Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμάς!!!

Agorakia, έχουμε ακριβώς το αντίθετο πρόβλημα... εμένα τα δικά μου μόλις νιώθουν γάλα τσιρίζουν... ειδικά ο μπέμπης από το πρωί δεν έχει πιεί ούτε στάλα. Οπότε έχει φάει ήδη μια φορά κρέμα, μια φρούτα και μια τη σούπα του (με κρέμα μέσα). Λες και του δίνω δηλητήριο... Τι θα τους κάνω.....:(:(

Μελένια, θα πω αυτό που είπα και σε άλλη στιγμή. ΒΡΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!! Μην το εκλαμβάνεις σαν ήττα ή ότι αν ζητήσεις βοήθεια δεν είσαι καλή μαμά. Σου αξίζει λίγη ξεκούραση, θα δεις τα πραγματα διαφορετικά. Πες σε κάποιον, είτε λέγεται μαμά, πεθερά, άδερφή, μπέιμπι σιττερ να βοηθήσει λίγο την κατάσταση!

Nunu, μια λέξη ακόμα και ολοκληρώνω το 2ο κουίζ. Αν πάω έτσι, μέχρι το βράδυ θα σου το αφιερώσω!!!!

Γιωτού, σε καλή μεριά.

Και καλή εβδομάδα σε όλες! Αύριο πρωτομηνία!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια βοηθεια!!προβλημα υπνου!!!τι λυση ειχατε βρει εσεις??ποναω ολοκληρη ιδιως η μεση και δεν μπορω να βολευτω ολο το βραδυ!!

Δυστυχως εμενα μονο πλάγια και αριστερα με βολευε να κοιμαμαι και με 2 μαξιλάρια. Ανάσκελα μου κοβόταν η ανάσα. Με βόλεψε επίσης πολύ ενα ψηλό αφρώδες μαξιλάρι.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

κοριτσια βοηθεια!!προβλημα υπνου!!!τι λυση ειχατε βρει εσεις??ποναω ολοκληρη ιδιως η μεση και δεν μπορω να βολευτω ολο το βραδυ!!

λύσεις??:))) ο γιατρός είχε προτείνει ότι το καλύτερο είναι να κοιμάμαι στην αριστερή πλευρά και προσπαθούσα είτε αριστερά ή δεξιά. Και όντως ανάσκελα με τίποτα γιατί θα πέθανα !:)

Μα φανταστείτε να γεννούσαμε στις 38 ή 39 ή 40 βδομάδες με τέτοια κοιλούμπα??? πω πωωωωωωω

Twins μου θα είναι πολύ ακραίο να τους αρχίσεις εβαπορέ? μιας φίλης από έξι μηνών το έπινε και είχε θέμα με τα άλλα γάλατα, δε ρωτάς την παιδίατρο? πολύ κουλό πάντως ρε συ...

fntag και γω στο πλαϊ με μαξιλάρια κάτω από την κοιλιά....

Agorakia τουλάχιστον στην κάνει χαμογελαστά!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!

Twins εσύ έχεις πρόβλημα που δεν τρώνε το γάλα...εμένα πάλι θέλουν γάλα κ γκρινιάζουν με την κρέμα. Ο Κοσμάκης ειδικά....κλαίει μέχρι να του δώσω γάλα κ σφραγίζει το στόμα στο κουτάλι!!!!!

Fntag κι εγώ με μαξιλάρια στην κοιλιά, αλλά τελευταία δεν το πάλευα να κοιμηθώ καθόλου!!!

RKdwp3.png

καλησπερα..

κουρασις..

φαγητο λοιπον..

ο μικρος ειναι φαγανας κ τα τρωει ολα με χαρα κ γελιο!

η σουσου με ξεγελασε κ τελικα ουτε φρουτοκρεμα τρωει..φτυνει, γκρινιαζει,χαλια γινομαστε!! χαλια!!! τρωει το αυτι μας, ο λαιμος μας, τα φορμακια μας...αυτη λιγο!

κ ουτε κ το γαλα της αρεσει,αλλα τουλαχιστον γι αυτο ειχα βρει τη λυση,την κοιμιζα κ βουρ! με τις κρεμες ομως?γολγοθας!

33E7p2.png

Μόλις σιδέρωσα 3 πλυντήρια ρούχα!!!!

Έκανα και shopping therapy, μέσω internet φυσικά!!

Παρήγγειλα από ένα σετ παντελόνι-μπλουζάκι στα μικρά, από οργανικό βαμβάκι και 2 υφασμάτινες οικολογικές οργανικές πάνες πολλαπλών χρήσεων για να τις δοκιμάσω καθώς και τα αξεσουάρ τους!! Οπότε θα σας πω εντυπώσεις!!

Επίσης παρήγγειλα τροφοδότες, πιαστράκια σεντονιού και καλτσάκια μαριονέτες :)

2 Σετ πιτζάμες οργανικές, 2 σαλιάρες οργανικές, αιθέριο έλαιο λεβάντας, οργανικά μωρομάντηλα και κρέμα συγκάματος της weleda!!

Αυτά... χιχιχιχι ... μόλις δει τις αντικαταβολές ο άντρας μου, θα πάθει καρδιά :tongue:

RKdwp3.png

Με την ευκαιρία θα ήθελα κι εγώ να γράψω τις εντυπώσεις μας για τις κρέμες που έχουμε δοκιμάσει!!!

ΝΟΥΝΟΥ (βανίλια-φαρίν λακτέ-μπισκοτόκρεμα): διαλύονται εύκολα, πολύ πολύ γλυκές...δεν μας αρέσανε!!!

MILUPA (φαρίν λακτέ): διαλύεται εύκολα, γλυκιά...δεν ξετρελαθήκαμε.

NESTLE (βανίλια-φαρίν λακτέ): διαλύονται δύσκολα, η βανίλια είναι χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ωραία γεύση...μας αρέσουν.

NUTRICIA (βανίλια): διαλύεται εύκολα, λίγο αδιάφορη γεύση, δεν μας άρεσε ιδιαίτερα.

ΓΙΩΤΗΣ (βανίλια-φαρίν λακτέ-μπισκοτόκρεμα): διαλύονται πολύ εύκολα, γλυκές όσο πρέπει, μας αρέσουν πάρα πολύ με ιδιαίτερη προτίμηση στην φαρίν λακτέ!

Φυσικά η έρευνα έγινε στον Bill και στην μαμά :) ...ο Κοσμάκης μας, δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στο γάλα της μαμάς!!!

Θα ήθελα δε να τονίσω ότι η μαμά μόνο δοκίμασε, δεν έφαγε κανονικά, ούτε τρώει ότι αφήνουμε εμείς!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

εδω!

μεγεια τα καινουργια ψωνια!!!

ποτε θα μαθουν να τρωνε μονα τους????????

καλε, εσεις βγαλατε δοντακι , η οχι ακομη? θυμαμαι οτι ηταν απ τα πρωτα μας μωρακια που ταλαιπωριοντουσαν απο δοντοπονακια..τι απεγινε??

33E7p2.png

α! εκανες κ εσυ ερευνα!

εγω ειμαι πολυ κολλημενη ομως...nestle μονο εχουμε παρει που δεν εχει ζαχαρη..δε θελω να μαθουν στα γλυκα,αλλα νομιζω θα δοκιμασω καμια αλλη στη μικρη γιατι ποσο να αντεξω ακομη να ταιζω τοση ωρα???

ρυζαλευρο-βανιλια μονο ακομη εμεις..

εσεις εχετε προχωρησει κ σε μπισκοτοκρεμες κ φαριν λακτε?

33E7p2.png

Twins μου θα είναι πολύ ακραίο να τους αρχίσεις εβαπορέ? μιας φίλης από έξι μηνών το έπινε και είχε θέμα με τα άλλα γάλατα, δε ρωτάς την παιδίατρο? πολύ κουλό πάντως ρε συ...

fntag και γω στο πλαϊ με μαξιλάρια κάτω από την κοιλιά....

Agorakia τουλάχιστον στην κάνει χαμογελαστά!!!

Είναι ειδικό εβαπορέ αυτό, β' βρεφικής ηλικίας. Αλλά δεν τους αρέσει τελικά ούτε αυτό απ' ότι φαίνεται...

καλησπερα..

κουρασις..

φαγητο λοιπον..

ο μικρος ειναι φαγανας κ τα τρωει ολα με χαρα κ γελιο!

η σουσου με ξεγελασε κ τελικα ουτε φρουτοκρεμα τρωει..φτυνει, γκρινιαζει,χαλια γινομαστε!! χαλια!!! τρωει το αυτι μας, ο λαιμος μας, τα φορμακια μας...αυτη λιγο!

κ ουτε κ το γαλα της αρεσει,αλλα τουλαχιστον γι αυτο ειχα βρει τη λυση,την κοιμιζα κ βουρ! με τις κρεμες ομως?γολγοθας!

Λύσεις για την κρέμα:

1. Της την κάνεις αραιή και της την ταίζεις με το μπιμπερό

2. Της αλλάζεις μάρκα μέχρι να βρεις ποιά της αρέσει

3. Τώρα που μεγαλώνετε μπορείτε ίσως να δοκιμάσετε και κάτι άλλο, π.χ. φαριν λακτέ ή μπισκοτόκρεμα

Λύσεις για το φρούτο:

1. Αλλαξε την αναλογία

2. (το ίδιο με πριν) Αραίωση και τάισμα από μπιμπερό μεχρι να το συνηθίσει

3. Βάλε και κάτι άλλο μέσα (π.χ. κρέμα, γάλα) αν της αρέσει

4. Βάλτο λίγο στο θερμαντήρι να ζεσταθεί γιατί δεν της αρέσει το κρύο

Αλλά κυρίως (και το λέω γιατί το παρατήρησα στο μαγουλάκι)

εχεις σκεφτεί ότι μπορεί να μην της αρέσει το πετσετάκι στο λαιμό;;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...