Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

γεια σας!

witch κανεις κ μασαζ??????????? τι τυχερος ο συζυγος!! μα, να μη μενουμε κοντα...φτου!

twins πως παει η διαθεση σημερα μικρη μου?

ασχετο, αλλα το ταισμα κρεμασ απ τα μπουκαλια avent πολυ βολικο! κ μετρας κ την ποσοτητα..

καλο σκ κοριτσακια!!

33E7p2.png

Λες το baby hydra milk??? Αυτό τους βάζω αλλά...τίποτα.

Λεω το atoprel emollient cream.Ειναι χωρις parabens,ενυδατικη κ κανει για προσωπο κ σωμα.Εγω τους βαζω μονο στο σωμα ομως.

Να κανω κ μια διευκρινιση.....δε θα κανω κοιλιοπλαστικη αλλα λιποαναρροφηση....η κοιιλιοπλαστικη ειναι για το χαλαρο δερμα σαν αυτο που εχουν οι γιαγιαδες,εγω εχω συσσωρευμενο λιπος που πρεπει να διωξω!!!!

Απλα αν ερθει η ωρα να κανετε μια πλαστικη επεμβαση,προσεξτε τι θα ζητησετε!!!!:P:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

αγορασαμε μαγιουδακιαααααααα!!!!!

nufi κανω μασαζ χαλαρωτικο και κυτταριτιδας.καποτε ηταν η δευτερη δουλεια μου.

jas για το ξηρο δερματακι βαλε την κρεμουλα που σου λεει η γιωτα.δεν ξερω κατι τοσο δραστικο και ευκολο.για το στομαχακι του δεν μπορουμε να κανουμε κατι εκτος απο το να το ηρεμησουμε.χαμομηλακι και εξωτερικα μπορεις να τους βαλεις λιγη λεβαντα (αιθεριο) ειτε στην ενυδατικη του ειτε σε αμυγδαλελαιο.

twins δοκιμασε πρασινο τσαι με δενδρολιβανο.θα σου κανει πολυ καλο σε πολλα!αν εχεις μεγαλο θεμα ξεκινα βασιλικο πολτο.καθε μερα για εναν με δυο μηνες αλλα μετα θα σταματησεις.θα σε ανεβασει αμεσα.

age.png

Διαφημίσεις

melenia μου μην στεναχωριεσαι.θα περασει και αυτο.ο,τι δεν μας σκοτωνει μας κανει πιο δυνατους.

giota μπραβο καλα εκανες!αν επιτρεπεται,ποσο παει το λιπακι σε ευρουλακια?

age.png

Διαφημίσεις

giota μπραβο καλα εκανες!αν επιτρεπεται,ποσο παει το λιπακι σε ευρουλακια?

3000....ιατρος,αναισθησιολογος,προεγχειρητικος ελεγχος και νοσηλεια λιγων ωρων.....Δεν τα λες και λιγα,αν ηταν τα μισα θα ημουν περισσοτερο ευχαριστημενη αλλα αφου συμφωνησε ο συζηξ....:-D:-D:-D

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας και από εμάς.

Ο Φιλ μου είπε ότι ανταποδίδει τα καλά λογάκια στον Κοσμά!!!!:P

Πήγαμε βόλτα οι 4 και γυρίσαμε. Περιττό να πω πως κουραστήκαμε, αλλά τα παιδιά το καταδιασκέδασαν.

Για την λιπο, στην αρχή νόμιζα ότι κάνατε πλάκα. Δεν είναι λίγο νωρίς... ξέρω και εγώ, δεν πρέπει να περάσει κανένας χρόνος από την πιο πρόσφατη επέμβαση; Δεν ξέρω, απλώς αναρρωτιέμαι. Και σίγουρα τη χρειάζομαι, αλλά δεν τολμώ!

Θα διαβάσω και τα υπόλοιπα και επανέρχομαι, εφ' όσον βέβαια με αφήσουν τα ταλιμπανάκια!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εδώ είμαστε πάλι!

Έκανα και λίγο σίδερο, έκανα και λίγο σφουγγάρισμα, ανακάλυψα και μία κουρτίνα που την έχω 45.000 χρόνια και την είχα ξεχάσει (δεν την έχω κρεμάσει και ποτέ, την είχα πάρει σετάκι με πάπλωμα και σεντόνια από το έπαυλις), την σιδέρωσα και ελπίζω να κάνει στο δωμάτιό μας, να κάνω μια αλλαγή. Επίσης, ως προς τις πιπίλες, φίλη Witch, ποτέ δεν τις ήθελαν... Άλλοτε καλό και άλλοτε όχι. Ειδικά τώρα που ταλαιπωρούμαστε με τα δοντάκια, μπορώ να σου πω ότι δεν ξέρω καν πού είναι :)

Ααααα!΄Έσκασε και το δίπλα δοντίνι, για να κάνει συντροφιά στο πρώτο :):):):):):):):):):):):):):):):) Μάλλον, γι' αυτό έχει ηρεμήσει λίγο το παιδάκι μου και μαζί τους κι εγώ :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...