Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Που σαι καλέ twins να μας διορθώσεις?? και χουμε αγωνία? Εγώ θέλω να πάω να ξαπλώσω και περιμένω τις απαντήσεις!!χαχα!!!

Θα κοιμηθώ και μόνη σήμερα γιατί ο σύζυξ είναι αρρωστούλης. Δε μου λές jas τους μετέφερες εσύ στο παιδικό? Ξεσυνηθίσαν το κρεβάτι σου?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μπα... δεν σας απαντάω... περιμένω τι θα πουν και η witch και η nufi που τους αρέσουν αυτά και μετά θα σας ανακοινώσω το σκορ.

Βρε κορίτσια όμως τι με έχει πιάσει... είδατε πως εγραψα το "ανορθογραφία";;;;;;

Σας καληνυχτώ τώρα... κλαίει ο σκουξ...φιλάκια:-P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Που σαι καλέ twins να μας διορθώσεις?? και χουμε αγωνία? Εγώ θέλω να πάω να ξαπλώσω και περιμένω τις απαντήσεις!!χαχα!!!

Θα κοιμηθώ και μόνη σήμερα γιατί ο σύζυξ είναι αρρωστούλης. Δε μου λές jas τους μετέφερες εσύ στο παιδικό? Ξεσυνηθίσαν το κρεβάτι σου?

Ακόμα δεν τους έχω παει στο παιδικο κ να πω την αμαρτία μου, δεν σκοπεύω να τους πάω... Ίσως Αφού χρονισουν. Δεν μπορώ να είμαι μες το αγχος. Εσυ θα τα πας; Δεν ξυπνανε πια το βράδυ;;

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σου witch!!

Twins μας σκοτώνεις!!! θα πάω για ύπνο τελικά!!

Jas μου ακόμα δεν κοιμούνται ξυπνάνε όποτε να ναι για γάλα, αγκαλιά και κρεβάτι!! Έλεγα αν στρώνανε κάπως και μειωνόντουσαν οι φορές ταϊσματος να τα μετέφερα αλλά ακόμα τίποτα. Μέχρι τον 6ο όμως πιστεύω να τα μεταφέρω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καληνυχτίζω κοριτσάκια και Καλό Μήνα να έχουμε!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αχ τα δικα μου πολλές φορές κοιμούνται στο κρεβάτι μου, θέλουν αγκαλιτσα κ δεν μπορω να τους την στερησω :tongue:

Καλό βράδυ και απο μενα, όνειρα γλυκά και φυσικά Καλό μήνα!!!

RKdwp3.png

καλημερα και καλο μηνα να εχουμε χωρις νυχτερινη περιπολια!

εχω πολλες δουλειες,εσωτερικες και εξωτερικες και δεν προλαβαινω να γραψω.

-αρχισα να ασχολουμαι και πολυ εντατικα με το σπιτι και κανω και μια ψιλογενικη,

-πηγα τα παιδια στο δωματιο αλλα πολυ κακη επιλογη εφ οσον η μικρη ειναι λιγο μπουκωμενη και ξυπναει κλαιγοντας δεκα φορες μεσα στην νυχτα

-και το κορυφαιο ο μπαμπας μου εβαλε το ποδι του στον γυψο....οποτε κολυμβητηριο μετα απο 15 ημερες...

age.png

παρα τις δυσκολιες πρεπει να πω οτι περναμε υπεροχα με τα μωρα μας κια παιζουμε παρα πολυ και ξεκαρδιζομαστε μικροι μεγαλοι!ο μικρος οταν ειναι στο παρκο της παιρνει την πιπιλα και γινεται χαμος!!!το παρκο απο τα jumbo απλα αψογο!

και αλλα καλα νεα με τα οποια και εχω ενθουσιαστει,κανονισαμε με την πιτσιρικα να μας βαπτισει την μικρουλα!!!ειμαστε πολυ χαρουμενοι κι εμεις και αυτοι και ανυπομονουν να αρχισουν οι προετοιμασιες!

age.png

Διαφημίσεις

Σας καλημερίζω κι εγώ!!! Καλό μήνα!!!

Witch νωρίς νωρίς ε?

Συγχαρητήρια για την νονά σας!!

Αλήθεια ποιό πάρκο πήρατε? Το τετράγωνο?

ναι το τετραγωνο!ειναι ευρυχωρο,δεν εχει σκληρα σημεια και ειναι και ομορφο.και ειναι μολις ενα επι ενα και δεν πιανει τοσο χωρο οσο νομιζα.και διπλωνει και βαλιτσακι και μεταφερεται.60 ευρω!

age.png

Καλημέρα κοπέλες!!

Witch περαστικά στον μπαμπά σου και στη μυτούλα της μπουμπού σου!!! Όσο για τη νονά σας να τη χαίρεστε!!! Άξια!! χεχε!!

Εγώ έριξα κάτι ύπνους στο κρεβάτι με τα μωρά άλλο πράγμα!! ο μπαμπάς στον καναπέ και σήμερα τον έχω μπουκώσει στα γιατροσοφια και τα φάρμακα!! ο καημένος είναι κομμάτια....

Twiiiiiiiiiiiiiins που είσαι???? μην κρύβεσαι.....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα και καλό μήνα, διδυμοκόριτσα! (κατά το δελφινοκόριτσα!!!)

Witchaki, μάλλον το ίδιο πάρκο πήραμε; Δεν είναι φοβερό το ότι μεταφέρεται τόσο εύκολα; Εμείς τα Χριστούγεννα το είχαμε πάρει και στο χωριό χαλαρότατα :)

rPPrp3.png

Η επιχείρηση "εναλλακτική κρέμα για μεγάλο (κατά λίγα δευτερόλεπτα) μπέμπη" απέτυχε παταγωδώς!

Περισσότερο κλάμα, πάει το χαμογελαστό φτύσιμο... :(

Έχω απογοητευθεί! Τι να του κάνω;

Αύριο έρχεται και ντοτορέσα μας για εμβολιάκι :) Τσίμπι, τσίμπι :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...