Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Μελένια και Αγοράκια υπομονή, εμείς μαζί σας!!!

fntag ο δικός μου ο ντοκ μου είχε βάλει όριο τα 20, οχι ότι πρέπει να τα φτάσεις οπωσδήποτε. Εγώ ήμουν πολύ επιρρεπής στη μάσα και έπαιρνα με γρήγορους ρυθμούς!! στον 7ο ήμουν 15 και μετά ξεκίνησα διατροφή αυστηρή για να μην ξεπεράσω τα 20!!! Όταν γέννησα μια εβδομάδα μετά έχασα 12 κιλά τα υπόλοιπα τα χω ακόμα!!! οπότε θα σου πρότεινα και για λόγους προωρότητας αλλά και για να τα χάσεις εύκολα να μην ξεπεράσεις τα 12-15 κιλά. Άλλες τσούχτρες εδώ πήραν 5-6 κιλά!!!

Κατα τ άλλα εμείς βγήκαμε χτες για φαϊ!!! μόνοι!!!!!!

Θα πώ κι άλλα μετά αλλά τώρα με κράζουν.....

5-6 κιλα???????????ποποποποποοοοοοοοοο...ηδη εχω παρει 5 οποτε δεν

θα ανηκω σε αυτην την κατηγορια!!!!:cool: απο την αλλη αν παρω 20 κιλα με 1.60 υψος θα ειμαι σαν σκαμπο με ποδια που δεν λεει!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Διαφημίσεις

χαχα!!! Άστα να πάνε!! θα σου κάνω add να δεις και φωτό της κοιλιάς νομίζω στον 7ο!!

Σε εκανα add!!και διπλασια κιλα να κανω,αν ειναι να βγαλω 2 τοσο χαριτωμενα μωρακια ΧΑΛΑΛΙ και παλι ΧΑΛΑΛΙ!!ποποπο συγκινηθηκα βλεποντας τα και τα δυο μαζι να χαμογελανε!!!παλιοορμονες τι μου εχετε κανει!!!

ναναι παντα καλα και χαρουμενα τα ζουζουνακια σου!!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!!

Μαγειρεύω σουτζουκάκια!! Τελικά μια χαρά ο κιμάς...επί του παρόντος!!!

Nunu μου, η Εύα21 είναι μέλλουσα διδυμομανούλα 29w. Έχει γράψει 16 φορές στο καφέ μας!! :)

RKdwp3.png

Γειά σας κορίτσια!!!

Μαγειρεύω σουτζουκάκια!! Τελικά μια χαρά ο κιμάς...επί του παρόντος!!!

Nunu μου, η Εύα21 είναι μέλλουσα διδυμομανούλα 29w. Έχει γράψει 16 φορές στο καφέ μας!! :)

ααααα έχω χάσει επισόδια!! Καλώς την λοιπόν!!! και για να χουμε καλό ρώτημα το 21 είναι η ηλικία σου? Να πάρουμε τα βουνά οι υπόλοιπες?30+!!!

Εφ' όσον τα φάτε τα σουτζουκάκια σε 5-6 ώρες θα ξέρετε!!!:tongue::tongue:

shepherd's pie???master twins!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα σας, τελικά έκανα το κόλπο με το λαδάκι στα μαλλάκια του μπέμπη, έβαλα αμυγδαλέλαιο αντί για baby oil και με κυκλικές κινήσεις έβγαλα απίστευτη νινίδα...

Είχα μια φοβία πριν το κάνω ότι το μωρό θα πλαντάξει αλλά αυτό κοιμήθηκε στα χέρια μου από το μασάζ στο κεφαλάκι! Μας βγήκε χαδιάρης χαχα

Η νινίδα από τι βγαίνει; Λέτε να τον ενοχλεί το σαμπουάν;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Γεια σας κοριτσάκια. Τι κάνετε? Είναι καμία εδώ?

Melenia δεν φταίει το σαμπουάν γιατην νηνίδα. Όλα τα μωράκια έχουν σχεδόν. Άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο. Κι εμενα ο μπέμπης είχε πάρα πολύ ενώ η μπέμπα πολύ λιγότερο. Έκανα κι εγώ αυτό με το λαδάκι κι ακόμη το κάνω δηλαδή γιατί έχει λιγουλάκι ακόμη. Μην ανησυχείς , δεν είναι κάτι. Η μπουμπού σου έχει κι αυτή?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μικρές μου διδυμοφίλες!

Πώς περάσατε την Κυριακή σας;

Εμείς μια απ' τα ίδια, ο καλός μου δούλευε, αλλά, ευτυχώς, πριν λίγο επέστρεψε! Έφερε και ψωμίίίί! Μαγειρεύω, λοιπόν, διότι δεν αντέχω άλλο σουβλάκι-πίτσα-κρέπα-πεϊνιρλί-κοτόπουλο (απ' έξω εννοώ :) )

Φιλάκια!!!

rPPrp3.png

Melenia, ρωτάς τι παρενέργεια είχα από την επισκληρίδιο;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΟΛΕΣ! Χαχαχαχαχαχα, τώρα γελάω αλλά τότε δεν ήταν (μάλλον, δεν ήμουν) καθόλου για γέλια! Πάω να συνεχίσω το μαγείρεμα και θα σου πω αργότερα!

rPPrp3.png

AGORAKIA, είσαι και η πρώτη μαγείρισσα... Εχω να σου κάνω σοβαρή επαγγελματική πρόταση: θέλεις να ανοίξουμε ένα εστιατόριο στο Χαλάνδρι να τους τσακίσουμε όλους; Εγώ θα αναλάβω σεφ και εσύ θα αναλάβεις τη σάλα (δηλαδή δημοσιες σχέσεις κλπ, κλπ). Θα το ονομάσουμε "Οι διδυμομαμάδες" και θα έχουμε το μενού επί 2!!!! Καλό ε; Σκέψου το!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...