Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

α, ναι nunuki μολις τις ειδα στο site της ikea..ποτε θα προλαβω να παω ειναι το θεμα..

κ γυμναστηριο θελω να αρχισω πια, αλλα τα ταισματα με τις κρεμες ειναι ολοκληρη ιστορια κ δε θελω ν αφηνω μονη την κυρια αν δεν εχω δουλεια..τα καταφερνει βεβαια γενικως, αλλα οσο ναναι, καποιο μωρο θα εχει λιγοτερη προσοχη κτλ..

πανε οι εποχες με το γαλατακι,προετοιμασια μπαμ μπαμ, κ ταυτοχρονο ταισμα αν χρειαζοταν..!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Ταϊσαμε και κοιμίσαμε, τρόπος του λέγειν, γιατί όλο κάποια πιπίλα πέφτει και χουμε δράματα!! Πωπω κάθε βράδυ όταν πια τα έχουμε κοιμίσει σωριαζόμαστε στους καναπέδες πτωωωματα!

Ναι nufi φαντάζομαι τι έχει να γίνει και με τις κρέμες,,αχ βαχ!! και γω θέλω να ξεκινήσω κολυμβητήριο αλλά δε με βλέπω....:roll::roll:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μπήκα να σας καληνυχτήσω αγαπητά δελφινοκόριτσα (μου άρεσε πολύ αυτό Agorakia...)

Nufi, στον κίτσουλα περάσαμε τέλεια γιατί μας έδιναν όλοι σημασία. Ημασταν ακριβώς στο κέντρο, τα τουινσάκια ξεσάλωσαν, ήθελαν να κάνουν παρέα με όλους, ο μπέμπης περπάτησε και πάνω σε ένα τραπέζι και γενικά ήταν τέλεια. Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν φάγαμε όσο θα θέλαμε, αλλά περάσαμε πολύ ωραία και γελάσαμε!

Για τα πετσετάκια που λες, υπάρχουν στο ikea όπως είπες, αλλά υπάρχουν και κάτι άλλα ολόσωμα στο mothercare (σελ 201 στον κατάλογο)

και στο Λητώ. Δες εδώ:

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1222&ct=1080406&itmid=1369206. Αν πάλι θέλεις από σκληρό πλαστικό νομίζω ότι έχει και στο jumbo (δεν είμαι όμως σίγουρη)/

Για το μπιμπεροκρεμοτάισμα, τη φοβάσαι ότι θα τρώει στα 20 το μπιφτεκι με το μπιμπερό. Εσύ στα 20 σου (δηλαδή φέτος) πίνεις το γάλα με το μπουκάλι;:P Αν και, μπορεί και να μην της αρέσει ούτε αυτο....

Εγώ τι να πω με το σκουξ που δεν θέλει να ξαναδεί μπιμπερό και του βάζω σκόνες στο γάλα για να τις φάει με το κουτάλι!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και επειδή υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ σας για τα μηνύματα, ποστάρω τα καινούρια αποτελέσματα της τυχερής 10άδας...

Όνομα χρήστη Μηνύματα

twins2010 1.898

Jasmini 1.588

ΟΛΓΑ79 1.574

witch 1.452

nufi 1.403

AGORAKIA 1.402

glorr 1.334

nunu 1.205

giota. 881

joy79 415

Η Nufi και η Agorakia κονταροχτυπιούνται!!!!!! Η Jas έχει περάσει κατά πολύ πλέον την Ολγα (ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΛΓΟΥ;;;;). Επίσης, δεν καταλαβαίνω πως στο καλό έχω καταφέρει και έχω γράψει τόσα μηνύματα... βρε δελφινοκόριτσα, τόσο φλύαρη είμαι ή είμαι όλη την ώρα online (μάλλον και τα δύο....)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Α, ωραία, τώρα κατάλαβα γιατί έχω τόσα πολλά... αφού μόνη μου μιλάω, καλή ώρα σαν και τώρα....

Τεσπα... θα κάνω ηρωική έξοδο δίνοντας σας τις σωστές απαντήσεις

Δίγουρα= σίγουρα

Κάι = κάτι

Κλανω= κάνω

Κοτίτσι= κορίτσι

Μπονο= μόνο

Μπουκάκια = μπουκάλια

Πατεράκι = ταπεράκι

Πήπως= μήπως

Ράνες= πάνες

Σακούσα= σακούλα

Σηλόσιες= δημόσιες

Σουλειά = δουλειά

Σας καληνυχτώ και θέλω να σας διαβεβαιώσω να μην ανησυχείτε... πολύ σύντομα θα έρθει και το 3ο μέρος!!! Φιλάκια:P

P.S. Jas, γιατί δεν έχεις εμφανιστεί ακόμα και μιλάω μόνη μου;;;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Hellooooooooo!!!!

Εδώ είμαι κι εγω!!! Βαρέθηκα μόνη στο σπίτι, φώναζαν κ τα μικρα άτα άτα άτα κ αποφασίσαμε να κάνουμε μια επίσκεψη στη γιαγιά. Πριν λίγο γυρίσαμε κ τα κοιμησα οπότε μπήκα να δω τι κάνετε!!!

Δεύτερη λοιπόν στα μηνύματα ε;; Ωραία!!! Ολγακι που είσαι ;;;; Να μας πεις κ για τα πρώτα Γενεθλια των αγοριών σου!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

πολυ καλημερα σας!πως ειστε?

εμεις ζωηρευουμε πολυ και αρχιζουμε να δυσκολευομαστε!

οσο για το φαγητο ειναι αδυνατον να τηρησω το ωραριο της παιδιατρου και πρεπει να κανω αλλαγες.τα ταιζω σχεδον παντα με το ζορι αφου δεν προλαβαινουν να πεινασουν και τα παιρνουν κρανιο!σημερα θα τα αφησω να μου δειξουν μονα τους τι ωρες θελουν να τρωνε!

age.png

Kαλημέρα κορίτσια!

Σήμερα κοιμηθήκαμε μια χαρά (ψες δηλαδή), από τις 7 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί χωρίς να ξυπνήσουν, ήπιαν γάλα και ξανακοιμήθηκαν μέχρι τις 8! Ξεκουράστηκααααα

nufi είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα τώρα γιατί μπουσουλάνε και πάνε παντού, ανοίγουν ντουλάπια,συρτάρια, ρίχνουν το καλαθάκι με τα σκουπίδια πάνω τους, πιάνονται και στέκονται παντού και έτσι θέλει προσοχή τώρα. Αλλά σιγά σιγά μαθαίνουν και μόνοι τους και όταν σηκώνονται όρθιοι και πιάνονται από κάπου, κοιτάνε αν είμαστε πίσω τους αλλιώς θα κάτσουν με τον ποπο κάτω ή θα γονατίσουν...

Έχεις κοπέλα και σε βοηθάει? Τέλεια.... δουλεύεις τώρα εσύ?

Αχ χτες τι το ήθελα τους τάισα ρεβύθια!! Το τι πρρρρρ κάνανε όλη μέρα και το πόσο βρωμερά ήταν δεν λέγεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

jasmini μου συγγνώμη που στο λέω αλλά θα γίνουν πολύ δύσκολα τα πράγματα αν δεν τους πας στο δωμάτιο τους σιγά σιγά...... όσο μεγαλώνουν δεν θα πηγαίνουν με τίποτα και πίστεψέ με σε λίγους μήνες θα θέλεις σαν τρελή να κοιμηθείς μόνη σου στο κρεβάτι......

καλημερα!!

witch κ εγω μωρε δε περιμενω να πεινασουν (ε,ο μικρος πειναει γενικως!)κ τα ταιζω με προγραμμα (δικο μου..)

αλλα αν αφησω τη μικρη να πεινασει θα ξαναφαει βραδυ απ το πρωι..!

ποτε δεν τρωει με ορεξη πια..

τι ωρες τρωτε? εχετε βαλει κ χορτοσουπα? εμεις το σαββατο..

33E7p2.png

καλημερα κοριτσια!!με την βοηθεια της twin ξεστραβωθηκα και εβαλα και το δικο μου τικερακι!!!!εκανα ποση ωρα να βρω την καταλληλη αποχρωση δερματος των μωρων καθως αν μοιασουν σε εμας (θα μου πει κανεις που να μοιασουν δηλαδη??) θα βγουν μαυροτσουκαλα!!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

stellass καλημερουδια!

α, ωραια οποτε δε χρειαζεσαι κ γυμναστικη γιατι τρεχεις ολη την ωρα πισω τους!!

εχω ξεκινησει δουλεια απο μεσα νοεμβριου οποτε αναγκαστικα πηραμε γυναικα.

ειμαι πολυ ευχαριστημενη ομως..ειναι πολυ καλη με τα μωρα.

αλλα το σκ τα ευχαριστιεμαι περισσοτερο που τα αναλαμβανω μονη μου..οσο κ να κουραζομαι περισσοτερο! ασε που οσο κ να πεις μ ενα ξενο ανθρωπο στο σπιτι δε χαλαρωνεις στο ιδιο σου το σπιτι..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...