Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα!!!!

Τελικα κοιμηθηκα χτες χωρις να καληνυχτισω κ γι αυτο δεν απαντησα nunuka μου....

Η βαφτιση ειναι 20 Φεβρουαριου στις 11 30 στον Ι.Ν.Αγ.Γεωργιου Κυνοσαργους στον Νεο Κοσμο (αν το ψαξετε με χαρτη μπορει να γραφει Κυνοσαργους αντι για Ν.Κοσμο).

Ακομη καφε πινω,τον Τασο τον πηγε ο μπαμπας του σχολειο,οποτε θα κανω καμια δουλεια τωρα που εχω χρονο!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!τι κανετε?

εγω εχθες εφαγα το κρυο της αρκουδας στο γηπεδο αλλα αξιζε τον κοπο!jas ελπιζω να μην ειχες οικογενειακο επεισοδιο!

εχω σαστισει με τα χαρτια του κολυμβητηριου γιατι ο καθενας μου λεει τα δικα του.ειδικα για τον γυναικολογο.αλλος λεει παπ αλλος καλλιεργεια και μου ζητανε και τρελα λεφτα.περιμενω να παει εννια να παρω στο κολυμβητηριο.

nufaki με εσωσες με αυτο που σου ειπε η παιδιατρος.θα τα αφησω λοιπον κι εγω μια εβδομαδα να δω.μονο το δεκατιανο δεν θελουν.τα υπολοιπα κανονικοτατα.και οντως εμεις κοιμομαστε αργα.

age.png

Καλημέρααααααααα......Τι κάνετε? Είναι καμία εδώ? Είδα ότι συζητάγατε για βαφτίσεις και φωτογράφους. Παιδιά εγώ που ρώτησα 5-6 φωτογραφους μου είπαν όλοι γύρω στα 1300 επειδή και καλά είναι σαν διπλό μυστήριο. Βέβαια διαφέρανε αυτά που δίνανε. Τα άλμπουμ οι φωτο κλπ................ Πολύ φτηνά σας είπαν εσάς. Ωραία. Ψηφιακά θα είναι ή αναλογικά? μήπως παίζει κι αυτό ρόλο? Βρήκα κι εγώ πιο φθηνά από 1000 αλλά η δουλειά ήταν ελεεινή. Δεν μου άρεσε καθόλου. Για πείτε κι εσείς. Έχετε ψάξει? τι τιμές σας έχουν πει?

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλά είστε; Εμείς έχουμε γκρίνιες..

αυτό είναι το μήνυμα από τη φωτογράφο, η δουλειά της είναι πολύ καλή

αυτα ειναι τα πακετα...

1. φωτογράφιση+αρχειο+βιντεο+150 φωτογραφιες 13χ20+5 φωτογραφίες 20χ30 = 650 ευρω

2.φωτογράφιση+αρχειο+βιντεο+1 photobook 29x29+2 photobook 21x29+100 φωτογραφιες 13χ20+5 φωτογραφίες 20χ30= 900 ευρω

3.φωτογράφιση+αρχειο+βιντεο+φωτογράφιση στο σπίτι ( οχι τη μερα της βαφτισης )+1 photobook 29x29+2 photobook 21x29+120 φωτογραφιες 13χ20+10 φωτογραφίες 20χ30+ 1 φωτογραφία 30χ45= 1100 ευρω

Μπορουμε να κανουμε αλλαγες,αναλογα με το τι θελεις και τα λεφτα που διαθετεις!

Δεν ξέρω πως σας φαίνονται, εγώ σίγουρα θα κλέισω το πρώτο πακέτο γιατί τα photobook τα κάνω κ μόνη μου με 50 ευρώ max το καθένα.

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Καλημέρα καλά είστε; Εμείς έχουμε γκρίνιες..

αυτό είναι το μήνυμα από τη φωτογράφο, η δουλειά της είναι πολύ καλή

αυτα ειναι τα πακετα...

1. φωτογράφιση+αρχειο+βιντεο+150 φωτογραφιες 13χ20+5 φωτογραφίες 20χ30 = 650 ευρω

2.φωτογράφιση+αρχειο+βιντεο+1 photobook 29x29+2 photobook 21x29+100 φωτογραφιες 13χ20+5 φωτογραφίες 20χ30= 900 ευρω

3.φωτογράφιση+αρχειο+βιντεο+φωτογράφιση στο σπίτι ( οχι τη μερα της βαφτισης )+1 photobook 29x29+2 photobook 21x29+120 φωτογραφιες 13χ20+10 φωτογραφίες 20χ30+ 1 φωτογραφία 30χ45= 1100 ευρω

Μπορουμε να κανουμε αλλαγες,αναλογα με το τι θελεις και τα λεφτα που διαθετεις!

Δεν ξέρω πως σας φαίνονται, εγώ σίγουρα θα κλέισω το πρώτο πακέτο γιατί τα photobook τα κάνω κ μόνη μου με 50 ευρώ max το καθένα.

melenia που ειναι αυτη η φωτογραφος?

age.png

Καλημέρα ζουζουνοκόριτσα :)

Πώς μου είστε σήμερα; Πώς είναι τα ζουζουνίδιά σας; Εμείς, καλά, παρενέργειες δεν είχαμε, η γιατρός μας βρήκε μια χαρά :)

Πάω να διαβάσω κανένα νέο, διότι έχω και ένα βουνό σίδερο (άτιμη ίωση πεθεράς - η καημένη έχει φρικάρει, μου λέει "κλειστείτε σε ένα δωμάτιο με τα παιδιά, θα σιδερώσω και θα φύγω" !!!)

rPPrp3.png

Αθήνα αν θέλεις σου στέλνω με μήνυμα τηλέφωνα, μόνο μη μας την κλέψεις για 11-6 ε; χαχα

εχω απιστευτη φωτογραφο αλλα φοβαμαι και να την ρωτησω μονο τιμη!μην στεναχωριεσαι.ειναι για 30/04!ξερεις τι θα ηθελα να βρω,καποια που να σου δινει ο αρχειο και να μπορεις να επανεκτυπωσεις χωρις να τρεχεις καθε τρεις και λιγο σε αυτη και να πληρωνεις την φωτογραφια ενα και δυο ευρω.προτιμω να τα τρωω σε σοκολατες!

δεν σε εχω ξεχασει για τις ραγαδες αλλα δεν ξερω πολυ τι κυκλοφορει στην λιανικη γιατι τα προιοντα που ηξερα ηταν επαγγελματικα.το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να δρασεις οσο ειναι κοκκινες.αν ασπρισουν παει.ρωτα την ολγα για μια κρεμα που ειχε προτεινει.το κακο ειναι οτι δεν εχω επαφη με τις εταιρειες πια.εκτος αν θες να βαλεις αιθερια μονη σου.

age.png

Διαφημίσεις

Καλά, η μέρα είναι τέλειααααααααα! Κρύο, βοριάς (που τα αρνάκια παγώνει), βροχή, που χτυπάει αλύπητα τα τζάμια (σαν μυθιστόρημα ακούγεται αυτό... :) )

Θα ανάψω και τζάκι, εννοείται!

Και συνεχίζω την ανάγνωση των νέων σας!

rPPrp3.png

melenia διαβασε κατι ενδιαφερον και αρκετα πειστικο.ερχεται σε συμφωνια με αυτα που γνωριζω και δεν ειναι υπερβολικη και να υποσχεται θαυματα.γιατι οι ασπρες δεν φευγουν.ειναι νεκρο το σημειο στην ουσια.τελος.σε σημειοι που δεν αιματωνεται τι να κανεις?γι αυτο σου λεω προλαβε τες οσο ειναι κοκκινες.δεν ξερω η ασχετη πως να σου στειλω κατ ευθειαν την σελιδα αλλα ειναι το E-Gynaika φυσικη θεραπεια για τις ραγαδες.αν δεν το βρεις πες μου.και ο,τι απορια εχεις ρωτα με.

age.png

Εγώ χρησιμοποιούσα αμυγδαλελαιο και τους τελευταίους 3 μήνες τη simulcium g3 αλλά και πάλι έβγαλα αρκετές, μάλλον παίζει ρόλο το δέρμα κυρίως οι κρέμες κλπ είναι επικουρικά. Για το θέμα των επαφών εμάς μας το είχε κόψει στο 1ο 3μηνο και μετά με προσοχή και οχι κανιβαλισμούς ελευθερα. Φυσικά προς το τέλος δεν νιώθεις και άνετα οπότε κόβεται από μόνο του. Εξαρτάται και το γιατρό πάντα και τη φύση της εγκυμοσύνης σου. Όσο για το τελευταιο όσο περισσότερη ξεκούραστη εγκυμοσύνη έχεις τόσο περισσότερες πιθανότητες να μη γεννήσεις πρόωρα χωρίς εγγυήσεις όμως. Θα σε καθοδηγήσει ο ντοκ και το ένστκτο σου κάποια στιγμή δεν την παλεύεις!

ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί όλες οι υπόλοιπες είχαμε απαγορευτικό σε ΟΛΗ την εγκυμοσύνη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Εμάς μας επέτρεψε μετά τις 40 μέρες, συγκεκριμένα :):):):):):):)

rPPrp3.png

Giotaki, να ζήσετε χαρούμενοι και ερωτευμένοι :):):):):) (κρίμα που δεν έχει σηματάκι - καρδούλα με βέλη...)

Κι εμείς στις 30.3 κλείνουμε 10 χρόνια μαζί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ουάουα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...