Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τσα!!!Να μαι παλι!!!!

Μολις κοιμηθηκανε οι διδυμοι...(σαν την ταινια αγουγεται αυτο).

Twins και Jasmini σας ευχαριστω για τις ευχες σας!!!!

Μαλλον θα το γιορτασουμε οικογενειακως σημερα!Ισως να παμε κανενα εμπορικο το απογευμα ολοι μαζι γιατι η μαμα μου την εχουν πιασει τα αρθριτικα της κ δεν μπορει να ερθει απο δω να μου κρατησει τα μωρα.Οποτε θα τα παρουμε μαζι,να παιξει κ ο Τασος να εκτονωθει.

Χτες πηγαμε στο εμπορικο στην Πειραιως στο Athens Heart,αλλα περασαμε κ αφησαμε τα μικρα στην μαμα μου κ δε γινεται παλι σημερα να την φορτωσω.....μας αρεσε πολυ,καναμε κ μερικα ψωνια....γενικα ειδα πολυ καλες τιμες.

Πηρα απο τα marasil φορμα για τον Τασο,μπλουζα κ παντελονι μονο 16,50.....πολυ φτηνα,αλλα δεν τολμησα να μπω στα H&M γιατι θα ξοδευα ολο το 15ημερο μου!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

jas είναι πολύ βολικό το βράδυ να τους παίρνω στο κρεβάτι και να τους ταϊζω ξαπλωτά, και εγώ δεν κρυώνω (που το χω εύκολο) και αυτά κοιμούνται μετά κατευθείαν!! Αλλά όταν ξυπνάω εγώ ή ο σύζυξ τα βάζουμε πίσω στην κούνια μέχρι το επόμενο ταϊσμα. Καλύτερα είναι ο καλός μου, μάλλον θα επιστρέψει στο συζυγικό κρεβάτι!!!χεχε!!

Γειά σου Ολγίδιο!!! πως πάει?

Γιώτα να σας χαίρεστε και για πολλά πολλά χρόνια ακόμα να είστε αγαπημένοι!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Σας διαβάζω ανελειπώς παρόλο που δεν γράφω συχνά! Σας είχα γράψει κάπου στα μέσα Γενάρη ότι είχα πολλά πονάκια στην κοιλιά και ότι δεν μπορούσα να περπατήσω. Τελικά πήρα άδεια από τη δουλειά και μου πέρασαν όλα. Εδώ και μια βδομάδα μου έχει πρηστεί πολύ το στήθος και η κοιλιά μου φαίνεται πια!!! Βάζατε ειδική κρέμα για τις ραγάδες;Εγώ χρησιμοποιώ βαζελίνη αγνή βρεφική χωρίς άρωμα, αλλά βρομάει πολύ. Επίσης δεν ξέρω αν χρειάζεται κάτι πιο δραστικό για την πρόληψη των ραγάδων. Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Εσείς είχατε πάρει απαγορευτικό από τον γιατρό σας για επαφές; Γιατί εμάς μας είχε πει να τις αποφεύγουμε αλλά δεν ξέρω αν ήταν για το πρώτο τρίμηνο ή μιλούσε γενικά...:-((

Κάτι τελευταίο...παίζει ρόλο στο να γεννηθούν τα μωράκια πρόωρα το αν δουλεύει κανείς πολλές ώρες; Γιατί εγώ δουλεύω το πρωί στο σχολείο, γυρίζω σπίτι να φάω κάτι και από τις 3:30 ως τις 7:30 το απόγευμα κάνω ιδιαίτερα σε σπίτια όπου πηγαίνω με το αυτοκίνητο. Μέχρι τώρα έχουν πάει όλα καλά, αλλά φοβάμαι μήπως το παρακάνω. Εσείς δουλεύατε κανονικά;

UAQCp2.png

Χμ... αν τις πιπίλες τις πλένεις μόνο με νερό χωρίς να τις τρίψεις μέσα, κινδυνεύει και η θηλά και ο αποστειρωτής. Και αυτό γιατί οσο καλά και να την πλύνεις με σκέτο νερό υπολείμματα μένουν που πέφτουν μέσα στον αποστειρωτή και καίγονται. Και φυσικά, θολώνουν και οι πιπίλες.

Η γενική οδήγία πάντως είναι να τις αλλάζεις κάθε 6μηνο ή οποτε σκίζονται ή μαλακώνουν πολύ. Αν είναι και από καουτσούκ, ακόμα συχνότερα.

Με μπέρδεψες κ σε μπέρδεψα... όταν λέω πιπίλες δεν εννοώ των μπιμπερό, αλλά τις πιπίλες πιπίλες, εκτός αν αυτές εννοείς. Τις πιπίλες πώς θα τις καθαρίσω εσωτερικά αφού είναι κλειστές, απλά μπαίνει μέσα νερό, για αυτό φοβάμαι να βάλω σαπούνι μη τυχόν κ μείνει μέσα κ με το μασούλημα βγει στο στόμα των μωρών..

Των μπιμπερό τις θηλές τις πλένω κανονικότατα με σαπούνι και το ειδικό βουρτσάκι..

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Σας διαβάζω ανελειπώς παρόλο που δεν γράφω συχνά! Σας είχα γράψει κάπου στα μέσα Γενάρη ότι είχα πολλά πονάκια στην κοιλιά και ότι δεν μπορούσα να περπατήσω. Τελικά πήρα άδεια από τη δουλειά και μου πέρασαν όλα. Εδώ και μια βδομάδα μου έχει πρηστεί πολύ το στήθος και η κοιλιά μου φαίνεται πια!!! Βάζατε ειδική κρέμα για τις ραγάδες;Εγώ χρησιμοποιώ βαζελίνη αγνή βρεφική χωρίς άρωμα, αλλά βρομάει πολύ. Επίσης δεν ξέρω αν χρειάζεται κάτι πιο δραστικό για την πρόληψη των ραγάδων. Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Εσείς είχατε πάρει απαγορευτικό από τον γιατρό σας για επαφές; Γιατί εμάς μας είχε πει να τις αποφεύγουμε αλλά δεν ξέρω αν ήταν για το πρώτο τρίμηνο ή μιλούσε γενικά...:-((

Κάτι τελευταίο...παίζει ρόλο στο να γεννηθούν τα μωράκια πρόωρα το αν δουλεύει κανείς πολλές ώρες; Γιατί εγώ δουλεύω το πρωί στο σχολείο, γυρίζω σπίτι να φάω κάτι και από τις 3:30 ως τις 7:30 το απόγευμα κάνω ιδιαίτερα σε σπίτια όπου πηγαίνω με το αυτοκίνητο. Μέχρι τώρα έχουν πάει όλα καλά, αλλά φοβάμαι μήπως το παρακάνω. Εσείς δουλεύατε κανονικά;

Για τις ραγαδες εγω εβαζα της frezyderm και στις δυο εγκυμοσυνες αλλα τελικα μου εμεινε μια ραγαδα απο τα διδυμα στην κοιλια.

Για τις επαφες εμεις ειχαμε απαγορευτικο σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης.

Για τη δουλεια επειδη ειχα αδεια ανατροφης τεκνου πηγα για δουλεια 4 μηνων εγκυος κ σταματησα στον 6ο λογω οτι εκανα 45χλμ να παω κ αλλα τοσα να γυρισω.Δεν μου επετρεπε την οδηγηση ο ιατρος μου αλλα ακομη κ μια μερα πριν γεννησω πηγαινοεφερνα τον μεγαλο μου στις γιαγιαδες με το αυτοκινητο.

Απο κει κ επειτα να ακολουθεις τις οδηγιες του ιατρου σου,δεν ειναι ευκολη η κυηση διδυμων,κ στο υπογραφω αφου ειχα κ μια κυηση ενος παιδιου.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Επίσης από καουτσούκ μου είπαν να τις αποφεύγω και ότι κ αν έχω πάρει είναι μόνο σιλικόνη. Δεν ξέρω γιατί..

Συνηθως απο καουτσουκ βαζουμε στα παιδια οταν εχουν βγαλει δοντια γιατι οι σιλικονης μπορουν να κοπουν με το δαγκωμα.

Επισης οι καουτσουκ διπλωνουν ευκολοτερα κ ισως να κανουν περισσοτερους κολικους αφου πινουν κ περισσοτερο αερα.Προτιμησε της σιλικονης.Εγω ακομη σιλικονης βαζω στον Τασο που κοντευει να κλεισει τα δυο!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλησπερα στα γρηγορα.

φευγουμε σε λιγο για παιδιατρο κ εμεις..

εχω κ το κατεβατο με τις ερωτησεις ετοιμες..η γραφικη με τη λιστα!

αν υπαρχει κουραγιο,θα σας δω μετα..φιλια για την ωρα

33E7p2.png

hello κοριτσια!!!!

τι κανετε??

διαβαζω ,διαβαζω....οοοολα αυτα που ξερετε για μπιμπερο,πιπιλες και απορω:τα διαβασατε ολα αυτα ή σας τα ειπε ο παιδιατρος??

εγω τωρα τελευταια εχω κατι πονακια αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι η μητρα ή τα εντερα(εχω αρχισει και εχω δυσκοιλιοτητα,απο το σιδηρο).

Λετε να ειναι συσπασεις της μητρας?ή τσαμπα αγχωνομαι παλι?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ξεχασα αλλη μια ερωτηση:το στηθος σας απο ποτε αρχισε να μεγαλωνει??

το δικο μου ,που απο τη φυση του ειναι μικρο,δεν εχει παρει ειδηση απο την ολη κατασταση!!!!μου εχει σπασει τα νευρα γιατι θελω τοσο πολυ να θηλασω και φοβαμαι μηπως δε μπορεσω.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

γεια...

επιστρεψαμε,καναμε το εμβολιο μας,ολα καλα,μεγαλωνουμε καλα!

για την αρνηση της μικρης να τρωει, η παιδιατρος προτεινε να την αφησω μια εβδομαδα να κανει οτι θελει..τουτεστιν να τρωει οποτε κ οσο θελει..

δυσκολο..για μενα δηλαδη! θα τρωει 2μπουκιες κ θα την αφηνω ετσι?θα προσπαθησω..

7150 απο κιλα κ τα 2πανω κατω..(ειχαμε φαει πριν )

αυτα...

33E7p2.png

ξεχασα αλλη μια ερωτηση:το στηθος σας απο ποτε αρχισε να μεγαλωνει??

το δικο μου ,που απο τη φυση του ειναι μικρο,δεν εχει παρει ειδηση απο την ολη κατασταση!!!!μου εχει σπασει τα νευρα γιατι θελω τοσο πολυ να θηλασω και φοβαμαι μηπως δε μπορεσω.

μην ανησυχεις γι αυτο..δε παιζει ρολο το μεγεθος του στηθους..

εχω μαλιστα φιλη με πολυ πολυ μικρο στηθος κ θηλαζε αποκλειστικα μεχρι τον 8ο.

εμενα νομιζω απο αρκετα νωρις ειχε μεγαλωσει..το θυμαμαι τωρα κ βλεπω την διαφορα!

33E7p2.png

καλησπερα ειμαι μια μελλουσα μανουλα για 3διμα θα ηθελα αν καποια εχει αναλογη περιπετεια να μου δωσει την γνωμη της ειμαι στην φαση που ολοι οι γιατροι με συμβουλεουν να προχωρησω σε μειωσει και ειμαι ψυχολογικα χαλια με φοβιζει το γεγονος να μειωσω 1 μωρακι γιατι μετα υπαρχει περιπτωσει να χασω και τα αλλα 2 αλλα και αν τα αφησω μπορει να ειναι πολυ προωρα μη βιωσημα ή με καποιο προβλημα βεβαια υπαρχη η περιπτωση να ειναι και μια χαρα τι να κανω βοηθεια ξερω την αποφαση θα την παρουμε μονο εμεις αλλα αν εχετε βιωσει κατι τετοιο θα ηθελα την βοηθεια σας απο την εμπειρια σας

καλησπερα,εγω εχω τριδυμα και ολα πηγαν καλα,σιγουρα τα τριδυμα ειναι εγκυμοσυνη υψηλου κινδυνου,απο την πειρα μου σου λεω,οσα λιγοτερα ξερεις τοσο καλυτερα.δεν μπορω να σου πω τι θα κανεις,συζητησε το με τον αντρα σου και τον γιατρο σου.

καλησπέρα!

Σας γραφω παρεα με την κομπιουτερομαγουλου!!!!!

Jas, δεν ξερω γι' αυτες τις πάνες , αλλά οταν τις δοκιμάσεις πες μας. Εγω για το συγκαμα χρησιμοποιώ σεσουαρ.

Ιπποκαμπάκι να σου ζήσουν!!!! Για τρίδυμα και στην 30η εβδομάδα είναι σούπερ! Οπότε τώρα μάζευε δυνάμεις και γάλα... γιατί σε λίγο θα είσαστε + 3 στο σπίτι!

Στέλλα, πρέπει να μου πεις το συστημά σας, γιατί ο μπεμπης είναι και ο πρώτος ξενύχτης και με ξενυχτάει και εμένα. Τι θα τον κάνω δεν ξέρω....

Nunuka, σου ετοιμάζω παιχνιδάκι! Και με το ρυθμό που κάνω λάθη, θα το έχω πολύ σύντομα.

Ολγα, τι έγινε με την εκκλησία τελικά;

στις 30 μπηκα στο νοσοκομειο,στις 32 εβδ.γεννησα :tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...