Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

αυτο jas ειναι η παραπλησια συνταγη που θα σας εδινα για αιθερια.θελει ομως επιμονη και οχι τριψιμο αλλα φαντασου σαν τσιμπιματακια για να προκαλεσεις υπεραιμια στην περιοχη.φανταζομαι γι αυτο χρησιμοποιει και το οινοπνευμα αλλα ειναι κατι που μπορεις να το κανεις με τα χερακια σου.γιατι να βαλεις οινοπνευμα?το λαθος και συνεχες τριψιμο μπορει να προκαλεσει χαλαρωση.

φευγω για το μεροκαματο και θα τα ξαναπουμε.

Καλή δουλειά και μόλις μπορέσεις περιμένω περισσότερες πληροφορίες!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Δεν το είχαμε συζητήσει τότε....απαγορευτικό όλες? άντε ρε!!!χεχε, τελικά προοδευτικοί οι ντόκ μου (οι 2 από τους 3)!! Τον τρίτο δεν τον ρώτησα γιατί το χαμε κόψει από μόνοι μας, και μάλιστα ο σύζυξ φοβόταν....χαχαχα

Εμάς μας είχε δώσει απαγορευτικό μέχρι τον τρίτο μήνα και μετά μας είπε αν θέλουμε μόνο με προσοχή και σε πλάγιες θέσεις! :tongue:

Εγώ όμως φοβόμουνα και δεν έκανα τίποτα από την στιγμή που έμαθα για την κύηση μέχρι και τις 40ημέρες λοχείας! :tongue::tongue:

RKdwp3.png

αχ βαχ...

προσπαθω να ακουσω την πεινα της μικρης αλλα δεν τα καταφερνω.

πρωι γαλα 100ml

φρουτοκρεμα 50ml

γαλα μεσημεριανο 150ml!!

τωρα με μια ωρα καθυστερηση απ το συνηθισμενο κ αφου με παραπλανησε γκρινιαζοντας κ νομισα οτι πειναει, προσπαθω με αλλη κρεμα κ σκ..! 4κουταλιες εχω καταφερει..

αχ κ βαχ

θα παραλειψω το γευμα κ θα παμε κατευθειαν στο βραδινο γαλα απ οτι φαινεται..........

33E7p2.png

Nufi μην αγχώνεσαι... βλέπω λίγο πολύ όλες έχουμε ένα θέμα με το φαγητό.... Τα δικά μου σήμερα τα τάισα κρέμα ξεχωριστές ώρες (έτυχε) και ως εκ θαύματος φάγανε όλη την μερίδα τους!!! Μέχρι τώρα τους τάιζα μαζί μια μερίδα ένα κουταλάκι ο ένας, ένα ο άλλος κοκ. Μήπως να ξεκινήσω να τους ταίζω ξεχωριστά για να τρώνε??? :confused:

RKdwp3.png

κουκου!!

τι χαρα τι ευτυχια!

ενω τα ειχα παρατησει κ καθως την ξεντυνα για να παμε για μπανιο, ειπα δε δοκιμαζω στην αλλαξιερα που της αρεσει κ η γυμνια?

κ εφαγε πρωτη φορα φουλ μεριδα κρεμα, γυμνη με μια σαλιαρα!!!!!!!

τα σκιουρια σας ριχνουν μια χαιρετουρα!!(με φωτο)

33E7p2.png

Διαφημίσεις

κουκου!!

τι χαρα τι ευτυχια!

ενω τα ειχα παρατησει κ καθως την ξεντυνα για να παμε για μπανιο, ειπα δε δοκιμαζω στην αλλαξιερα που της αρεσει κ η γυμνια?

κ εφαγε πρωτη φορα φουλ μεριδα κρεμα, γυμνη με μια σαλιαρα!!!!!!!

τα σκιουρια σας ριχνουν μια χαιρετουρα!!(με φωτο)

χαχα!! Ο καθένας με τις αναποδιές του βρε παιδιά!! Τρομερή η μπουμπού σου!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Να σας ρωτησω κ κατι ακομα θα κανετε ξεχωριστες μπουμπουνιερες μεγαλους κ παιδια; βρηκα κατι μπουμπουνιερες λιγο τσιμπημενες παιδικες κ εκει που ελεγα να της παρω μου ειπαν οτι όλοι θα θέλουν να παρουν κ από τις 2!!!

κ ενω παιδακια εχω λιγα κ ελεγα αξιζει τωρα δεν ξερω τι να κανω..

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Μόλις τέλειωσε άλλο ένα dvd. Όχι, κανείς από τους πρωταγωνιστές δεν ήταν παλιός μου εραστής... Ο Γουέσλι Σνάιπς δεν ήταν ποτέ του γούστου μου :)

Βράζω νεράκι για τα βραδινά-πρωινά μας ταΐσματα! Χειμώνιασε και το νερό δεν κρατάει πια ατέλειωτες ώρες στο θερμός! Έτσι, το ετοιμάζω τελευταία στιγμή. Θα δοκιμάσω απόψε και το almiron goodnight! Άραγε θα τους κρατήσει χορτάτους όλο το βράδυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τελευταία, ο μεγάλος ξυπνάει με τσιρίδες στις 06.15, τάχα ότι δεν κρατιέται από την πείνα! Κι έχει φάει τελευταίο γεύμα στις 00.00! Μας έχει τρελάνει, όμως! Αναστατώνει και τον μικρό, που κάνει ότι πεινάει κι αυτός και, σχεδόν, δεν προλαβαίνω ούτε να τους αλλάξω! Ρώτησα τη γιατρό, αν το εγκρίνει, και είπε "γιατί όχι;".

Για να δούμε, λοιπόν!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Έχω ξετρελαθεί με τον καιρό, στο μεταξύ!

Ο μπαμπάς μου είπε ότι στο χωριό (έξω από την Καρδίτσα) το έστρωσε μέσα σε 5 ώρες και γίνεται χαμός!

Στο Δομοκό οι οδηγοί είναι εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητα, λόγω σφοδρής χιονόπτωσης (σαν μετεωρολόγος δεν τα λέω;;;;;;;;;; χιχιχιχιχιχιχιχι).

Φανταστείτε να ανεβαίναμε για σκ και να μέναμε μέσα στο αυτοκίνητο με τα μωρά στο πίσω κάθισμα και το χιόνι έξω να πέφτει πυκνό...! Και λέγαμε ότι, τώρα που τους έκανα το φαγητό 4ωρο, θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε χωρίς στάση για τάισμα (που τη βαριέμαι ΦΡΙΚΤΑ, καθώς πρέπει να τους αλλάξω εγώ, αφού μεταφερθώ πίσω με ζογκλερικά, να ετοιμάσουμε γάλα και, βέβαια, να τους ταίσουμε :) )

rPPrp3.png

καλημερα!

ειδες nufi?δεν ειναι χαζα να μεινουν νηστικα.απλα εχουν αποψη.εμενα η μικρη εχθες εφαγε ολη τη φροτοκρεμα αλλα στη 1 το μεσημερι.ετσι δεν τους βγηκε να φανε την απογευματινη κρεμα και δεν την εδωσα καθολου γιατι προτιμησα τα φρουτα εστω και πιο αργα.

για να δουμε σημερα τι θα κανουν τα ζιζανια μας!

age.png

Kαλημέρα!

witch όταν ήταν και ο ένας δικός μου στην ηλικία σας περιπου και ήταν λίγο κακόφαγος, η γιατρός μου είπε να δοκιμάσω να του δίνω την κρέμα το απόγευμα και να βάζω και το γάλα του μέσα και έτσι είναι σαν να τρώει 2 γεύματα.... ρώτησε και την δικιά σου παιδίατρο βέβαια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...