Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Kαλό μήνα!

τι κάνετε κορίτσια?

Εμάς η παιδίατρος μας είχε πει για πάρκο να πάρουμε αυτό που έχει ψιλό δίχτυ από κάτω και με μεγάλες τρύπες από πάνω για να μπορούν τα μωρά να πιάνονται να σηκωθούν όταν μεγαλώσουν.... Αλλά δεν το συζητώ, το παρκοκρέβατο είναι τέλειο γιατί μεταφέρεται παντού!

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

α! εχασα το κουιζ της twins...!

θα το ξαναδω σε λιγο μηπως σκεφτω κ εγω τιποτα κ βλεπουμε..

witch καλες προετοιμασιες για τη βαφτιση κ περαστικα στον μπαμπα σου!

agorakia εισαι πολυ ερωτιαρικο κοριτσι! μα...τοσους πρωην???? κ οχι τιποτα ο,τιναναις...!!

jasιδιο σε βλεπω να κοιμασαι με τα μπεμπε κ για πολυυυυ ακομη! βραβειο αγκαλιτσας!

twins!!! αντε καλε με τα μωρα πηγατε κιτσουλα? χωρεσατε? δε γκρινιαζαν? εγω δε το τολμω..μαλλον θ αρχισουν τη γκρινια καποια στιγμη κ θα μεινω με το λαχανοντολμα αφαγωτο φοβαμαι..κ θα τον θελω!!

nunuki περαστικα σε συζυγο!μακρια απ τα μωρα..μονο μασκοφορος!

stellasss πως παει το μπουσουλημα????ειναι δυσκολη αυτη η φαση ακουω...πρεπει να προσεχουμε μη χτυπησουν ...ειναι οντως ετσι ζορικα?

και... καλο μηνα καλε!!!

33E7p2.png

Είναι ειδικό εβαπορέ αυτό, β' βρεφικής ηλικίας. Αλλά δεν τους αρέσει τελικά ούτε αυτό απ' ότι φαίνεται...

Λύσεις για την κρέμα:

1. Της την κάνεις αραιή και της την ταίζεις με το μπιμπερό

2. Της αλλάζεις μάρκα μέχρι να βρεις ποιά της αρέσει

3. Τώρα που μεγαλώνετε μπορείτε ίσως να δοκιμάσετε και κάτι άλλο, π.χ. φαριν λακτέ ή μπισκοτόκρεμα

Λύσεις για το φρούτο:

1. Αλλαξε την αναλογία

2. (το ίδιο με πριν) Αραίωση και τάισμα από μπιμπερό μεχρι να το συνηθίσει

3. Βάλε και κάτι άλλο μέσα (π.χ. κρέμα, γάλα) αν της αρέσει

4. Βάλτο λίγο στο θερμαντήρι να ζεσταθεί γιατί δεν της αρέσει το κρύο

Αλλά κυρίως (και το λέω γιατί το παρατήρησα στο μαγουλάκι)

εχεις σκεφτεί ότι μπορεί να μην της αρέσει το πετσετάκι στο λαιμό;;;;;

πολλες προτασεις!!!

μα....την ενοχλει το πετσετακι????

εγω παντως σκεφτομαι σοβαρα να τησ βαλω μια ολοσωμη σακουλιτσα γιατι γινεται της ποπης!!!

κ το φρουτο λεκιαζει ανεπανορθωτα τα ομορφα φορμακια μας...:(

η απλη εστω κ μεγαλη σαλιαρα δεν ειναι αρκετη παντως...

κατι πλαστικα μπλουζοσαλιαρακια θελω να βρω..εχετε δει πουθενα?

για το ταισμα κρεμας με το μπουκαλι..δε ξερω,μου το προτεινε κ η κυρια νταντα,αλλα φοβαμαι μηπως συνηθισουμε κακως..

κ στα 20της τρωει ακομη το μπιφτεκι πολτοποιημενο απ το σικ,ροζ με διαμαντακια μπουκαλι της..!:roll:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

για το παρκο...

εμεις εχουμε πολυ καιρο τωρα ενα ορθογωνιο απο lapin πολυ ωραιο ,αλλα το χρησημοποιυμε ακομη ως κρεβατι.(με το στρωμα ψηλα)

το εχω στο καθιστικο κ αραζουν/κοιμουνται εκει με ςτη μερα.

εσεις εχετε βγαλει το στρωμα κ καθονται κατω κ παιζουν?

γενικως ειμαστε λιγο πισω στα κινητικα μας κ δεν ειμαι σιγουρη οτι μπορουν να καθονται κ να παιζουν..θελω να ρωτησω την παιδιατρο αυριο που θα παμε..μη τα πιεζω να κανουν κατι που δεν ειναι ετοιμα,αλλα μη τα καθυστερω κιολας!

33E7p2.png

Και να λοιπόν, στη διάθεση σας, το δεύτερο μέρος από το παιχνιδάκι "Βρες τη λέξη/ Μηδεν στην ορθογραφία παιδί μου". Εξαιρετικά αφιερωμένο στη Nunuka που το ζήτησε.

Τονίζω πάλι ότι καμία λέξη δεν έχει προσβλητικό ή υβριστικό χαρακτήρα και αφορούν σε καθημερινές λέξεις της νέας ελληνικής.

Σας προσκαλώ όλες λοιπόν να ανακαλυψετε τη γοητεία της ανορθογραφίας... ή καλύτερα της ανορδοφραγίας (ναι, αυτό είχα γράψει αρχικά)

Περιμένω τις απαντήσεις σας για τις παρακάτω 12 λέξεις:

Δίγουρα =σιγουρα

Κάι (η λέξη που ψάχνουμε δεν είναι το και) =κανει

Κλανω (ουδεμία σχέση με αέρια) = κλαιω

Κοτίτσι = κοριτσι

Μπονο (όχι των U2) =μονο

Μπουκάκια =μπουκαλια

Πατεράκι = ποτηρακι

Πήπως =μηπως

Ράνες = πανες

Σακούσα =σακουλα

Σηλόσιες = δημοσιες

Σουλειά

=δουλεια

αν κ την περισσοτερη δουλεια την ποεκαναν τα κοριτσια που πηραν μερος πριν απο μενα, δε μπορω να μη συμμετεχω κ εγω!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

μα.. που ειστε βρε κορτσουδια???

θα βγω σε λιγο κ ουτε μια κουβεντουλα δεν καναμε..

παλι θα διαβαζω μονη αυριο τις σελιδες που χωρις εμενα θα γεμισετε..κλαψ λιγμ

33E7p2.png

nuuuuuuuuuufi εδώ είμαι και γώ για λίγο όμως γιατί ξεκινάει η πτώση σε λίγο!!! μπλουζοσαλιάρες έχω δεί στην ΙΚΕΑ !!

Fntag η twins έχει έτοιμες οδηγίες να σου στείλει, πάντως αν το έχεις ετοιμάσει πρέπει να αντιγράψεις το bbcode στο κουτάκι που έχει στην επεξεργασία υπογραφής.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...