Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλησπερα!!!

καλε, ποσα γραψατε το σκ? τοση ωρα διαβαζω..κ ξεχναω κ τι ηθελα να απαντησω σε καποιες τσουπρες!!

witch για την φιλη σου θα σου στειλω κ εγω πμ για να μη ξαναπρηζω τα κοριτσια με τα προωρακια μου..(αλλα αυριο γιατι ο συζυξ εχει δουλεια κ εχει κανει καταληψη στο pc το σκ..)

melenia μην ανησυχεις για την κοιλη μωρε..δεν επειγει κιολας,οποτε θα ηερμησεις με το καλο κ μετα την κανεις..

twins, agorakia κ εγω θελω να μπω στη επιχειρηση ταβερνειου στο χαλανδρι!!!!!

δε ξερω τι μπορω να κανω...κατι θα βρουμε,ε?ε?

αχ...πρεπει να βγω..ο συζυξ με στραβοκοιταει!!!

σας φιλω κ τα λεμε αυριο με ησυχια!!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

twins, agorakia κ εγω θελω να μπω στη επιχειρηση ταβερνειου στο χαλανδρι!!!!!

δε ξερω τι μπορω να κανω...κατι θα βρουμε,ε?ε?

Εννοείται και θα είσαι συνεταιρος!:P:p:p

Μπορείς να αναλάβεις τη διασκέδαση των θαμώνων (φαγητό μετά θεάτρου, είναι και πρωτότυπο κιόλας) η/και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών (άλλη καλή ιδέα, για να μπορούν και οι γονείς να τρώνε ήσυχοι)

Τώρα που το σκέφτομαι, δεν σας έδωσα τη συνταγή.... είναι πολύ ωραία, σε στυλ μουσακά με ολίγες θερμίδες....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέέέέραααααααααα!!!!!!!!

Πού είστε όλες? Πώς κ δεν εμφανιστήκατε ακόμα???

Εμείς ξυπνήσαμε κ τώρα θα φτιάξουμε τα φρουτάκια μας, μήλο-μπανάνα μόνο, για να φάμε!!

φιλάκια

RKdwp3.png

Melenia, ρωτάς τι παρενέργεια είχα από την επισκληρίδιο;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΟΛΕΣ! Χαχαχαχαχαχα, τώρα γελάω αλλά τότε δεν ήταν (μάλλον, δεν ήμουν) καθόλου για γέλια! Πάω να συνεχίσω το μαγείρεμα και θα σου πω αργότερα!

καλημέρα, agorakia κάτι μου θυμίζει κάτι μου θυμίζει..μια από τα ίδια κ εγώ.. Η γέννα ήταν μια από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου. Πϊστευα θα βλέπω τα μωρά και δεν θα καταλαβαίνω τίποτα αλλά έκανα όλη μέρα μετά εμετούς στο δωμάτιο και μου έφεραν και οξυγόνο.. Πήγαινα να τα πάρω αγκαλίτσα και δεν προλάβαινα από τις τάσεις για λιποθυμία, τους εμετούς, τη φαγούρα και την παρολίγον κατάθλιψη (πίστευα ότι θα μείνω παράλητη από την επισκληρίδιο)

Περασμένα ναι ξεχασμένα όχι ποτέ! Βλέπω τα μωρά και λέω χαλάλι αλλά τότε ήμουν να με κλαίνε οι ρέγγες..

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Να σας πω και τι άλλο έπαθα;;;

Είχα αφήσει την πόρτα του δωματίου να αεριστεί ο χώρος και μπήκε ένα μαμούνι και προχώραγε πάνω στα καθαρά και φρεσκοσιδερωμένα ρούχα των μωρών........................τώρα τα ξαναπλένω. Αλλά μου ήρθε να βάλω τα κλάματα όλη μέρα ψόφια και με τέτοια κούραση να σιδερώνω, να κλείνουν τα μάτια μου πάνω από τη σιδερώστρα και να γίνει αυτό;;;;;;;;;;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!Κι εμεις τρωμε τωρα φρουτοκρεμα...μηλο-αχλαδι-μπανανα....

Σε καμια ωρα θα παω να παρω τον Τασο απ το σχολειο.

Μου ηρθε χαρτι απ το ΙΚΑ να παω να παρω τα λεφτα για τη θερμοκοιτιδα.Θα παω αυριο.

Μαλλον ομως θα επρεπε να κανω ενσταση αλλα δεν μπορω να μπω σ αυτη τη διαδικασια.

Πληρωσα 166,50 κ μου επιστρεφουν 150...νομιζα πως παιρνεις ατοφιο ολο το ποσο....ομως για 16,5 ευρω δεν κανω ενσταση.Αλλωστε τα 150 ειναι το 15ημερο που πληρωνω την νταντα μας,οποτε θα τα παρω να τελειωνω.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Άναψα τζάκι, διότι σήμερα δεν την παλεύω, νομίζω πως είναι η πιο κρύα μέρα!

Πάω να ετοιμάσω τα χρειαζούμενα για την κρέμα (την οποία ο μεγάλος δεν τρώει πια... 3-4 κουταλιές στην αρχή και μετά, όπως μπαίνει η κρέμα στο στόμα του έτσι και βγαίνει... το έχει πάρει για παιχνίδι και γελάει πανευτυχής μάλιστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι να κάνω;;;;;;;;; )

Melenia, έχεις πμ!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...