Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Α, μπραβο! Προκοπη! Οργανωση!

Εσυ εχεις αποψη για τις κουνιες του ικεα? κ επισης, σε ποιο διδυμοκαροτσο κατεληξες? Εγω κοιταω διαφορα, αλλα κατι μου λεει θα καταληξω στη συνηθη λυση του aria της perego..:confused:

Εγώ πάντως επειδή είδα το peg perego και δεν με ενθουσίασε-ικανοποίησε, κατέληξα στο silver cross pop duo!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι απο μένα! twins πριν στις εξετάσεις που έκανες είχες ανεβασμένο ζάχαρο γενικά? Η τώρα προέκυψε?? Έχω πάρει και 8 κιλά, με πονάει και η πλάτη-μέση και αγχώνομαι! Εντωμεταξύ πραγματικά δε κατάλαβα πως μπήκαν τα κιλά.!! 'Έγινε τόσο ξαφνικά!

Jasmini κι εγω το silver cross θα παρω.

Joy στις 21 εβδομαδες ειχα παρει 7 κιλα κι ουτε καταλαβα πως.Τα πηρα με τη μια.Και ολα κοιλια,στηθος.Ειχα πανικοβληθει γιατι σκεφτομουν οτι αν συνεχισω ετσι θα απογειωθω!Βεβαια ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι παρα πολλα και να μην με προβληματιζει γιατι ειχα παθει υστερια και οτι συμφωνα με τα κιλα που ξεκινησα(56) θα ηταν λογικο να επαιρνα συνολικα γυρω στα 15.

Το καλο ειναι οτι τις τελευταιες 3 εβδομαδες δεν εχω παρει ουτε μισο κιλο καλα καλα.Και να σου πω και την αληθεια δεν μπορω να πω οτι προσεχω γιατι εκτος των αλλων σκεφτομαι οτι οταν αρχισω κορτιζονη θα ξεχασω πολλα ετσι κι αλλιως...και τα παγωτακια θα μου λειψουν πολυ!!!

Καληνυχτα σας!

age.png

Kαλημερα κοριτσια!

witch αρα τελικα θα πεσει στερηση με τις κορτιζονες.. οκ, αλλα για ποσο? Να ξερω να κανω τον προγραμματισμο μου! Εχω κ γω αδυναμια στα παγωτακια, να προλαβω να τα ευχαριστηθω τουλαχιστον..κλαψ

Εμενα καλε γιατι μου ειπε να βαλω μονο 11- 12 κιλακια? 53ξεκινησα..Κ δεν του χω δειξει οτι ξεφευγω,τουναντιον!

Σουτιενακι υπνου φορατε? Φοραω πλεον εγκυμοσυνης χωρις μπανελες,αλλα το βραδυ οχι.Μηπως χρειαζεται? Οτι σωσουμε!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Ετσι εχω ακουσει για τη κορτιζονη και τις στερησεις,δεν μου εχει πει τπτ ο γιατρος.

Κι εμενα μου ειπε οτι σε κανονικη εγκυμοσυνη υπολογιζουν γυρω στα 12 κιλα αλλα σε διδυμη και 15 καλα ειναι.Γενικα απ οτι εχω καταλαβει παντα λενε λιγοτερο να μας κρατανε λιγο.

Οσο για σουτιεν, ψαξτε στη DIM.Eφαγα το κοσμο αλλα το βρηκα.Ωραιο,κραταει,χωρις μπάνελα αλλα ενισχυμενο.

age.png

Καλημέρα κοριτσάκια. Τι κάνετε? Nufi μου επειδή με ρώτησες εγώ κατέληξα στο καρότσι της Perego aria twin. Μου άρεσε αρκετά. Τώρα βέβαια αυτά είναι και γούστα. Όσο για το σουτιενάκι κι εγώ την ημέρα φοράω. Το βράδυ στον ύπνο δεν μπορώ με τίποτα. Δεν ξέρω . Πρέπει?

Όσο για τις κούνιες του ΙΚΕΑ όχι δεν έχω άποψη γιατί δεν πήγα καθόλου να κοιτάξω εκεί. Πολλά κορίτσια όμως έχουν πάει και έχουν κάνει θετικά σχόλια. :tongue:

Εχω βολευτει με ενα ενισχυμενο, αλλα χωρις μπανελες φυσικα, απο τα mothercare. Eχουν ιδιο κ για θηλασμου, καθως αποσπαται ευκολα η τιραντα.

Τα του υπνου μοιαζουν με τοπακια, εννοειται οτι οι πωλητριες προσπαθουν να τα πασαρουν, αλλα δεν εχω παρει. Ισως ειναι υπερβολη,δε ξερω..

33E7p2.png

Καλημερα κι απο εμας!!!!!

Εμεις καταληξαμε σε καροτσακι της μακ λαρεν γιατι κανει απο νεογεννητα κ κλεινει σαν ομπρελα.Βεβαια δεν εχουμε κανει ακομη αγορες!!!!Οσο για κουνιες,αυτες απο τα ΙΚΕΑ πολυ οικονομικες αλλα ποιοτικα οπως φαινονται δε μας γεμιζουν το ματι.....βεβαια με τετοια οικονομικη κριση δεν εχουμε κ πολλες επιλογες αλλα τα παιδια μας θα κοιμιζουμε εκει!!!!Γουστα ειναι αυτα!!!!

Οσο για το σουτιεν εγω φοραω συνεχεια αλλα κ στην πρωτη εγκυμοσυνη που το φορουσα παρατηρησα πτωση του στηθους......αρα αποκλειεται να ερθει παλι στη θεση του!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Μελενια δεν βλεπω τον υπερηχο. Οπως κ να χει δε θα σου πουμε νομιζω κατι επιστημονικα σωστο..Εμπιστεψου ενα καλο γυναικολογο. Κανε λιγη υπομονη μεχρι να ξαναπας. Ισως εκανες νωρις τον πρωτο, στον επομενο, συντομα, θα ξεκαθαρισουν ολα.

33E7p2.png

:PΚαλημέρα Γιώτα τι κάνεις? Χάθηκες βρε? Τι κάνουν τα μπεμπέκια σου? Ο μεγάλος καλά?

Melenia δεν φαίνεται κανένας υπέρηχος βρε. Αλλά όπως σου είπαν ήδη μην αγχώνεσαι. Στον επόμενο θα είναι σίγουρα πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Μην αρχίσουμε και λέμε η καθεμία τα δικά της εδώ και αγχωθείς περισσότερο.

Όσο για το Jumbo με τα τρία ευρώ ναι έχω πάρει κι εγώ. Μπουστάκια είναι. :-P

:PΚαλημέρα Γιώτα τι κάνεις? Χάθηκες βρε? Τι κάνουν τα μπεμπέκια σου? Ο μεγάλος καλά?

Καλημερα!!!!Ολοι μια χρα ειμαστε!!!!Και ο μεγαλος και τα μικρουλια!!!!Ειναι σχεδον 900γρ ο καθε ενας!!!!Πολυ καλα παμε αλλα απο δω κ περα αρχιζουν τα δυσκολα....ζεστη,κουραση κτλ.....Αλλα κανουμε υπομονη γιατι τα καλυτερα ερχονται!!!!!:P:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...