Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Melenia, περαστικά, κουκλίτσα μου! Μην στενοχωριέσαι. Όλα για μας είναι, τι να κάνουμε; Πάντως να σκέφτεσαι ότι άλλοι ταλαιπωρήθηκαν λίγο μετά τον τοκετό (όπως εγώ, με μια τρομερή αλλεργία), άλλοι πιο μετά (η συννυφάδα μου η μικρή, γέννησε πριν ένα μήνα, και έπαθε έγκαυμα-αλλεργία από τη γάζα πάνω στην τομή της...). Το καλό είναι πως δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άμεσα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Για την λιπο, στην αρχή νόμιζα ότι κάνατε πλάκα. Δεν είναι λίγο νωρίς... ξέρω και εγώ, δεν πρέπει να περάσει κανένας χρόνος από την πιο πρόσφατη επέμβαση; Δεν ξέρω, απλώς αναρρωτιέμαι. Και σίγουρα τη χρειάζομαι, αλλά δεν τολμώ!

Για την λιπο χρειαζεται να περασει το εξαμηνο να επανελθει η μητρα.

Αλλωστε γινονται μονο 2 τρυπουλες περιπου στην αρχη κ στο τελος της καισαρικης,δε γινεται ολοκληρη τομη.

Ακομη ομως μην κανετε οσες εχετε σκοπο να κανετε κ αλλο παιδακι.

Εγω εκλεισα ως μαμα!!!!Τωρα θα περιμενω να γινω γιαγια!!!!!χαχαχαχα!!!

Ξεχασα να σας πω,την Τεταρτη εχουμε επετειο γαμου!!!Κλεινουμε 3 χρονια!!!Ρωτησα τον αντρα μου πως αισθανεται κ η απαντηση του???

"Σαν γερος,με τρια παιδια!!!!"

:roll::roll::roll::roll::roll:

Δεν ειναι κ πολυ καλο αυτο ε????

GRJdp2.png

xefUp3.png

να σας πω κατι αλλα μην με κοροιδεψετε...ετοιμασαμε το δωματιο και τα παιδια θα κοιμηθουν μονα τους αποψε.το προβλημα μαλλον το εχω εγω που θα κοιμηθω μονη μου αποψε...θελω να κλαψω...δηλαδη θα ανοιγω τα ματια μου και δεν θα τα βλεπω να κοιμουνται στην κουνια τους παρεουλα....

age.png

Διαφημίσεις

Μελένια, στενοχωρήθηκα με τα νέα σου, αλλά θα πω ότι και οι άλλες: να μην ανησυχείς γιατί δεν είναι κάτι το επείγον.

Ασε που μπορείς να την κάνεις όταν λήγει η άδεια λοχείας και να πάρεις ακόμα περισσότερη άδεια από τη δουλειά για να βλέπεις τα παιδάκια σου!:P (επρεπε να πω και τη θετική πλευρα).

Witch, αυτό θα κάνω με τα βότανα που μου λες. Τώρα έχω άλλη απορία: που είναι η ανακασα; (από άλλο κόσμο εγώ :D)

Και επίσης: δεν θα κοιμηθείς μόνη σου, θα έχεις αγκαλιά τον αντρούλη. Φρόνιμα όμως.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γιώτα, πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτα για τη λιπο. Αν και νομίζω πως και εγώ έχω κλείσει ως μάνα (η επόμενη ιδιοτητα που θα έχω είναι της πεθερας :cool:), θα προτιμήσω να κάνω την άλλη επέμβαση που θέλω εδώ και 10 χρόνια να κάνω: λειζερ στα μάτια. Ετσι, για να ξυπνάω το πρωί και να βλέπω φως, όχι θολούρα... αλλά και αυτό φοβάμαι... όλα τα φοβάμαι....:?:-?:?

Αγοράκια, συγχαρητήρια για το δοντάκι β'. Με το καλό και στην πλήρη οδοντοστοιχία. Α... και δεν σου είπα.... δοκιμάσαμε Κίτσουλa!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

η ανακασα ειναι περιοχη των αγιων αναργυρων.

γεννησε η αδερφη ενος φιλου μου διδυμα πριν κανα δυο μερες και ειναι φρικαρισμενη γιατι τα μωρα ειναι θερμοκοιτιδα και το ενα θα παραμεινει τουλαχιστον εναν μηνα.γεννησε στην 35η εβδομαδα και ο μικρουλης ειναι 1300 και ο μεγαλος περιπου 2300.ειπα στον φιλο μου να της πει να μας κανει παρεα να την εμψυχωσουμε και να της πειτε την εμπειρια σας εσεις που εχετε ζησει τον εφιαλτη ''γυρναω στο σπιτι χωρις τα παιδια''.βεβαια απλη παρακολουθηση ειναι τα μικρακια δεν ειναι διασωληνωμενα κτλ.αν εχετε κατι συγκεκριμενο που μπορω να της πω να την καθησυχασω,σας ακουω με προσοχη!

age.png

Witch, αυτό θα κάνω με τα βότανα που μου λες. Τώρα έχω άλλη απορία: που είναι η ανακασα; (από άλλο κόσμο εγώ :D)

Η Ανακασα ειναι κοντα στους Αγιους Αναργυρους!!!!

Γιώτα, πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτα για τη λιπο. Αν και νομίζω πως και εγώ έχω κλείσει ως μάνα (η επόμενη ιδιοτητα που θα έχω είναι της πεθερας :cool:), θα προτιμήσω να κάνω την άλλη επέμβαση που θέλω εδώ και 10 χρόνια να κάνω: λειζερ στα μάτια. Ετσι, για να ξυπνάω το πρωί και να βλέπω φως, όχι θολούρα... αλλά και αυτό φοβάμαι... όλα τα φοβάμαι....:?:-?:?

Να μη φοβασαι και να την κανεις...θα κανει κ η νονα του Θανου μου,θα σου δωσω πληροφοριες για τον ιατρο της οταν την κανει,πλεον εχει εξελιχθει πολυ η μεθοδος του λειζερ!!!!!

Αρκει να το παρεις αποφαση!!!!:eek::eek::eek:

GRJdp2.png

xefUp3.png

η ανακασα ειναι περιοχη των αγιων αναργυρων.

γεννησε η αδερφη ενος φιλου μου διδυμα πριν κανα δυο μερες και ειναι φρικαρισμενη γιατι τα μωρα ειναι θερμοκοιτιδα και το ενα θα παραμεινει τουλαχιστον εναν μηνα.γεννησε στην 35η εβδομαδα και ο μικρουλης ειναι 1300 και ο μεγαλος περιπου 2300.ειπα στον φιλο μου να της πει να μας κανει παρεα να την εμψυχωσουμε και να της πειτε την εμπειρια σας εσεις που εχετε ζησει τον εφιαλτη ''γυρναω στο σπιτι χωρις τα παιδια''.βεβαια απλη παρακολουθηση ειναι τα μικρακια δεν ειναι διασωληνωμενα κτλ.αν εχετε κατι συγκεκριμενο που μπορω να της πω να την καθησυχασω,σας ακουω με προσοχη!

witchaki θα σου τα στειλω σε πμ, οχι γιατι ειναι μυστικά, αλλά γιατι γραφω πολλά και θα κουρασω τους πάντες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Κουκλίτσες, είμαι ψιλοερείπιο.. Ο καλός μου δεν έχει επιστρέψει ακόμη! Εδώ και δύο εβδομάδες φορτσάρει, για να τελειώσει μια δουλειά κι αυτός είναι ο λόγος που είμαι έγκλειστη!!!!!!!!!!!! Βγήκα Δευτέρα 17.1 (βράδυ), για να συμπαρασταθώ σε μια φίλη και συνάδελφο (στο σπίτι της), που απέλυσαν :(

Ξαναβγήκα Τρίτη 25.1, για υπέρηχο ισχίων και σούπερμάρκετ (ουάου). Κι από τότε μέσα. Η πεθερούλα ασθενής και σε απόσταση εδώ και 15 μέρες, ο καλός μου επιστρέφει κάθε μέρα στις 20.00 μ.μ. στην καλύτερη περίπτωση κι εγώ έχω φρικάρει. Αφήστε που κάθε μέρα τρώμε ντελίβερι, διότι δεν προλαβαίνει να φέρει ούτε ψωμί, άρα δεν μαγειρεύω (όχι απαραίτητα κακό). Το μόνο θετικό είναι ότι 1-2 μέρες τώρα τα νινάκια μου έχουν ηρεμήσει λίγο, γιατί αλλιώς δν την πάλευα με ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

rPPrp3.png

Jasminaki, την κρέμα που λέει η Γιώτα μου την έδωσε κι εμένα η γιατρός για το προσωπάκι τους (είχαν ξηροδερμία το Φθινόπωρο). Είναι πολύ καλή (ενίοτε βάζω κι εγώ στο προσωπάκι μου :). Δεν έχω ξηροδερμία, τουναντίον, αλλά μου φαίνεται κάπως ρυθμιστική να το πω; )

Witchaki, το ζήσαμε πριν πέντε μέρες το ίδιο θέμα!!! Τα πρώτα 2-3 βράδια είναι δύσκολα (εγώ πήγαινα στο πρώτο γκουχ, η συσκευή ήταν ΔΙΠΛΑ στο αυτί μου), μετά θα συνηθίσεις (μην σου πω θα σου αρέσει κιόλας!). Θα μπορείς και να δεις τιβι με λίγη φωνή (γιούπιιιιιιιιι), χωρίς να φοβάσαι μην τα ξυπνήσεις!

Twinsaki, τι έχεις να πεις για Κίτσουλα; Τι καλό έφαγες;

rPPrp3.png

Glorraki, περαστικά στη μπουμπούκα, βρε! Καλή δύναμη! Θα περάσει και θα τα ξεχάσεις όλα γρήγορα :):):):):):):):)

Α, Witch, να πεις στην κοπελίτσα, πως, αφού είναι χωρίς διασωλήνωση, δεν τρέχει τίποτα (που λέει ο λόγος). Κι εμείς γυρίσαμε σπίτι με τον έναν μόνο (ο μεγάλος έμεινε 15 μέρες σύνολο, δηλαδή άλλη μία εβδομάδα από τότε που βγήκαμε οι υπόλοιποι). Είναι δύσκολο, όσο θα το ζει, ναι. Αλλά της δίνω τον λόγο μου ότι από την ημέρα, που θα έχει και τα δύο παιδάκια της στο σπίτι, θα τα ξεχάσει ΟΛΑ!

Σημ. Αν είναι σε ιδιωτικό, να ελέγχει τα πάντα, ως προς τον χρόνο παραμονής (θυμάστε πώς τον πήρα εγώ τον μπούμπη μου, μόνο περίστροφο δεν έβγαλα! Αλλά είχε περάσει πια τα 2 κιλά!)

rPPrp3.png

Nufaki, ρώταγες πριν λίγες μέρες για το Marakikon...... Αναρωτιέμαι κι εγώ συχνά γι' αυτό το κορίτσι, με αγωνία, δεν σας κρύβω! Ανησυχώ και το μόνο, που ελπίζω πια, είναι να μπει ξαφνικά μια μέρα και να μας πει "γέννησα"!!!!!!!!!!!!!! Θα πετάξω στα σύννεφα, αλήθεια! Αν θυμάμαι καλά, γένναγε κάπου προς Φεβρουάριο ( ; )

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...