Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

jaaaaas τα καταφερα με το τικερακι!μπραβο σου!!!(αφου εψαχνα πενηντα ωρες να βρω που μου ειχες γραψει τις οδηγιες!)

χαχαχα, ε γιατί δεν μου είπες να στις ξαναπω?

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Nunu 550 ευρώ με φηφιακά άλμπουμ?

οχι άλμπουμάκια κανονικά (ροζ μπλέ σουέτ υφασματάκι όμορφα). Κάνει και ψηφιακά αλλά έξτρα στην τιμή, δε ρώτησαγιατί και γω σαν τη Μελένια μπορώ να φτιάξω μόνη μου πιστεύω.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

οχι άλμπουμάκια κανονικά (ροζ μπλέ σουέτ υφασματάκι όμορφα). Κάνει και ψηφιακά αλλά έξτρα στην τιμή, δε ρώτησαγιατί και γω σαν τη Μελένια μπορώ να φτιάξω μόνη μου πιστεύω.

Α είπα κι εγώ. Πολύ καλά τότε. Και τι άλλο σου δίνει στο πακέτο εκτός από τα δύο άλμπουμ? και πόσες φωτο στο καθένα?

ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί όλες οι υπόλοιπες είχαμε απαγορευτικό σε ΟΛΗ την εγκυμοσύνη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Εμάς μας επέτρεψε μετά τις 40 μέρες, συγκεκριμένα :):):):):):):)

Δεν το είχαμε συζητήσει τότε....απαγορευτικό όλες? άντε ρε!!!χεχε, τελικά προοδευτικοί οι ντόκ μου (οι 2 από τους 3)!! Τον τρίτο δεν τον ρώτησα γιατί το χαμε κόψει από μόνοι μας, και μάλιστα ο σύζυξ φοβόταν....χαχαχα

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

jas δεν μπορω να σου εγγυηθω για τα χαπια.μπορω ομως να σου πω τι θα εκανα στη θεση σου.εχεις κανεναν ομοιοπαθητικο υπ οψιν σου?θα εστελνα μεηλ για περισσοτερες πληροφοριες και αν συνεχιζε να με πειθει θα τα αγοραζα και θα πηγαινα σε ομοιοπαθητικο να τα τσεκαρω.

age.png

Witch διάβασα τώρα το άρθρο κ αναφέρει λήψη χαπιού κ αυτό λίγο με ανησυχεί... Άλλο να βάλω μια κρέμα ή ένα λάδι στο σώμα μου και άλλο να καταπιώ κάτι, άσχετα και με τον θηλασμό. Ξέρεις κάτι για αυτό το παρασκεύασμα? είναι ασφαλές??? Είναι εγκεκριμένο??

Αν κατάλαβα καλά γιατί διάβασα βιαστικά το χάπι είναι ομοιοπαθητικής ιατρικής οπότε δεν τρέχει και κάτι, αλλά πρέπει να μάθουμε για το θηλασμό jas.....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Δεν το είχαμε συζητήσει τότε....απαγορευτικό όλες? άντε ρε!!!χεχε, τελικά προοδευτικοί οι ντόκ μου (οι 2 από τους 3)!! Τον τρίτο δεν τον ρώτησα γιατί το χαμε κόψει από μόνοι μας, και μάλιστα ο σύζυξ φοβόταν....χαχαχα

απλα το κοψαμε?!μαχαιρι!

age.png

Βρήκα και αυτό το άρθρο....Witch τι λες??

Ένας τρόπος είναι να τρίψεις τις περιοχές που εμφανίζουν γραμμές με ζεστό ελαιόλαδο (όχι καυτό!). Το λάδι βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθάει σημαντικά στην μείωση των ραγάδων.

Η πιο αποτελεσματική θεραπεία είναι να ανακατέψεις αμυγδαλέλαιο, έλαιο καλέντουλας και έλαιο λεβάντας – αυτά μπορείς να τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία. Άπλωσε το μίγμα σε καθημερινή βάση και θα μείνεις έκλπηκτη από το αποτέλεσμα.

Ρίξε λίγο οινόπνευμα 70 βαθμών στις περιοχές και με ένα σφουγγάρι λούφας τρίψε τις ραγάδες μέχρι να κοκκίνισουν. ΑΥτό θα ήτανε καλό να το κάνεις κάθε φορά, πριν απλώσεις κάποια κρέμα ή τα παραπάνω έλαια.

Και μην ξεχνάς το νερό! Να πίνει καθημερινά 8 ποτήρια νερό – είναι το Α και το Ω για κάθε αισθητικό και όχι μόνο πρόβλημα.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Αν κατάλαβα καλά γιατί διάβασα βιαστικά το χάπι είναι ομοιοπαθητικής ιατρικής οπότε δεν τρέχει και κάτι, αλλά πρέπει να μάθουμε για το θηλασμό jas.....

Ναι σίγουρα πρέπει να μάθουμε αν επιτρέπεται στον θηλασμό...

Όμως εγώ δεν έχω εδώ κανέναν ομοιοπαθητικό για να τα ελέγξω κ μάλλον θα καταλήξω στο δεύτερο άρθρο που βρήκα... :rolleyes:

RKdwp3.png

αυτο jas ειναι η παραπλησια συνταγη που θα σας εδινα για αιθερια.θελει ομως επιμονη και οχι τριψιμο αλλα φαντασου σαν τσιμπιματακια για να προκαλεσεις υπεραιμια στην περιοχη.φανταζομαι γι αυτο χρησιμοποιει και το οινοπνευμα αλλα ειναι κατι που μπορεις να το κανεις με τα χερακια σου.γιατι να βαλεις οινοπνευμα?το λαθος και συνεχες τριψιμο μπορει να προκαλεσει χαλαρωση.

φευγω για το μεροκαματο και θα τα ξαναπουμε.

age.png

Ναι σίγουρα πρέπει να μάθουμε αν επιτρέπεται στον θηλασμό...

Όμως εγώ δεν έχω εδώ κανέναν ομοιοπαθητικό για να τα ελέγξω κ μάλλον θα καταλήξω στο δεύτερο άρθρο που βρήκα... :rolleyes:

σου θυμιζω οτι και τα αιθερια περνανε στο αιμα.κακο δεν μπορεις να κανεις στα παιδια εκτος κι αν ειναι αλλεργικα σε κατι.και αυτο δεν μπορεις να το ξερεις και το μαθαινεις στην πραξη.οταν το αποφασισεις πες μου να τα πουμε και τηλεφωνικα.

age.png

θα το ψάξουμε το θέμα λοιπόν και θα επανέρθουμε για νεότερα. Εγώ νομίζω μπορώ να μιλήσω με ομοιοπαθητικό αλλά πρέπει να ξέρουμε και τι έχει μέσα...θα στείλω mail και θα σας πώ όταν μου πεί.

Η twinsula μας που είναι σήμερα??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Τι έγινε ρε παιδιά? μόνο τα δικά μου είναι μινιόν?

Τα δικά σου θα κάνουν κατς απ, όπως το είπε η γιατρός μας, όταν τη ρώτησα κάποια στιγμή, που ο μεγάλος είχε μείνει στάσιμος λίγο καιρό!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...