Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Α, και μια ερώτηση προς Joy!

Κατ' αρχήν, τι κάνεις, κουκλίτσα;

Εμείς τα ξέρεις! Λοιπόν, διάβασα ετοιμάζεις γάμο και βαπτίσεις, ε; Το είχα σκεφτεί κι εγώ αλλά το απέρριψα. Φοβήθηκα μήπως το ένα γεγονός επισκιάσει το άλλο. Άσε, που θέλω να φορέσω και νυφικό-τούρτα, οπότε σκέφτηκα ότι θα με κάνουν τα αγόρια μέσα στο λάδι μετά ( :):):):):):):):):):):):) )

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, νομίζω έκανα βλακεία με τον μπέμπη.. είχε βγάλει σπυράκια, στην αρχή λίγα στα μαγουλάκια, έπιασα λοιπόν βαμβάκι με φυσιολογικό ορό και τα έτριβα, μετά τον έκανα μπάνιο και τον ξαναέτριβα με την πετσέτα, του έβαλα bepanthol , μου το είχε πει η παιδίατρος όχι για το πρόσωπο αλλά για το σώμα σε κάποια σημεία που είχε ξηροδερμία, και τελικά όταν είδα ότι δεν πέρναγε του έβαλα και την ενυδατική του σώματος και την sudocream για το σύγκαμα.. για να μη σας πιάσει πανικός δεν τα έκανα όλα την ίδια μέρα, κάθε μέρα από κάτι...το αποτέλεσμα τα μαγουλάκια μας είναι χάλια.. κόκκινα με σπιθουράκια και έχει ξηροδερμία..τελικά τον άφησα χωρίς κάτι άλλο......................:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

α ξέχασα να σας πω ότι έχει βγάλει και κάτι σαν νινίδα ή ξηροδερμία σε κάποια σημεία στο κεφαλάκι του, τον κάνω κάθε μέρα μπανάκι και με σαμπουάν αρκετή ώρα στα μαλλάκια αλλά ούτε αυτό φεύγει. Βγαίνει κυρίως στις περιοχές που έχει ας πούμε χωρίστρα...πέστε μου καμία συμβουλή γιατί δεν θέλω να βάλω κρέμα με κορτιζόνη

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Μελένια, στενοχωρήθηκα με τα νέα σου, αλλά θα πω ότι και οι άλλες: να μην ανησυχείς γιατί δεν είναι κάτι το επείγον.

Ασε που μπορείς να την κάνεις όταν λήγει η άδεια λοχείας και να πάρεις ακόμα περισσότερη άδεια από τη δουλειά για να βλέπεις τα παιδάκια σου!:P (επρεπε να πω και τη θετική πλευρα).

Δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω αυτό γιατί είμαι αναπληρώτρια, πρέπει να επιστρέψω και να δουλέψω τουλάχιστον 10 μέρες. Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω καλά τον νόμο θα το ψάξω όμως μήπως μπορεί να γίνει κάτι. Φοβάμαι και τις αρρώστιες υπερβολικά πολύ και ο Φλεβάρης σ ένα νηπιαγωγείο είναι άστα να πάνε με ιώσεις..

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Melenia, περαστικά, κουκλίτσα μου! Μην στενοχωριέσαι. Όλα για μας είναι, τι να κάνουμε; Πάντως να σκέφτεσαι ότι άλλοι ταλαιπωρήθηκαν λίγο μετά τον τοκετό (όπως εγώ, με μια τρομερή αλλεργία), άλλοι πιο μετά (η συννυφάδα μου η μικρή, γέννησε πριν ένα μήνα, και έπαθε έγκαυμα-αλλεργία από τη γάζα πάνω στην τομή της...). Το καλό είναι πως δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άμεσα!

Σ ευχαριστώ πολύ!

Αλλεργία από την επισκληρίδιο; Γιατί εγώ την πρώτη μέρα έπαθα όλες τις παρενέργειες από την επισκληρίδιο.

Αυτό με το έγκαυμα πρώτη φορά το ακούω.. η γάζα που είχα ήταν αυτοκόλλητο και τώρα που το σκέφτομαι λογικό μου ακούγεται κάποιοι οργανισμοί να μην το δέχονται..

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

melenia μου μην στεναχωριεσαι.θα περασει και αυτο.ο,τι δεν μας σκοτωνει μας κανει πιο δυνατους.

Ευχαριστώ πολύ, μακάρι να περάσει και να μη ξαναγυρίσει.. άκουσα σήμερα και για έναν πρακτικό που πήγε μια γνωστη γνωστής και με μια κίνηση της έβαλε μέσα την κήλη και δεν ξαναβγήκε αλλά ενώ μου κεντρίζει την περιέργεια ψιλοφοβάμαι κιόλας.

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!

Melenia μου μην αγχώνεσαι και μην στεναχωριέσαι.. αφού σου είπε τουλάχιστον ότι έχεις χρόνο για να την κάνεις... Μα νομίζω ότι είναι και εγχείρηση ρουτίνας οπότε δεν νομίζω να μείνεις πολύ μέσα... αχ τι να πω..

Κι εγώ εδώ και καιρό όταν κουράζομαι..νιώθω ένα σκληρό σημείο στον αφαλό μου και μου φαίνεται περίεργο γιατί όταν το πιέζω πονάει. Ο γιατρός λέει ότι είναι μάλλον μυς που δεν έχουν επανέλθει...

Σ

Σ ευχαριστώ πολύ, 2-3 μέρες μένεις μέσα εκτός αν κάνεις λαμπαροσκόπηση κάτι που ψάχνω..

Αυτό που λες για τον αφαλό πρέπει να το τσεκάρεις και γενικά καλό θα ήταν όλες μας που έχουμε κάνει καισαρική να προσέχουμε τα βάρη που σηκώνουμε. Εγώ το σουπερ μάρκετ θα το κόψω, ούτε τσάντα μου είπαν να μην σηκώνω ή θα πηγαίνω μόνο με τον άντρα μου.

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Για την λιπο χρειαζεται να περασει το εξαμηνο να επανελθει η μητρα.

Αλλωστε γινονται μονο 2 τρυπουλες περιπου στην αρχη κ στο τελος της καισαρικης,δε γινεται ολοκληρη τομη.

Αν και η ιδέα ενός ακόμα μωρού μου στροβιλίζει στο μυαλό, πάντα μ άρεσαν τα 3 παιδάκια, μου στροβιλίζει επίσης και η ιδέα μιας επέμβασης στην κοιλιά να μου φύγει να ησυχάσω.. Πάντα είχα κοιλιά και τώρα με την γέννα έχει γίνει χάλια κ μέσα στις ραγάδες, τόσες πολλές που είναι σαν να με έχει μουτζουρώσει κάποιος με κόκκινο μαρκαδόρο..αλήθεια ξέρετε καμιά καλή κρέμα;

έβαζα της frezyderm και κάποιες φορές βαζελίνη αλλά διαφορά δεν είδα..

Πότε λένε να ξανακάνεις προσπάθειες για μωρό μετά την καισαρική; Αν και δεν το έχω και σίγουρο ότι θα μας κάτσει, εδώ για αυτά τα μωρά μας βγήκε η πίστη και δεν σκοπεύω να ξαναπάρω τόσες ορμόνες ξανά.....

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

χα χα τι τραβηξε το φουκαριαρικο!melenia μου κατα πρωτον ΣΤΑΜΑΤΑ να τριβεις το παιδι!!!δεν ειναι βρωμικο!!!:tongue::tongue::tongue:

λοιπον,για την νινιδα,πριν το κανεις μπανιο θα του βαζεις με μασαζακι λιγο baby oil στο κεφαλακι και θα το αφηνεις κανενα μισαωρο. μετα θα το λουζεις και θα το τριβεις λιγο.λιγο ομως!(γιατι σε φοβηθηκε το ματι μου!)

τωρα για τα σπιθουρακια σε πρωτη φαση θα σου προτεινα να τα αφησεις λιγο να ηρεμησουν και μετα το ξαναβλεπεις.

age.png

Καλά κάνεις και γελάς και εγώ τώρα που σκέφτομαι τι του έκανα του μωρού από τη μια γελάω από την άλλη σκέφτομαι τα παραπονάκια που μου έκανε κατά τη διάρκεια των βασανιστηρίων του και λιώνω από τις τύψεις..

Κόκκινες κατακόκκινες είναι οι άτιμες για ραγάδες..

Ευτυχώς που μπήκες να μου μιλήσεις , σε λίγο κάτι θα ξανάγραφα και θα με λέγατε τρελή χαχαχα

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

συγνωμη που μπαινω στο καφε σας αλλα λογο βαρεμαρας σουλατσερνω σημερα αδεω κι εκει.να πω ηθελα λιγο για την νινιδα με ελαιολαδο το αφηνεις αρκετη ωρα και μετα με την χτενα την βρεφικη που εχει στρογγυλες ακρες το χτενιζεις κυκλικα θα το καταλβεις κανοντας το πως αλλα οχι επμονα γτ μπορει να κανεις πληγουλες,και μεχρι να φυγουν καντο καθε 3 μερες ας πουμε γτ δεν φευγει απο μονη της.τα μαγουλακια ειναι απο κρυο ζεστη και καλοριφερ στανταρ το χαμε παθει στο μεγαλο μου,να βαζεις πουρελαν ειναι απλα θαυματουργη και δεν εχει τπτ χημικο μεσα και πανω στα σωματα βαζε νερο με ενα μπρικι για υγρασια στον χωρο.αν δεν εχεις πουρελαν βαζε λιγο μπεμπανθολ μην το αφηνεις και μην το τριβεις γτ απο οτι θυμαμε τον δικο μου τον φαγουριζε και ηταν δυσκολα.αυτα και παλι συγνωμη....μπαινω που και που σε καφε ελπιζω να στε ευγενικες μαζι μου:P

921477wc2fyvv2y2.gif

Jasminaki, τι βλέπω στις ειδήσεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Έχετε πλημμύρες και καταστροφές; Ελπίζω να είστε όλοι καλά!

Αν σου πω ότι απο σένα το μαθαίνω..;;; Δεν είδα ειδήσεις σήμερα.

Όντως είχαμε θεομηνία κ απ΄ όσο ξέρω απο γνωστούς μου πλυμμηρισαν τα σπίτια τους. Εμείς αποκτήσαμε κάτω μια τεράστια βαθιά λίμνη (οι πάπιες λείπουν).

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...