηγίες πλυσίματος πάντως λένε ότι οι πιπίλες καθαρίζονται με αποστείρωση μικροκυμάτων. Επειδή δεν ξέρω πως΄γίνεται αυτό, χρησιμοποιώ τον παραπάνω κλασικό τρόπο.

Να πάτε στο πάρτι! Θα κάνετε πάταγο!!!!:P:p:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλησπερουδια!!

χθες μαμα-αριαδνη 1-0!!!

για σημερα δε ξερω ακομη...δεν εχει τελειωσει η μερα ..

τωρα ακουμε παιδικα κ ξεκαρδιζομαστε!

εχει κρυοοοοο σημερα παλι! αγκαλιτσες κ φιλια ειναι απολυτως απαραιτητα!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Ήρθαμε βόλτα στο μαγαζί μας! Βαρεθήκαμε μέσα στο σπίτι...ελπίζω από αύριιο να φτιάξει λίγο ο καιρός να ξαναβγούμε :) Θέλω να έρθει η Άνοιξη να κόβουμε βόλτες με το καρότσι!!!

RKdwp3.png

χαχα!! Ο καθένας με τις αναποδιές του βρε παιδιά!! Τρομερή η μπουμπού σου!!!

κ ναι..η μικρη ειναι βιτσιοζα..

παλι δεν τρωγαμε με τιποτα μεχρι που ψιλοξεντυθηκαμε λιγο πριν το μπανιο..τα καταφεραμε ομως!

πωπω..θα μας γινει συνηθεια! ντροπη! κ οταν καλοκαιριασει κ θα μαστε εξω, θα λεμε 'ας παμε να τσιμπισουμε κατι" κ η αριαδνη θα ξεντυνεται μπρος τα εκπληκτα ματια των γυρω..:oops:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...