Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Ολες πρωινές σήμερα!:P

Jas, θα συμφωνήσω με τη Στέλλα ότι όσο αργείς τόσο θα είναι δύσκολο να αποχωριστείς. Επίσης, θα προσθέσω και ένα άλλο παράγοντα... το πέσιμο από το κρεββάτι... Και ευτυχώς ή δυστυχώς, τα μωρά γίνονται όλο και περισσότερο αγριμάκια.

Στέλλα, ρεβύθια ε;;;; Σε βρίσκω πολύ τολμηρή. Αν πάντως κάνουμε διδυμοσυνάντηση και τα ταίσεις ρεβυθάκια, να μας τοο πείς από πριν :P:p

Witch, δεν είναι κακή ιδέα να τους αφήσεις μόνα τους... επίσης, μπορεί να δεις ότι τους αρέσει την κρέμα τους να μην την τρώνε άπόγευμα, αλλά ίσως κάποια άλλη στιγμή...

Nufi, εσύ που χρησιμοποιείς και εσύ τα avent, μου λές σε παρακαλώ γιατί ακόμα και τώρα οι πιπίλες με τις 3 τρύπες τα πνίγουν; Να πάω να πάρω αυτές που είναι για νεογέννητα;;;; Θέλω να φυλάξω τα μικρά μπιμπερό, να τρώμε σαν άνθρωποι....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!με την βοηθεια της twin ξεστραβωθηκα και εβαλα και το δικο μου τικερακι!!!!εκανα ποση ωρα να βρω την καταλληλη αποχρωση δερματος των μωρων καθως αν μοιασουν σε εμας (θα μου πει κανεις που να μοιασουν δηλαδη??) θα βγουν μαυροτσουκαλα!!!

Επειδή βλέπω το μυνηματάκι στο τίκερ, ένα έχω να σου πω... πρόσεξε τι εύχεσαι... διότι οι νύχτες σου θα είναι σίγουρα ταραγμένες αφού έρθουν!!!:P:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

τι γυμναστική να θέλω nufi μου?? πάνω κάτω γιατί μένουμε σε μεζονέτα, ο ένας είναι 12 κιλά και ο άλλος 10 οπότε καταλαβαίνεις ότι ούτε βαράκια θα θέλω να κάνω:))

twins αν είναι να γνωρίσουμε τη νύφη καλύτερα να έρθουμε νηστικοί γιατί δεν εγγυόμαι τίποτα:))))

Επειδή βλέπω το μυνηματάκι στο τίκερ, ένα έχω να σου πω... πρόσεξε τι εύχεσαι... διότι οι νύχτες σου θα είναι σίγουρα ταραγμένες αφού έρθουν!!!:P:p

επειδη διαβαζω τις ιστοριες σας ειμαι σιγουρη οτι δεν χρειαζεται να ευχηθω κατι τετοιο!!ειναι βεβαιο οτι θα γίνει!!!!:cool:

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Καλημέρα κορίτσια. Ολες πρωινές σήμερα!:P

Jas, θα συμφωνήσω με τη Στέλλα ότι όσο αργείς τόσο θα είναι δύσκολο να αποχωριστείς. Επίσης, θα προσθέσω και ένα άλλο παράγοντα... το πέσιμο από το κρεββάτι... Και ευτυχώς ή δυστυχώς, τα μωρά γίνονται όλο και περισσότερο αγριμάκια.

Στέλλα, ρεβύθια ε;;;; Σε βρίσκω πολύ τολμηρή. Αν πάντως κάνουμε διδυμοσυνάντηση και τα ταίσεις ρεβυθάκια, να μας τοο πείς από πριν :P:p

Witch, δεν είναι κακή ιδέα να τους αφήσεις μόνα τους... επίσης, μπορεί να δεις ότι τους αρέσει την κρέμα τους να μην την τρώνε άπόγευμα, αλλά ίσως κάποια άλλη στιγμή...

Nufi, εσύ που χρησιμοποιείς και εσύ τα avent, μου λές σε παρακαλώ γιατί ακόμα και τώρα οι πιπίλες με τις 3 τρύπες τα πνίγουν; Να πάω να πάρω αυτές που είναι για νεογέννητα;;;; Θέλω να φυλάξω τα μικρά μπιμπερό, να τρώμε σαν άνθρωποι....

τα πνιγουν...?κ ειναι σκληρες οι θηλες avent..οποτε με nuk πχ που ειναι πιο μαλακες θα ειχαν προβλημα,ε?

τις 3 χρησιμοποιουμε κ εμεις, αλλα οκ. μαλιστα την 1δε την χρησιμοποιησαμε ποτε κ η 2μας δυσκολεψε γυρω στον 4ο..

κ για κρεμα απο μπουκαλι την 3 βαζεις? τρεχει?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κορίτσια που ακόμα δεν ξυπνησατε κ μας μαλωνετε :(

Εντάξει δε λέω πριν τον χρόνο ή πάνω στον χρόνο θα τα μεταφέρω στο δωμάτιο τους. Όμως δεν μπορω βρε κορίτσια να αντισταθώ στα βλεμματακια που ξυπνανε το βράδυ κάποιες φορές, με κοιτάνε να επιβεβαιώσουν ότι είμαι δίπλα τους και ξανακλεινουν τα ματακια να κοιμηθούν πάλι με ηρεμία...

RKdwp3.png

Καλημέρα Κορίτσια που ακόμα δεν ξυπνησατε κ μας μαλωνετε :(

Εντάξει δε λέω πριν τον χρόνο ή πάνω στον χρόνο θα τα μεταφέρω στο δωμάτιο τους. Όμως δεν μπορω βρε κορίτσια να αντισταθώ στα βλεμματακια που ξυπνανε το βράδυ κάποιες φορές, με κοιτάνε να επιβεβαιώσουν ότι είμαι δίπλα τους και ξανακλεινουν τα ματακια να κοιμηθούν πάλι με ηρεμία...

αχ jas ποσο σε νιωθω!οταν φτιαχναμε το δωματιο τους και σκεφτομουν οτι δεν θα τα εχω διπλα μου ηθελα να μπηξω τα κλαματα.τι ηθελα δηλαδη που εκλαψα τελικα!σκεφτηκα ομως οτι πρεπει να αρχισω να προπονουμαι για ολα αυτα που θα ερθουν στο μελλον,που θα πρεπει να καταπιω τις δικες μου αγωνιες για να μην τα πνιγω και τα υπερπροστατευω και καταλαβα οτι θα ειναι πολυ δυσκολο.αλλα τα καταφερα και η πειθαρχια μου επικρατησε!

αλλα αυτα τα ματακια οταν σε κοιτανε για να σιγουρευτουν οτι εισαι εκει διπλα τους ειναι......να λιωνεις επιτοπου!

age.png

τα πνιγουν...?κ ειναι σκληρες οι θηλες avent..οποτε με nuk πχ που ειναι πιο μαλακες θα ειχαν προβλημα,ε?

τις 3 χρησιμοποιουμε κ εμεις, αλλα οκ. μαλιστα την 1δε την χρησιμοποιησαμε ποτε κ η 2μας δυσκολεψε γυρω στον 4ο..

κ για κρεμα απο μπουκαλι την 3 βαζεις? τρεχει?

Η nuk έχει αρχίσει και τους εκνευρίζει γιατί τη δαγκώνουν και δεν τρέχει τίποτα. Οπότε πήρα τις chicco με 3 τρύπες, αλλά και με αυτές πνίγονται. Αλλά να ξαναγυρίσω σε αυτές με τις 2 τρύπες... αποκαρδιωτικό μου φαίνεται... 7 μηνών και να πίνουν το γάλα με θηλές για νεογέννητα;

Αν τους ταίσω κρέμα με το μπιμπερό βάζω τη θηλή προσαρμοζόμενης ροής της avent και τη γυρίζω στο 3. Κανένα πρόβλημα, τους αρέσει πολύ και ούτε πνιξίματα, ούτε λόξυγγες. Αν πάλι βάλω γάλα και το γυρίσω στο 1, πάλι πνίγονται... ουφ....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Η nuk έχει αρχίσει και τους εκνευρίζει γιατί τη δαγκώνουν και δεν τρέχει τίποτα. Οπότε πήρα τις chicco με 3 τρύπες, αλλά και με αυτές πνίγονται. Αλλά να ξαναγυρίσω σε αυτές με τις 2 τρύπες... αποκαρδιωτικό μου φαίνεται... 7 μηνών και να πίνουν το γάλα με θηλές για νεογέννητα;

Αν τους ταίσω κρέμα με το μπιμπερό βάζω τη θηλή προσαρμοζόμενης ροής της avent και τη γυρίζω στο 3. Κανένα πρόβλημα, τους αρέσει πολύ και ούτε πνιξίματα, ούτε λόξυγγες. Αν πάλι βάλω γάλα και το γυρίσω στο 1, πάλι πνίγονται... ουφ....

μηπως,λεω μηπως,πνιγονται επειδη δαγκωνουν τη θηλη για να ανακουφιστουν απο τα ουλα που τα τρωνε και πεφτει γαλα που δεν ειναι προετοιμασμενα να καταπιουν?δεν ξερω αν καταλαβες τι εννοω!!!εμενα παντως αυτο παθαινουν.χρησιμοποιουν τη θηλη σαν μασητικο την ωρα που τρωνε και πνιγονται.

age.png

Διαφημίσεις

μηπως,λεω μηπως,πνιγονται επειδη δαγκωνουν τη θηλη για να ανακουφιστουν απο τα ουλα που τα τρωνε και πεφτει γαλα που δεν ειναι προετοιμασμενα να καταπιουν?δεν ξερω αν καταλαβες τι εννοω!!!εμενα παντως αυτο παθαινουν.χρησιμοποιουν τη θηλη σαν μασητικο την ωρα που τρωνε και πνιγονται.

Ισως, τώρα που το λές δεν έχεις άδικο! Αλλά τι να κάνω η μάνα! Δεν είναι δυνατόν να μην πίνουν γάλα.

Α... ξέχασα να πω... με το νερό πως κι δεν το παθαίνουν αυτό; ή με την κρέμα; εκεί ούτε πνιξίματα, ούτε τίποτα :cry::cry::cry::cry::cry:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα κορίτσια, εγώ ούτε καν άγγιξα στο top 10 αλλά που θα πάει κάτι θα κάνω κ εγώ χαχα

Διαβάζω αυτά που λέτε για τα μπιμπερό κ αγχώθηκα, μέχρι πότε πίνουν από θηλές για νεογέννητα;

Εμείς για να καταλάβετε έχουμε 2 είδη μπιμπερό, nuk k chicco, τώρα τελευταία παρατήρησα ότι με τα chicco τρώνε σχεδόν αμέσως ενώ με τα nuk κάνουν διπλάσιο χρόνο. Το κακό είναι, μάλλον κάνω κάτι λάθος ότι τα chicco μου στάζουν, όχι πάντα για αυτό λέω ότι κάνω κάτι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι..

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Καλημέρα κορίτσια, εγώ ούτε καν άγγιξα στο top 10 αλλά που θα πάει κάτι θα κάνω κ εγώ χαχα

Διαβάζω αυτά που λέτε για τα μπιμπερό κ αγχώθηκα, μέχρι πότε πίνουν από θηλές για νεογέννητα;

Εμείς για να καταλάβετε έχουμε 2 είδη μπιμπερό, nuk k chicco, τώρα τελευταία παρατήρησα ότι με τα chicco τρώνε σχεδόν αμέσως ενώ με τα nuk κάνουν διπλάσιο χρόνο. Το κακό είναι, μάλλον κάνω κάτι λάθος ότι τα chicco μου στάζουν, όχι πάντα για αυτό λέω ότι κάνω κάτι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι..

καπου θα πιανεται η θηλη ετσι οπως το βιδωνεις και θα καθεται στραβα.το παθαινα κι εγω.στα νουκ εχεις τις δικες τους θηλες ή εχεις βαλει τις στρογγυλες της chicco?εμενα ετρωγαν με τις στρογγυλες πιο ευκολα γιατι τους τα στριφογυρναγα κιολας οταν ξεχνιοντουσαν ή για να παρουν αερα.

age.png

Τώρα μ έκανες να αισθανθώ η απόλυτη άσχετη...........κυκλοφορούν θηλές chicco που κάνουν στα μεγάλα της nuk???????????????

Αν σου πω ότι ήμουν έτοιμη να παω να αγοράσω καμιά 10αρια μπουκάλια chicco????

Και για τις ραγάδες δεν μου είπες τι κρέμα να πάρω;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...