Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα καλά είστε; Εμείς έχουμε γκρίνιες..

αυτό είναι το μήνυμα από τη φωτογράφο, η δουλειά της είναι πολύ καλή

αυτα ειναι τα πακετα...

1. φωτογράφιση+αρχειο+βιντεο+150 φωτογραφιες 13χ20+5 φωτογραφίες 20χ30 = 650 ευρω

2.φωτογράφιση+αρχειο+βιντεο+1 photobook 29x29+2 photobook 21x29+100 φωτογραφιες 13χ20+5 φωτογραφίες 20χ30= 900 ευρω

3.φωτογράφιση+αρχειο+βιντεο+φωτογράφιση στο σπίτι ( οχι τη μερα της βαφτισης )+1 photobook 29x29+2 photobook 21x29+120 φωτογραφιες 13χ20+10 φωτογραφίες 20χ30+ 1 φωτογραφία 30χ45= 1100 ευρω

Μπορουμε να κανουμε αλλαγες,αναλογα με το τι θελεις και τα λεφτα που διαθετεις!

Δεν ξέρω πως σας φαίνονται, εγώ σίγουρα θα κλέισω το πρώτο πακέτο γιατί τα photobook τα κάνω κ μόνη μου με 50 ευρώ max το καθένα.

Εμάς ο φωτογράφος μας για το πρώτο πακέτο + άλμπουμ μας παίρνει 550 ευρώ εγώ ήμουν πολύ ικανοποιημένη στο γάμο και μάλιστα με τα παιδάκια των κουμπάρων μας, τους έκανε πλάκα και τα φωτογράφιζε.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Σήμερα ήρθε ο γιατρός και κάναμε εμβόλια! Είχαμε βέβαια κλάμματα αλλά τι να κάνουμε...

Κατά τ΄άλλα μια χαρά τα πάμε και ξεκινάμε και σούπες!!! Μια εβδομάδα πατάτα κολοκύθι καρότο, την 2η εβδομάδα προσθέτουμε και ζωμό από μοσχάρι που έχουμε βράσει και την 3η εβδομάδα προσθέτουμε στο φαί τους και το μοσχάρι!! Επίσης μας είπε στην σούπα να προσθέτουμε 2 κουτ.γλ. λάδι και 2 κουτ. γλ. παρμεζάνα τυρί!!!! Πώς σας φαίνεται η συνταγή μας??? :) Μάλλον αύριο θα ξεκινήσουμε!!!

Επιπλέον φτάσαμε τα 8140γρ ο ένας και 7160γρ ο άλλος!!

Witch γήπεδο πήγες πουλάκι μου?? :) Περάσαμε ε??? Τι ωραία!!!!

Ο άντρας μου έσκασε από την στεναχώρια του!!! :mrgreen:

Σήμερα όμως τι πήγε κι έκανε?? Πήγε και πήρε από την μπουτίκ του Παναθηναικού, ρούχα, σαλιάρες, πιπίλες, εσώρουχα... :evil:

RKdwp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Σήμερα ήρθε ο γιατρός και κάναμε εμβόλια! Είχαμε βέβαια κλάμματα αλλά τι να κάνουμε...

Κατά τ΄άλλα μια χαρά τα πάμε και ξεκινάμε και σούπες!!! Μια εβδομάδα πατάτα κολοκύθι καρότο, την 2η εβδομάδα προσθέτουμε και ζωμό από μοσχάρι που έχουμε βράσει και την 3η εβδομάδα προσθέτουμε στο φαί τους και το μοσχάρι!! Επίσης μας είπε στην σούπα να προσθέτουμε 2 κουτ.γλ. λάδι και 2 κουτ. γλ. παρμεζάνα τυρί!!!! Πώς σας φαίνεται η συνταγή μας??? :) Μάλλον αύριο θα ξεκινήσουμε!!!

Επιπλέον φτάσαμε τα 8140γρ ο ένας και 7160γρ ο άλλος!!

Witch γήπεδο πήγες πουλάκι μου?? :) Περάσαμε ε??? Τι ωραία!!!!

Ο άντρας μου έσκασε από την στεναχώρια του!!! :mrgreen:

Σήμερα όμως τι πήγε κι έκανε?? Πήγε και πήρε από την μπουτίκ του Παναθηναικού, ρούχα, σαλιάρες, πιπίλες, εσώρουχα... :evil:

καψτααααα!!!!

παρμεζανα?!τι μου λες?!κι εμεις στα τρελα γλεντια θα βαλουμε μπροκολο!!!

age.png

Εμάς ο φωτογράφος μας για το πρώτο πακέτο + άλμπουμ μας παίρνει 550 ευρώ εγώ ήμουν πολύ ικανοποιημένη στο γάμο και μάλιστα με τα παιδάκια των κουμπάρων μας, τους έκανε πλάκα και τα φωτογράφιζε.

για δωσε στοιχεια κι εσυ κοπελια!!!ειμαι στη φαση ερευνας.

τωρα δεν ειναι και η εκθεση στο περιστερι?

age.png

Διαφημίσεις

Επίσης, ξέχασα να σας πω ότι ο μεγάλος μου έχασε κάτι λίγα γραμμάρια, ενώ τρώει σχετικά ικανοποιητικά (με εξαίρεση την κρέμα, την οποία έφαγε χθες πρώτη φορά μετά από μέρες ΟΟΟΟΛΗ, με την καθοριστική συμβολή της ανυπέρβλητης Twins!!!!!!!!!!!! Του έβαλα μέσα μία μεζούρα γάλα :) )

Την προηγούμενη Πέμπτη ήταν 7125 και χθες έχοντας 2 μέρες να ενεργηθεί) ήταν 7110.... :(

Η γιατρός είπε να τον ξαναζυγίσω Κυριακή, να δούμε τι γίνεται. Επίσης, μας βρήκε 69 πόντους!

Ο μικρός μου 7355 και 71 πόντους!

Κι εμείς ξεκινάμε φρούτο από βδομάδα, μετά χορτόσουπα (μόλις φάμε κανονικά τα φρούτα μας) και μετά κοτοπουλάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Και λίγο τραχανά ή ρύζι ή ζυμαρικό μέσα στο κοτόπουλο!

Προτιμώ τραχανά, διότι τον φτιάχνει η μαμά μου :):):):):):):):)

Στα μωρά τραχανά?

Ωραίος ο τραχανάς. Μου αρέσει. Ειδικά με μπόλικο τυράκι...........Χαχαχαα.............

Παντως τελικά ο κάθε παιδίατρος λέει τα δικά του.

Διαφημίσεις

http://www.e-gynaika.com/2010/06/blog-post_5497.html

Witch είναι το λινκ που πρότεινες στην Μελένια και ενδιαφέρει κι εμένα!!!

Thanks

μπραβο ρε jas.αυτο ειναι!θα εχετε στο μυαλο σας οτι ο,τιδηποτε καλο και μονιμο δεν ειναι γρηγορο σαν αποτελεσμα.υπομονη κι επιμονη.με μια γρηγορη ματια πρεπει να βγαινει στα τριαντακατι τον μηνα.τωρα για τα ομοιοπαθητικα δεν ξερω πολλα αλλα δυσκολα να κανεις κατι λαθος ή να παρεις κατι που δεν πρεπει.jas εννοειται οτι αναφερεις τον θηλασμο γιατι τα αιθερια δεν ειναι σαν τις κρεμες.περνανε στον οργανισμο κανονικοτατα.

age.png

Επίσης, ξέχασα να σας πω ότι ο μεγάλος μου έχασε κάτι λίγα γραμμάρια, ενώ τρώει σχετικά ικανοποιητικά (με εξαίρεση την κρέμα, την οποία έφαγε χθες πρώτη φορά μετά από μέρες ΟΟΟΟΛΗ, με την καθοριστική συμβολή της ανυπέρβλητης Twins!!!!!!!!!!!! Του έβαλα μέσα μία μεζούρα γάλα :) )

Την προηγούμενη Πέμπτη ήταν 7125 και χθες έχοντας 2 μέρες να ενεργηθεί) ήταν 7110.... :(

Η γιατρός είπε να τον ξαναζυγίσω Κυριακή, να δούμε τι γίνεται. Επίσης, μας βρήκε 69 πόντους!

Ο μικρός μου 7355 και 71 πόντους!

Κι εμείς ξεκινάμε φρούτο από βδομάδα, μετά χορτόσουπα (μόλις φάμε κανονικά τα φρούτα μας) και μετά κοτοπουλάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειστε ψηλα αγορια!τι καλα!

age.png

Witch διάβασα τώρα το άρθρο κ αναφέρει λήψη χαπιού κ αυτό λίγο με ανησυχεί... Άλλο να βάλω μια κρέμα ή ένα λάδι στο σώμα μου και άλλο να καταπιώ κάτι, άσχετα και με τον θηλασμό. Ξέρεις κάτι για αυτό το παρασκεύασμα? είναι ασφαλές??? Είναι εγκεκριμένο??

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...