Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

hello κοριτσια!!!!

τι κανετε??

διαβαζω ,διαβαζω....οοοολα αυτα που ξερετε για μπιμπερο,πιπιλες και απορω:τα διαβασατε ολα αυτα ή σας τα ειπε ο παιδιατρος??

εγω τωρα τελευταια εχω κατι πονακια αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι η μητρα ή τα εντερα(εχω αρχισει και εχω δυσκοιλιοτητα,απο το σιδηρο).

Λετε να ειναι συσπασεις της μητρας?ή τσαμπα αγχωνομαι παλι?

καποια τα διαβασαμε, καποια τα ειπε η μια στην αλλη ,καποια οι παιδιατροι.

ζητω η ενημερωση!

ρωτα οτι θελεις, καποια θα ξερει να σου απαντησει!

οσο για τα πονακια κ εγω κ ολες μας νομιζω ειχαμε..μεγαλωνει σιγα σιγα κ η μητρα σου..αλλα μπορει να ειναι κ εντερο.εγω πχ ειχα αντιστοιχους πονους, κ μαλιστα ενα σαββατο στις εβδομαδες σου περιπου, το περασα στο 'αλεξανδρα' γιατι πονουσα τοσο πολυ που ανησυχησαμε!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω τι να κανω.απλα δεν πεινανε.πως να τα ταισω με το ζορι?τα αφησα μονα τους σημερα και ξυπνησαν στις 8 ηπιαν γαλα και απο εκεινη την ωρα τιποτα.τις προηγουμενες ημερες με ορεξη ετρωγαν μονο στις τρεις με τεσσερις την χορτοσουπα και ολα τα γευματα απο εκεινη την ωρα και υστερα.

3-4 χορτοσουπα ε? κ τι ωρα μετα το ρυζαλευρο κ μετα το γαλα? δε παει πολυ αργα? αλλα, ειναι κ νυχτοπουλια τα δικα σου ε?κοιμουνται αργα αν θυμαμαι καλα..

εμενα 7-8 ξεραινονται..κοτες!

33E7p2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Σας διαβάζω ανελειπώς παρόλο που δεν γράφω συχνά! Σας είχα γράψει κάπου στα μέσα Γενάρη ότι είχα πολλά πονάκια στην κοιλιά και ότι δεν μπορούσα να περπατήσω. Τελικά πήρα άδεια από τη δουλειά και μου πέρασαν όλα. Εδώ και μια βδομάδα μου έχει πρηστεί πολύ το στήθος και η κοιλιά μου φαίνεται πια!!! Βάζατε ειδική κρέμα για τις ραγάδες;Εγώ χρησιμοποιώ βαζελίνη αγνή βρεφική χωρίς άρωμα, αλλά βρομάει πολύ. Επίσης δεν ξέρω αν χρειάζεται κάτι πιο δραστικό για την πρόληψη των ραγάδων. Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Εσείς είχατε πάρει απαγορευτικό από τον γιατρό σας για επαφές; Γιατί εμάς μας είχε πει να τις αποφεύγουμε αλλά δεν ξέρω αν ήταν για το πρώτο τρίμηνο ή μιλούσε γενικά...:-((

Κάτι τελευταίο...παίζει ρόλο στο να γεννηθούν τα μωράκια πρόωρα το αν δουλεύει κανείς πολλές ώρες; Γιατί εγώ δουλεύω το πρωί στο σχολείο, γυρίζω σπίτι να φάω κάτι και από τις 3:30 ως τις 7:30 το απόγευμα κάνω ιδιαίτερα σε σπίτια όπου πηγαίνω με το αυτοκίνητο. Μέχρι τώρα έχουν πάει όλα καλά, αλλά φοβάμαι μήπως το παρακάνω. Εσείς δουλεύατε κανονικά;

Εγώ χρησιμοποιούσα αμυγδαλελαιο και τους τελευταίους 3 μήνες τη simulcium g3 αλλά και πάλι έβγαλα αρκετές, μάλλον παίζει ρόλο το δέρμα κυρίως οι κρέμες κλπ είναι επικουρικά. Για το θέμα των επαφών εμάς μας το είχε κόψει στο 1ο 3μηνο και μετά με προσοχή και οχι κανιβαλισμούς ελευθερα. Φυσικά προς το τέλος δεν νιώθεις και άνετα οπότε κόβεται από μόνο του. Εξαρτάται και το γιατρό πάντα και τη φύση της εγκυμοσύνης σου. Όσο για το τελευταιο όσο περισσότερη ξεκούραστη εγκυμοσύνη έχεις τόσο περισσότερες πιθανότητες να μη γεννήσεις πρόωρα χωρίς εγγυήσεις όμως. Θα σε καθοδηγήσει ο ντοκ και το ένστκτο σου κάποια στιγμή δεν την παλεύεις!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Σας διαβάζω ανελειπώς παρόλο που δεν γράφω συχνά! Σας είχα γράψει κάπου στα μέσα Γενάρη ότι είχα πολλά πονάκια στην κοιλιά και ότι δεν μπορούσα να περπατήσω. Τελικά πήρα άδεια από τη δουλειά και μου πέρασαν όλα. Εδώ και μια βδομάδα μου έχει πρηστεί πολύ το στήθος και η κοιλιά μου φαίνεται πια!!! Βάζατε ειδική κρέμα για τις ραγάδες;Εγώ χρησιμοποιώ βαζελίνη αγνή βρεφική χωρίς άρωμα, αλλά βρομάει πολύ. Επίσης δεν ξέρω αν χρειάζεται κάτι πιο δραστικό για την πρόληψη των ραγάδων. Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Εσείς είχατε πάρει απαγορευτικό από τον γιατρό σας για επαφές; Γιατί εμάς μας είχε πει να τις αποφεύγουμε αλλά δεν ξέρω αν ήταν για το πρώτο τρίμηνο ή μιλούσε γενικά...:-((

Κάτι τελευταίο...παίζει ρόλο στο να γεννηθούν τα μωράκια πρόωρα το αν δουλεύει κανείς πολλές ώρες; Γιατί εγώ δουλεύω το πρωί στο σχολείο, γυρίζω σπίτι να φάω κάτι και από τις 3:30 ως τις 7:30 το απόγευμα κάνω ιδιαίτερα σε σπίτια όπου πηγαίνω με το αυτοκίνητο. Μέχρι τώρα έχουν πάει όλα καλά, αλλά φοβάμαι μήπως το παρακάνω. Εσείς δουλεύατε κανονικά;

για τις ραγαδες εγω εβαζα στην αρχη μια της fissan κ μετα μονο baby oil (το σπρευ που δεν ηταν κ πολυυυυ λιπαρο). δεν απεκτησα ουτε μιση ραγαδα. ειναι ομως κ θεμα δερματος..ο γιατροςμου αυτο μου ειχε πει..οτι αν εχεις ταση να κανεις ραγαδες δε πολυσωζουν οι οποιες κρεμες..

αν παλι αποκτησεις , μετα τη γεννα οσο θα ναι ακομη κοκκινες μπορεις να κανεις laser.

για τις επαφες..εμεις ειχαμε απαγορευτικο. για ολη την εγκυμοσυνη.

για τη δουλεια..

πρεπει να εχεις υποψη οτι οι διδυμη κυηση θεωρειται υψηλου κινδυνου.

η ξεκουραση ειναι σημαντικη. δε πρεπει να κανεις κ πολλα..κ απο τη 25η εβδ περιπου θα κανεις κ ξαπλουχτεν..!

αυτα τα ωραια που κανουν οι αλλες εγκυοι (δηλαδη να περπατανε, να γυμναζονται κτλ) εσυ θα τα ξεχασεις!

υπομονη , αξιζει τον κοπο!!! 2μωρακια ειναι αυτα!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Μανουλιτες βρηκα κ αλλο κειμενο για διδυμοβαπτιση για οποια ενδιαφερεται!!!!

Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου,

έχουν ένα νέο μεγάλο,

τα μωρά τους θα βαφτίσουν

το Σεπτέμβρη, δίχως άλλο!

Διδυμάκια μας φωνάζουν

και πολύ μας νευριάζουν

γι' αυτό βάλαμε σκοπό μας

να 'χουμε όνομα δικό μας!

Και το site για να δειτε ειναι αυτο

http://www.prosklitiria.com.gr/

nufi κι εγω νυσταξα αλλα τωρα κοιμηθηκανε τα μικρα,θα μπω για μπανιο κ μετα θα κανω νανακια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Δεν χαιρέτισα το ιπποκαμπάκι!! πως πάει κοριτσάκι? τα μωράκια σου πως πάνε?

naki 82 νομίζω τσάμπα αγχώνεσαι. Τις συσπάσεις τις καταλαβαίνεις γιατί πετρώνει η κοιλιά σου, δεν ζουμπιέται!! Εγώ μονίμως νόμιζα ότι είχα!!;);)

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Μανουλιτες βρηκα κ αλλο κειμενο για διδυμοβαπτιση για οποια ενδιαφερεται!!!!

Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου,

έχουν ένα νέο μεγάλο,

τα μωρά τους θα βαφτίσουν

το Σεπτέμβρη, δίχως άλλο!

Διδυμάκια μας φωνάζουν

και πολύ μας νευριάζουν

γι' αυτό βάλαμε σκοπό μας

να 'χουμε όνομα δικό μας!

Και το site για να δειτε ειναι αυτο

http://www.prosklitiria.com.gr/

nufi κι εγω νυσταξα αλλα τωρα κοιμηθηκανε τα μικρα,θα μπω για μπανιο κ μετα θα κανω νανακια!!!!

Πολύ ωραίο!! άντε μπράβο και ένα ποιηματάκι για διδυμάκια!!!

Με φωτογράφο τι έκανες για τη βάφτιση? αν δεν γίνομαι αδιάκριτη πόσο???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Με φωτογράφο τι έκανες για τη βάφτιση? αν δεν γίνομαι αδιάκριτη πόσο???

Ο φωτογραφος ειναι ο ιδιος που ηταν στο γαμο μας κ στη βαφτιση του Τασου.Μας ειχε παρει για τον Τασο 600-700 ευρω,δε θυμαμαι καλα.Γενικα ειναι λιγο τσιμπημενος σε τιμες αλλα κανει πολυ καλη δουλεια κ του εχουμε εμπιστοσυνη.Στη βαφτιση του Τασου μας εβγαλε 4 dvd για γονεις-παππουδες κ νονο και το ψηφιακο αλμπουμ.Αλλα μονο στην εκλησσια,στο τραπεζι δεν εβγαλε φωτογραφιες,δεν θελαμε εμεις δλδ γιατι ετσι κ αλλιως κοιμοτανε την περισσοτερη ωρα και δεν ειχε νοημα!

Τωρα δεν μιλησαμε για λεφτα,ετσι κ αλλιως δεν παμε σε αλλον.Καπου εκει τα υπολογιζω κ για τα διδυμα.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ο φωτογραφος ειναι ο ιδιος που ηταν στο γαμο μας κ στη βαφτιση του Τασου.Μας ειχε παρει για τον Τασο 600-700 ευρω,δε θυμαμαι καλα.Γενικα ειναι λιγο τσιμπημενος σε τιμες αλλα κανει πολυ καλη δουλεια κ του εχουμε εμπιστοσυνη.Στη βαφτιση του Τασου μας εβγαλε 4 dvd για γονεις-παππουδες κ νονο και το ψηφιακο αλμπουμ.Αλλα μονο στην εκλησσια,στο τραπεζι δεν εβγαλε φωτογραφιες,δεν θελαμε εμεις δλδ γιατι ετσι κ αλλιως κοιμοτανε την περισσοτερη ωρα και δεν ειχε νοημα!

Τωρα δεν μιλησαμε για λεφτα,ετσι κ αλλιως δεν παμε σε αλλον.Καπου εκει τα υπολογιζω κ για τα διδυμα.

Α οπότε καλή τιμή μου είπαν γύρω στα 500. Ωραία λοιπόν, τι ημερομηνία θα γίνει έχουμε πεί?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...