Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Melenia μου εγω για τα σπυρακια στο πρόσωπο τους έβαζα της frezyderm την baby hydra milk κ φύγανε αμέσως!!! Για την νινιδα όπως σου είπαν baby oil αλλα αρκετή ωρα πριν το μπάνιο να μαλακωσει καλα... 2-3 ώρες. Μετα απαλά με την βουρτσα απομακρυνεις όσο φεύγει μόνο του κ μετα μπάνιο. Επαναλαμβανεις κ τις επόμενες μέρες μέχρι να φύγει όλη. Όχι τριψιμο όμως!!! Πρόσεξε!!! Απαλες απαλες κινήσεις!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Μια ερώτηση πριν φύγω...

Είχα τον κιμα έξω να ξεπαγωσει απο το μεσημερι. Έπλασε τη Ζύμη για σουτζουκακια. Την έβαλα ψυγείο. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τα ψησω.... :(

Παει άχρηστο για πέταμα ή όχι;;;;

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Κουφετακι είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι εμεις!!!

:) :)

Κάθε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη και χρήσιμη!!

Να σου ζήσουν και τα παιδάκια σου!!!

Kαι εσεις να χαιρεστε τα δικα σας ειστε ολες ηρωϊδες.

Μια ερώτηση πριν φύγω...

Είχα τον κιμα έξω να ξεπαγωσει απο το μεσημερι. Έπλασε τη Ζύμη για σουτζουκακια. Την έβαλα ψυγείο. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τα ψησω.... :(

ο κιμας βγηκε απο καταψυξη το μεσσημερι αλλα ξεπαγωσε απογευμα και ειναι ψυγειο,το θεμα ειναι αν αρπαξε δηλ.αν εχει ασχημη μυρωδια.,αλλα νομιζω οτι δεν θα αρπαξε ετσι ευκολα και χειμωνιατικα,εχουμε ζεστες μεσα στα σπιτια μας αλλα αλλες θερμοκρασιες οπως και να το κανουμε.τσεκαρε μυρωδια αν δεν σα αρεσει στειλτον

921477wc2fyvv2y2.gif

Μια ερώτηση πριν φύγω...

μερααααα.

jas αν τον ειχες στο ψυγειο δεν εχεις κανενα θεμα.ισα ισα που θα ειναι και πιο ωραια γιατι πρεπει να καθεται λιγο.αν εχεις ενδοιασμους οπως σου ειπε και το κουφετακι μυρισε τον κιολας να τσεκαρεις.

age.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε όλες τις διδυμομανουλες!!!οι καουρες δεν με αφηνουν να ευχαριστηθω τον υπνο μου και της τελευταιεσ νυχτες κανω τον νυχτοφυλακα!!!αν ισχυει οτι οι καουρες προερχονται απο το γεγονος οτι τα μωρα βγαζουν μαλλια & εγω ειμαι ακομα 18η εβδομαδα, μαλλον τα παιδια μου θα ειναι απογονοι του "ΔΕΝ ΠΙΘΗΚΑ".:-P

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Εμείς είμαστε καλά! Για να δούμε τα δικα σας!

Μια ερώτηση πριν φύγω...

Jas, Φυσικά και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν βάζεις αμαγείρευτα φαγητά στο ψυγείο πρέπει να τα καλύπτεις καλά με μεμβράνη έτσί ώστε τα μικρόβια του αμαγείρευτου φαγητού να μην πηγαίνουν στα μαγειρεμένα. Καλοφάγωτα λοιπόν!

Μελένια, για τα σπυράκια οι προλαλήσσασες με κάλυψαν. Οσο για την άδεια, είναι λίγο περίπλοκο αν είσαι αναπληρώτρια. Θα δω λίγο το νόμο και θα σου πω. Οσο για τη νέα εγκυμοσύνη... πρέπει να περιμένεις 1 χρόνο μετά την καισαρική.

fntag...αχ οι καούρες... κάτσε να βρε το ποστ με τα ματζούνια....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μια ερώτηση πριν φύγω...

jasmini μου αν σου μυρισει ο κιμας στειλτον σε μενα που τρωω πλεον και τα παραθυρα, μηπως και εδεησω και παω και τουαλετα με τον κ...σιδηρο που παιρνω:)

σοβαρα ομως ρωτησα την μανα μου δεν παθαινει τιποτα μεσα στο ψυγειο για 2 μερες.ομως αν δεν τα φτιαξεις σε 2μερες ΠΕΤΑΜΑ!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Κατι ακομα αν μπορειτε να βοηθησετε...ποσα κιλα πρεπει να παιρνουμε στην εγκμοσυνη διδυμων.ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του,κυριως γιατι οι περισσοτερες που μου δινουν συμβουλες εχουν γεννησει 1.

επειδη θελω οσο μπορω να απομακρυνω την προωροτητα,ποια ειναι η συμβουλη σας για κιλα????διαβαζω στο ιντερνετ οτι 17-22 κιλα προλαμβανουν τα προβληματα προωροτητας..

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Μελένια και Αγοράκια υπομονή, εμείς μαζί σας!!!

fntag ο δικός μου ο ντοκ μου είχε βάλει όριο τα 20, οχι ότι πρέπει να τα φτάσεις οπωσδήποτε. Εγώ ήμουν πολύ επιρρεπής στη μάσα και έπαιρνα με γρήγορους ρυθμούς!! στον 7ο ήμουν 15 και μετά ξεκίνησα διατροφή αυστηρή για να μην ξεπεράσω τα 20!!! Όταν γέννησα μια εβδομάδα μετά έχασα 12 κιλά τα υπόλοιπα τα χω ακόμα!!! οπότε θα σου πρότεινα και για λόγους προωρότητας αλλά και για να τα χάσεις εύκολα να μην ξεπεράσεις τα 12-15 κιλά. Άλλες τσούχτρες εδώ πήραν 5-6 κιλά!!!

Κατα τ άλλα εμείς βγήκαμε χτες για φαϊ!!! μόνοι!!!!!!

Θα πώ κι άλλα μετά αλλά τώρα με κράζουν.....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...