Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! melenia εγώ τα βλέπω μια χαρά! και ο δικός μου υπέρηχος κάπως έτσι ήταν δηλαδή. Δεν ήταν κολλητά! Τώρα παραπάνω δεν ξέρω να σου πώ.Πότε θα πας να ακούσεις καρδιές?

Εγώ με τα σουτιέν δε τα πάω καλά. Αν δεν βγω έξω από το σπίτι..(σπάνια) σεν φοράω. και με τα κιλά ξεκίνησα 72 και έχω φτάσει τα 80!! Βέβαια να πώ την αλήθεια γύρω από την κοιλιά τα έχω τα περισσότερα, περιφέρεια και πόδια δε βλέπω διαφορά.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα είδα τις απαντήσεις σας και σας ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να κρατήσουν τα συμπτώματα μου μέχρι την 12 εβδομάδα γιατί δεν την παλεύω! Ασε που η μύτη έχει γίνει λαγωνικό, μυρίζω από μέτρα μακριά το οτιδήποτε και τα πάντα με ενοχλούν! Ουφ! Προς το παρόν περιμένω τον επόμενο υπέρηχο, στις 20 Μαϊου...

DvX4p3.png

EUoVp3.png

Καλημέρα Vanessa. Υπομονή βρε. Όσο για τις μυρωδιές εννοείται ότι γίνεσαι λαγωνικό. Σου μυρίζει το παραμικρό ε? Φυσιολογικό είναι. Ο επόμενος υπέρηχος δεν αργεί. Don't worry!!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

vanessa* όσο για τις μυρωδιές και εγώ μια από τα ίδια..μου μυρίζουν όλα στο μέγιστο βαθμό.Εσύ πότε άκουσες καρδούλες;

Εμείς πρώτα ο Θεός σε 10 μέρες θα πάμε για τον επόμενο υπέρηχο..

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

glorr επιτελους θα ξεκινησω σημερα μ ενα χαλαρο ικεα , να ξερω αν ειναι να το βγαλω απ τη λιστα, κ σαββατο θα χτυπησω ενα mothercare. k premaman.

Για αρχη θελω να καταληξω με τις κουνιες, γιατι αυτες θα καθορισουν κ την υπολοιπη διακοσμηση..

Καροτσακι, καρεκλακια αυτ/του επονται. Απο επομενη βδομαδα..Τα εχω δει τοσες φορες στο ιντερνετ βεβαια, που τα εχω σχεδον βαρεθει..Μπα..σουπερ ειναι!!!!!!!!!

vanessa εγω δε μπορουσα ουτε ν ανοιξω το ψυγειο! λαγωνικο! Δεν υπηρχε ευχαριστη μυρωδια καμια! Ολες βασανιστικες! Κουραγιο!!!!!!!

33E7p2.png

Κοριτσια που δεν εχετε αντισωματα σε τοξοπλασμα, καθε ποτε κανετε εξεταση?

Εγω εκανα στον προγεννητ της εξωσωματικης, κ αλλη μια φορα..Εφοσον δεν εχω ζωα κ δεν τρωω ωμες σαλατες εξω, δε μου ξαναζηταει να την επαναλαβω

33E7p2.png

Αχ ωραία Nufi τέλεια. Άντε να πας να ξεσαλώσεις. Καλά ψώνια. Όσο για το ιντερνετ έτσι κι εγώ. Τα είχα δει τα είχα ξαναδει και πάλι από την αρχή. Τουλάχιστον έχουμε μια ιδέα όταν πάμε στα μαγαζιά. Δεν πάμε έτσι στα κουτουρού. Να μας ενημερώσεις για τα ψωνάκια.....εεεεε?:-P

vanessa* όσο για τις μυρωδιές και εγώ μια από τα ίδια..μου μυρίζουν όλα στο μέγιστο βαθμό.Εσύ πότε άκουσες καρδούλες;

Σάκους είδαμε στις 4 εβδομάδες και 5 ημέρες και καρδιές ακούσαμε στις 6 εβδομάδες και 5 ημέρες...

DvX4p3.png

EUoVp3.png

Διαφημίσεις

Εννοειται!! Εσυ εχεις παρει μεχρι κ το τελευταιο σελτεδακι? Βρε μπας κ πρεπει να φορτσαρω? Α, εμεις που γενναμε καλοκαιρακι θα χρειαστουμε μονο κοντομανικακια? Εχω διαβασει οτι τα νεογεννητα το θελουν κ το μακρυμανικακι τους, χρειαζονται ακομη τη ζεστουλα της κοιλιτσας...

33E7p2.png

:shock:

Εννοειται!! Εσυ εχεις παρει μεχρι κ το τελευταιο σελτεδακι? Βρε μπας κ πρεπει να φορτσαρω? Α, εμεις που γενναμε καλοκαιρακι θα χρειαστουμε μονο κοντομανικακια? Εχω διαβασει οτι τα νεογεννητα το θελουν κ το μακρυμανικακι τους, χρειαζονται ακομη τη ζεστουλα της κοιλιτσας...

Ε εντάξει κάτι ψιλοπραγματάκια μου μείνανε. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το βαλιτσάκι που πρέπει να πάρουμε μαζί μας στο μαιευτήριο. Όλα τα άλλα σχεδόν έχουν τελειώσει. Όχι ακόμη όλα όλα όμως. Ε εντάξει βρε μην αγχώνεσαι. Εσύ είσαι και λίγο πιο πίσω. Έχεις και περισσότερο καιρό. Εγώ 12 Ιουλίου μπαίνω στον μήνα μου. Οπότε μέχρι το πολύ τέλος, ίσως και όχι τέλος, θα έχω γεννήσει λογικά. Ο ντόκτορ μου είπε ότι γύρω στην 36η με 37η θα έλθουν τα ζουζουνέξ. Καλώς εχόντων των πραγμάτων. :rolleyes:Εσύ πότε έχεις ΠΗΤ? Τι σου έχει πει ο γιατρός?:shock:

Εχω πητ 9/9, αλλα μεσα σεπτεμβριου λογικα θα κανουν εμφανιση. 37η εβδ δηλαδη.

Α, κ στη βιοτεχνια που προτεινε η twin στο γερακα λεω να παω, ελπιζω μονο να χει απλα πραγματα γιατι δεν μου αρεσουν τα σχεδιακια. Ειμαι ξυνη!!!!!!!

33E7p2.png

;)

μεσα αυγουστου εννοω!!!!!!

Έλα βρε που είσαι ξινή. Εντάξει τα γούστα διαφέρουν και είναι τελείως υποκειμενικό το ωραιο. Να σου πω την αλήθεια κι εμένα τα πολύ φορτωμένα με τα πολλά πολλά σχέδια δε΄ν μου πολυαρέσουν. Με ψιλοκουράζουν. Να μην είναι τελείως σκέτα αλλά να μην είναι και η Άρτα με τα Γιάννενα. Και πάλι σου λέω αυτά είναι τελείως υποκειμενικά.;););)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...