Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τώρα μ έκανες να αισθανθώ η απόλυτη άσχετη...........κυκλοφορούν θηλές chicco που κάνουν στα μεγάλα της nuk???????????????

Αν σου πω ότι ήμουν έτοιμη να παω να αγοράσω καμιά 10αρια μπουκάλια chicco????

Και για τις ραγάδες δεν μου είπες τι κρέμα να πάρω;

εκει που θα πας να αγορασεις τις θηλες,πες τους τι μπιμπερο εχεις για να σε βοηθησουν.οι θηλες της chicco παντως κανουν στα nuk.εγω ειχα τα κλασσικα μπιμπερο με θηλη καουτσουκ.

age.png

Διαφημίσεις

Τώρα μ έκανες να αισθανθώ η απόλυτη άσχετη...........κυκλοφορούν θηλές chicco που κάνουν στα μεγάλα της nuk???????????????

Αν σου πω ότι ήμουν έτοιμη να παω να αγοράσω καμιά 10αρια μπουκάλια chicco????

Και για τις ραγάδες δεν μου είπες τι κρέμα να πάρω;

α και για την κρεμα θα σου πω αλλα θελω να το ψαξω λιγο.παω για ταισμα!

age.png

Η αλήθεια είναι ότι ανάμεσα στα chicco και τα nuk προτιμω τα chicco, αλλά έχω περισσότερα nuk, γιατί ήταν τα μόνα που εφάρμοζαν κατ' ευθείαν στο θήλαστρο (παλιές εποχές). Αλλά περισσότερο απ' ολα μου αρέσουν τα avent, αλλά κάτι δεν κάνω καλά με τη θηλή.

Melenia, γενικά όλες οι θηλές κάνουν για όλα τα μπιμπερό. Επίσης και εγώ εχω παρατηρήσει ότι στάζουν τα chicco, αλλά είναι επειδή θέλουν πολύ καλό βίδωμα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα και από εμάς!!! Πρωϊνές σήμερα όλες? Μα τι να πώ!!!

Twins νομίζω καλά? τα βρήκα όλα στην πρώτη μαντεψιά??πέτυχα το πατεράκι: ταπεράκι!! χαχα!! ναι jas τελικά η agorakia είχε δίκιο...μπουκάλια και οχι μπουτάκια!!!

Μελένια σφίξιμο θέλουν τα chicco για να μην στάζουν!Κρέμα για ραγάδες ξέρει η Όλγα μια καλή που της είπε ο γιατρός αλλά δεν τη θυμάμαι γιατί δεν τη χρησιμοποιώ ακόμα λόγω θηλασμού!

Που είσαι ΟΟΟΟΟΟΟΟΟλγα???

fntag μεγειά το τικεράκι!! μου θυμίζει καλοκαίρι!!!!!!!

stella 7-7??? πάντα τέτοια!!! πωπω και γω θέλω!!

Εγώ πάντως απόλαυσα για άλλο ένα βράδυ τον ύπνο μόνη μου με τα πιπινάκια μου αλλά σήμερα μάλλον θα επιστρέψει ο σύζυξ από τον καναπέ:evil::evil:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

twins αν είναι να γνωρίσουμε τη νύφη καλύτερα να έρθουμε νηστικοί γιατί δεν εγγυόμαι τίποτα:))))

Χμ... ξέχασα να απαντήσω σε αυτο πριν! Εχω μια καλύτερη ιδέα... να μας πείτε από πριν ακριβώς τι θα΄φάτε για να φάμε και εμείς το ίδιο!:P

Twins νομίζω καλά? τα βρήκα όλα στην πρώτη μαντεψιά??πέτυχα το πατεράκι: ταπεράκι!! χαχα!! ναι jas τελικά η agorakia είχε δίκιο...μπουκάλια και οχι μπουτάκια!!!

Εγώ πάντως απόλαυσα για άλλο ένα βράδυ τον ύπνο μόνη μου με τα πιπινάκια μου αλλά σήμερα μάλλον θα επιστρέψει ο σύζυξ από τον καναπέ:evil::evil:

Είσαι αστέρι! Αυτό το πατεράκι πάντως το είχα γράψει κάπου που έγραφα για θερμοκοιτίδα. Μετά αφού ξεραθηκα στα γέλια το έσβησα και έγραψα απλά θερμοκοιτίδα!!:P

Ο συζυξ είναι καλύτερα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

ποποπο διαβαζω τι τραβατε με το ταισμα και τα εχω δει ολα!!παναγιτσα μου τι με περιμενει!!!

ασχετο αλλα χρησιμοποιειτε θηλαστρο για το ταισμα?

Χμ.. η απάντηση είναι σχετική.

Οταν θα γεννήσεις με το καλό, καλό είναι να νοικιάσεις ένα (μην αγοράσεις... αυτά δεν κάνουν για μας) για να ενισχύσεις τη γαλουχία, ειδικά μάλιστα αν τα παιδάκια σου γεννηθούν πρόωρα. Μετά από κάποιο καιρό όμως θα το επιστρέψεις, αφού είτε θα τα πηγαίνεις τόσο τέλεια με το θηλασμό που δεν θα το χρειάζεσαι, είτε που δεν θα θηλάζεις πια.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

δεν ξερω τι να κανω.απλα δεν πεινανε.πως να τα ταισω με το ζορι?τα αφησα μονα τους σημερα και ξυπνησαν στις 8 ηπιαν γαλα και απο εκεινη την ωρα τιποτα.τις προηγουμενες ημερες με ορεξη ετρωγαν μονο στις τρεις με τεσσερις την χορτοσουπα και ολα τα γευματα απο εκεινη την ωρα και υστερα.

age.png

όλες οι θηλές κάνουν για όλα τα μπιμπερό; Αφού τα chicco έχουν στενό στόμιο και τα nuk μεγάλο..

Θα δοκιμάσω και τα avent με βλέπω για γενική αλλαγή των μπιμπερό..

Και κάτι ακόμα πιπίλες χρησιμοποιείτε; Είχα ακούσει τα καλύτερα για μια της chicco αλλά μετά διάβασα αυτό http://blog.eimaimama.gr/2010/10/chicco-physio.html και δεν την αγόρασα.

Έχουμε της nuk. chicco πλαστικες, mum και κάποιες της fisher price που τις θέλουν και τις κρατάνε μια χαρά, περισσότερο από τις άλλες αλλά δεν τις βρίσκω πουθενά. Ήταν δείγμα δωρεάν..

Και κάτι ακόμα τις πιπίλες κάθε πότε τις αλλάζουμε; Επειδή μέσα μπαίνει νερό και θολώνει συχνά.

Τις πλένω μόνο με νερό καλά και τις βάζω στον αποστειρωτή μαζί με τα μπιμπερό.

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

δεν ξερω τι να κανω.απλα δεν πεινανε.πως να τα ταισω με το ζορι?τα αφησα μονα τους σημερα και ξυπνησαν στις 8 ηπιαν γαλα και απο εκεινη την ωρα τιποτα.τις προηγουμενες ημερες με ορεξη ετρωγαν μονο στις τρεις με τεσσερις την χορτοσουπα και ολα τα γευματα απο εκεινη την ωρα και υστερα.

Ούτε εγώ είμαι της αποψης να τα πιέζουμε για τίποτα, αν είναι καλά στα κιλά τους άστα ή ξεγέλασέ τα με ένα μαμαδίστικο κόλπο.

Ωχ τι μας περιμένει, το βλέπω κ εγώ να έρχεται αυτό το έργο...:?:???::?

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες!!!!

Τρεχω κ δεν φτανω!!!Απλα μπηκα να σας πω οτι σημερα εχουμε επετειο με τον αντρουλη μου κ κλεινουμε 3 χρονια γαμου....εμενα βεβαια μου φαινονται σαν 13 αλλα θα το ξεπερασω!!!!!!

Καλο μεσημερι σε ολες σας!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

όλες οι θηλές κάνουν για όλα τα μπιμπερό; Αφού τα chicco έχουν στενό στόμιο και τα nuk μεγάλο..

Θα δοκιμάσω και τα avent με βλέπω για γενική αλλαγή των μπιμπερό..

Και κάτι ακόμα πιπίλες χρησιμοποιείτε; Είχα ακούσει τα καλύτερα για μια της chicco αλλά μετά διάβασα αυτό http://blog.eimaimama.gr/2010/10/chicco-physio.html και δεν την αγόρασα.

Έχουμε της nuk. chicco πλαστικες, mum και κάποιες της fisher price που τις θέλουν και τις κρατάνε μια χαρά, περισσότερο από τις άλλες αλλά δεν τις βρίσκω πουθενά. Ήταν δείγμα δωρεάν..

Και κάτι ακόμα τις πιπίλες κάθε πότε τις αλλάζουμε; Επειδή μέσα μπαίνει νερό και θολώνει συχνά.

Τις πλένω μόνο με νερό καλά και τις βάζω στον αποστειρωτή μαζί με τα μπιμπερό.

Μελένια, σε όλες τις εταιρείες (πλην της avent) έχει θηλές και για φαρδιά και στενά μπιμπερό. Οπότε πάρε της κίκκο για φαρδύ μπιμπερό (λέγονται physiological) και θα ταιριάζουν μια χαρά. Είναι αυτές: http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=402&category_id=76&option=com_virtuemart&Itemid=251

Πιπίλες έχουμε και εμείς από διάφορες εταιρείες. Για την πιπίλα που λές, είναι ένας συγκεκριμένος τύπος και μία συγκεκριμένη παρτίδα αυτού του τύπου. Ολες οι άλλες της κίκκο δεν παρουσίασαν πρόβλημα.

Χμ... αν τις πιπίλες τις πλένεις μόνο με νερό χωρίς να τις τρίψεις μέσα, κινδυνεύει και η θηλά και ο αποστειρωτής. Και αυτό γιατί οσο καλά και να την πλύνεις με σκέτο νερό υπολείμματα μένουν που πέφτουν μέσα στον αποστειρωτή και καίγονται. Και φυσικά, θολώνουν και οι πιπίλες.

Η γενική οδήγία πάντως είναι να τις αλλάζεις κάθε 6μηνο ή οποτε σκίζονται ή μαλακώνουν πολύ. Αν είναι και από καουτσούκ, ακόμα συχνότερα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα, διδυμοκουκλίτσες μου!

Περιμένουμε τη γιατρό για τσίμπι τσίμπι :(

Πώς θα αντέξω να κλαίνεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;

Υπομονη..... αν σας ακούσουμε μέχρι εδώ, θα σας στείλουμε τα τουινσάκια να κλαίνε παρέα!:P

Γεια σας μανουλες!!!!

Τρεχω κ δεν φτανω!!!Απλα μπηκα να σας πω οτι σημερα εχουμε επετειο με τον αντρουλη μου κ κλεινουμε 3 χρονια γαμου....εμενα βεβαια μου φαινονται σαν 13 αλλα θα το ξεπερασω!!!!!!

Καλο μεσημερι σε ολες σας!!!!

Να ζήσετε και να τα εκατοστήσετε!!!!! Ελπίζω να το γιορτάσετε απόψε;)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Nunu έγινε καλά ο σύζυξ?? Ακολουθείς βλέπω κι εσύ τα βήματά μου κ κοιμάστε αγκαλίτσα με τα μικρούλια... :)

Γιώτα χιλιόχρονοι να είστε, να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...