Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

εδω!

μεγεια τα καινουργια ψωνια!!!

ποτε θα μαθουν να τρωνε μονα τους????????

καλε, εσεις βγαλατε δοντακι , η οχι ακομη? θυμαμαι οτι ηταν απ τα πρωτα μας μωρακια που ταλαιπωριοντουσαν απο δοντοπονακια..τι απεγινε??

Έλα ντε, άντε να μάθουν μόνα τους να μην μας ταλαιπωρούν :P:p

Όχι ακόμα δεν βγάλαμε δοντάκι...τελευταίους μας βλέπω :confused::confused:

α! εκανες κ εσυ ερευνα!

εγω ειμαι πολυ κολλημενη ομως...nestle μονο εχουμε παρει που δεν εχει ζαχαρη..δε θελω να μαθουν στα γλυκα,αλλα νομιζω θα δοκιμασω καμια αλλη στη μικρη γιατι ποσο να αντεξω ακομη να ταιζω τοση ωρα???

ρυζαλευρο-βανιλια μονο ακομη εμεις..

εσεις εχετε προχωρησει κ σε μπισκοτοκρεμες κ φαριν λακτε?

Ναι, τις δοκιμάσαμε όλες. Αν περάσεις τους έξι μήνες μπορείς να δοκιμάσεις κι άλλες γεύσεις. Να μην βαριούνται.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Ωραία... συμπληρώνωντας τη Jas, ας γράψω και εγώ τις τελικες μου εντυπώσεις για τιε κρέμες βασισμένη στα τουινσάκια (τα οποία τις καταβροχθίζουν όλες) και στη μαμά τους που ψειρίζει τη μαιμου...

ΝΟΥΝΟΥ η μόνη που δεν δοκίμασα, γιατί είχα ακούσει ότι είναι πολύ γλυκιά

MILUPA (βανίλια / φαρίν λακτέ/ μπισκοτόκρεμα): όντως διαλύεται εύκολα, είναι όμως σχετικά άγευστη και αραιή. Παρ' αυτά κάνει το καλύτερο μπιμπεροτάισμα και είναι και οικονομική

NESTLE (βανίλια/ φαρίν λακτέ): διαλύονται δύσκολα, ειδικά η βανίλια. Εχουν by far την πιο τέλεια γεύση. Η φαριν λακτέ είναι σαν να τρως γαλακτομπούρεκο. Η βανίλια δεν έχει ζάχαρη, αυυτό όμως δεν ισχυει για τις άλλες κρέμες.

NUTRICIA (βανίλια/ φαριν λακτέ): Διαλύεται πολύ εύκολα με αρκετά καλή γεύση στη φαριν λακτέ.

ΓΙΩΤΗΣ (βανίλια/ φαρίν λακτέ): για κάποιο περίεργο λόγο, έχουν την ίδια γεύση, δηλαδή και οι δύο έχουν γεύση φαριν λακτέ. Πολύ πηχτες, αν και νόστιμες. Με χαλάει όμως που για το γεύμα πρέπει να βάλεις 200ml ενώ σε όλες τις άλλες έίναι 150ml.

Και ξεχωριστά το ΑΝΘΟΣ ΟΡΥΖΗΣ, το οποίο λατρεύω γιατί όταν τα τουισάκια δεν πίνουν το γάλα τους τους ρίχνω κουταλιές και το τρώνε. Και δεν έχει καθόλου ζάχαρη. Φρουκτόζη.

Α... και το άλλο... πέρα από τη Νεστλε Βανίλια και το Ανθος Ορύζης, όλες έχουν ζάχαρη... διότι καθώς διάβασα, σουκρόζη και σαχκαρόζη είναι άλλες ονομασίες για την επιτραπέζια ζάχαρη. Αρα, στη φαριν λακτέ, τη ζάχαρη δεν τη γλυτώνουμε με τίποτα.......

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Πολύ ανήσυχος ο μεγάλος απόψε... Κλάμα, κλάμα, κλάμα! Έφαγε 180 και δεν έλεγε να κοιμηθεί με τίποτα! Γύρναγε από δω, γύρναγε από κει (γκρινιάζοντας και κλαίγοντας εναλλάξ). Τον αφήσαμε, να δούμε αν θα το διαχειριζόταν μόνος του, αλλά, τελικά, έχασε τον έλεγχο και με 3,5 ml ντεπόν, του πήρε άλλο ένα 20λεπτο να αποκοιμηθεί. Δηλαδή, από τις 8, που τέλειωσε το φαγητό του, κοιμήθηκε (με εμένα πάνω από την κούνια σκυμμένηη - πάει η μέση) στις 21.15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι διαλυμένη, όμως! Έβαλα μια τεντούρα, να πιω, αλλά ήταν από πριν γεννήσω, με αποτέλεσμα να έχει φύγει η γεύση της (λατρεμένης) κανέλας και να έχει απομείνει μόνο το αλκοόλ, που, εννοείται, με παρέλυσε από τη δεύτερη γουλιά. Το παράτησα!

Twins, καθόλου κακή ιδέα το ρέστοραν στο Χαλάνδρι, με τη Nufi μαζί, βέβαια! Μπορούμε εναλλακτικά να σερβίρουμε και πρωινό... Αναλαμβάνω τις μαρμελάδες, όπως ήδη θα υπέθεσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):):):)

Δεν μου είπες, όμως, τι έφαγες από Κίτσουλα;

Επίσης, η ΓΙΩΤΗΣ δεν μου αρέσει για τον ίδιο λόγο των 200 ml!

rPPrp3.png

Πάλι τα ίδια ο μεγάλος σήμερα με την κρέμα. Φτύσιμο και χαμόγελο! Δηλαδή, χαμογελαστό φτύσιμο :)

Θα του δώσω μια τελευταία ευκαιρία αύριο, τώρα που ξέρω ότι δεν είναι θέμα νέας κατάστασης (κουτάλι), επαναφέροντας τη ΓΙΩΤΗΣ (τη νεστλέ δεν τη χωνεύω, που σβολιάζει). Αν δεν την φάει, έχασε (χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι - σατανικό γελάκι αποφασισμένης μητέρας)

rPPrp3.png

Με λίγα λόγια, το μικρό μου κάθεται ήσυχα ήσυχα (τις περισσότερες φορές), τρώει το φαγάκι του, βγάζει τα δοντάκια του και προσπαθεί να μην ενοχλεί :)

Τώρα παρακολουθώ την Γκουίνεθ με προσήλωση, να ξέρω τι θα κάνω αν ανακαλύψω ότι ο καλός μου σχεδιάζει τη δολοφονία μου, για να μου πάρει τα λεφτά με το προγαμιαίο μας συμβόλαιο!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Με τον Βίγκο τα είχες; Γιατί είναι ενδιαφέρον τύπος....

Λοιπον, στου Κίτσουλα φάγαμε λαχανοντολμάδες, σπανακόπιτα, κολοκιθόπιτα και λεμονάτο.

Θετικά: μεγάλες μερίδες και το λεμονάτο ήταν το πιο υπεροχο που έχω φάει. Πολύ φιλικοί όλοι και ξετρλάθηκαν με τα τουινσάκια

Αρνητικά: Οι λαχανοντολμάδες μου φάνηκαν λίγο άψητοι. Επίσης, ενώ ζήτησα Coca-Cola light, μου φέρανε κανονική που δεν την πίνω.

Γενικώς, θα ξαναπάω σίγουρα και σχετικά άμεσα (είναι και πολύ κοντα μας). Απλά, ακόμα νομίζω πως ο Μπλάνας είναι καλύτερος στα φαγητά...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και να λοιπόν, στη διάθεση σας, το δεύτερο μέρος από το παιχνιδάκι "Βρες τη λέξη/ Μηδεν στην ορθογραφία παιδί μου". Εξαιρετικά αφιερωμένο στη Nunuka που το ζήτησε.

Τονίζω πάλι ότι καμία λέξη δεν έχει προσβλητικό ή υβριστικό χαρακτήρα και αφορούν σε καθημερινές λέξεις της νέας ελληνικής.

Σας προσκαλώ όλες λοιπόν να ανακαλυψετε τη γοητεία της ανορθογραφίας... ή καλύτερα της ανορδοφραγίας (ναι, αυτό είχα γράψει αρχικά)

Περιμένω τις απαντήσεις σας για τις παρακάτω 12 λέξεις:

Δίγουρα

Κάι (η λέξη που ψάχνουμε δεν είναι το και)

Κλανω (ουδεμία σχέση με αέρια)

Κοτίτσι

Μπονο (όχι των U2)

Μπουκάκια

Πατεράκι

Πήπως

Ράνες

Σακούσα

Σηλόσιες

Σουλειά

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Με τον Βίγκο τα είχες; Γιατί είναι ενδιαφέρον τύπος....

Λοιπον, στου Κίτσουλα φάγαμε λαχανοντολμάδες, σπανακόπιτα, κολοκιθόπιτα και λεμονάτο.

Θετικά: μεγάλες μερίδες και το λεμονάτο ήταν το πιο υπεροχο που έχω φάει. Πολύ φιλικοί όλοι και ξετρλάθηκαν με τα τουινσάκια

Αρνητικά: Οι λαχανοντολμάδες μου φάνηκαν λίγο άψητοι. Επίσης, ενώ ζήτησα Coca-Cola light, μου φέρανε κανονική που δεν την πίνω.

Γενικώς, θα ξαναπάω σίγουρα και σχετικά άμεσα (είναι και πολύ κοντα μας). Απλά, ακόμα νομίζω πως ο Μπλάνας είναι καλύτερος στα φαγητά...

Μπαααα, ουδέποτε! Μπορεί να είναι ενδιαφέρων, αλλά όχι για μένα :)

rPPrp3.png

Γενικά, τα είχα με όλα τα (επιβεβαιωμένα) βρωμόπαιδα του Χόλιγουντ (και όχι μόνο)!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλά, επιβεβαιωμένα, έτσι;

Εσχάτως, είδα ένα ντιβιντί (κάθε βράδυ βλέπουμε, όπως ξέρετε) με τον Γιοακίν και με ηνάγκασε να αναρωτηθώ, γιατί, αφού εκείνος μου τα είχε ρίξει παλιότερα, εγώ τον πρόγκηξα, ρίχνοντάς του χυλοπίτα (κοκκινιστή με κόκκορα αλανιάρη). Ήτο αρκούντως άγριος (προχθές), για να με προβληματίσει σχετικά με την προτέρα απόρριψή του (??????????????????)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Και να λοιπόν, στη διάθεση σας, το δεύτερο μέρος από το παιχνιδάκι "Βρες τη λέξη/ Μηδεν στην ορθογραφία παιδί μου". Εξαιρετικά αφιερωμένο στη Nunuka που το ζήτησε.

Τονίζω πάλι ότι καμία λέξη δεν έχει προσβλητικό ή υβριστικό χαρακτήρα και αφορούν σε καθημερινές λέξεις της νέας ελληνικής.

Σας προσκαλώ όλες λοιπόν να ανακαλυψετε τη γοητεία της ανορθογραφίας... ή καλύτερα της ανορδοφραγίας (ναι, αυτό είχα γράψει αρχικά)

Περιμένω τις απαντήσεις σας για τις παρακάτω 12 λέξεις:

Δίγουρα

Κάι (η λέξη που ψάχνουμε δεν είναι το και)

Κλανω (ουδεμία σχέση με αέρια)

Κοτίτσι

Μπονο (όχι των U2)

Μπουκάκια

Πατεράκι

Πήπως

Ράνες

Σακούσα

Σηλόσιες

Σουλειά

Καλά, έχω πεθάνει στο γέλιο, δεν υπάρχει!!!!!!!!!! Στο προηγούμενο δεν είχα δηλώσει συμμετοχή, αλλά τώρα κάτι θα προσπαθήσω:)

Ωχ, μόλις ανακάτεψα τη φωτιά και κόντεψα να ρίξω ένα ξύλο έξω! Φτου, ψιλογεμίσαμε καπνό!

Πού είχαμε μείνει, α, ναι!

Δίγουρα = Σίγουρα

Κάι (η λέξη που ψάχνουμε δεν είναι το και) = Καίει (?)

Κλανω (ουδεμία σχέση με αέρια) = Κάνω (έχω λιώσει στο γέλιοοοοοοοοοοοοοοοο)

Κοτίτσι = Κορίτσι

Μπονο (όχι των U2) = Μόνο

Μπουκάκια = Μπουκάλια

Πατεράκι = ?

Πήπως = Μήπως

Ράνες = Πάνες

Σακούσα = Σακούλα

Σηλόσιες = ?

Σουλειά = Δουλειά

rPPrp3.png

Δίγουρα: Σίγουρα

Κάι:Κάτι

Κλανω : Κάνω

Κοτίτσι: Κορίτσι

Μπονο : Μόνο

Μπουκάκια: Μπουκάλια

Πατεράκι: Ταπεράκι

Πήπως: Μήπως

Ράνες: Πάνες

Σακούσα: Σακούλα

Σηλόσιες: Δημόσιες

Σουλειά: δουλειά

Ευχαριστώ twins!!!! Χαιρετώ την Agorakia!! και ορμώ και γώ στον γρίφο!!!jaaaaaaaaaaaas!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Twinsaki πολύ μου αρέσουν τα παιχνιδάκια που μας βάζεις γι' αυτό θα κάνω κι εγώ μια απόπειρα ...

Δίγουρα - Σίγουρα

Κάι (η λέξη που ψάχνουμε δεν είναι το και) - Κάτι

Κλανω (ουδεμία σχέση με αέρια) - Κάνω

Κοτίτσι - Κορίτσι

Μπονο (όχι των U2) - Πόνο??

Μπουκάκια - Μπουτάκια

Πατεράκι - Πακετάκι???

Πήπως - Μήπως

Ράνες - Πάνες

Σακούσα - σακούλα???

Σηλόσιες - Δηλώσεις??

Σουλειά - δουλειά

Αχ αυτά, ήταν δύσκολο αυτή τη φορά!!! :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...