Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τεσπα... παλι καλά που υπάρχει και το καφέ και τα λέμε.

Πολλες φορές νιώθω πως πολύ περισσότερο με καταλαβαίνουν οι κοπέλες εδώ παρά οι φίλες μου και οι γνωστές μου. Φταιει το ότι καμία τους δεν ξερει πως ειναι να εχεις 2 μωρα, φταιει το οτι στο γραπτο λόγο μπορούμε να πουμε ότι θελουμε χωρις να μας διακοψει ο άλλος;:confused::confused::confused:

έτσι ακριβώς αισθάνομαι κ εγώ δεν τολμώ να μιλήσω και αρχίζουν ατάκες του στιλ..

• το δικό μου έκανε για 10 όχι για 2 που έχεις εσύ

• μη μιλάς καθόλου ξεμπέρδεψες με μια γέννα (λες κ ξέρουν αν θέλω να κάνω κ άλλο ..)

• σιγά ρε που έχεις κ εσύ πρόβλημα με τόσο ήρεμα μωρά , το δικό μου έκλαιγε σπαρακτικά όλη μέρα..

και άλλα τέτοια λες και είναι μέσα στο σπίτι μου και μας παρακολουθουν.

Και αν κ μπορεί να ακουστώ γραφική, όλοι μου έλεγαν πόσο καλή εγκυμοσύνη είχα με δίδυμα, όλοι γύρω μου είχαν πάθει τα χειρότερα ενώ εγώ ήμουν τέλεια.

Και τελικά ήρθε μια γέννα που δεν θέλω καν να θυμάμαι από τους πόνους και τώρα μια κήλη. Κ ναι αρχίζω κ πιστεύω στο μάτι..

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε? Εμείς από εχθές το βράδυ δεν είχαμε ρεύμα. Γι' αυτό και δεν έκανα μεταμεσονύχτια εμφάνιση, twins :tongue:

Melenia μου μην αγχώνεσαι και μην στεναχωριέσαι.. αφού σου είπε τουλάχιστον ότι έχεις χρόνο για να την κάνεις... Μα νομίζω ότι είναι και εγχείρηση ρουτίνας οπότε δεν νομίζω να μείνεις πολύ μέσα... αχ τι να πω..

Κι εγώ εδώ και καιρό όταν κουράζομαι..νιώθω ένα σκληρό σημείο στον αφαλό μου και μου φαίνεται περίεργο γιατί όταν το πιέζω πονάει. Ο γιατρός λέει ότι είναι μάλλον μυς που δεν έχουν επανέλθει...

Σίγουρα αυτό που έχω κι εγώ να πω είναι ότι κανείς δεν μπορεί να καταλάβει όταν δεν έχει κάνει δίδυμα, πόσο μάλλον όταν χρειάζεται να το παλέψεις μόνη σου για να τα βγάλεις πέρα με δύο!!

Γι' αυτό μέσα σε αυτό το καφέ έχουμε βρει παρηγοριά, κατανόηση, αλληλεγγύη και έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας μία πολύ γλυκιά φιλία!!!!

Κι εγώ ακούω συνέχεια....¨τι ήσυχα μωρά που είναι αυτά...καλά λένε ότι τα δίδυμα βγαίνουν πάντα ήσυχα για μην ταλαιπωρούνται οι γονείς, εμένα το δικό μου με ταλαιπώρησε πολύ..." και εκεί σου έρχεται να τους βρίσεις......

Έχει όμως και άλλους οι οποίοι μου λένε "μπράβο, θαυμάζουμε εσάς τις διδυμομαμάδες πώς τα βγάζετε πέρα, εδώ με ένα και άλλες θέλουν και βοήθεια...είστε ηρωίδες!! " Και φυσικά εκεί σου ανεβάζουν το ηθικό!! :)

RKdwp3.png

Μην απελπιζεστε!!!!!

Εγω που ειχα το πιο ησυχο μωρο,τωρα με τα διδυμα ακομη ξενυχταμε!!!!

Ειναι τελειως διαφορετικο ενα μωρο απο δυο....και ειδικα οταν ειναι μικρα!!!

Να σκεφτεστε μονο οτι παιρνουμε διπλα χαμογελα!!!!!Οταν οι αλλοι παιρνουν μονο ενα....και σχεδον συνεχεια αφου σπανια κοιμουνται μαζι κ ειναι ξυπνια κ χαμογελαστα εναλλαξ!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γιώτα μπράβο σου!! Πολύ καλή απόφαση πήρες!! Κι εγώ θα το αποφασίσω κάποια στιγμή...αφού πρώτα ξεμπερδέψω από εγκυμοσύνες!! Αν τα επόμενα τέσσερα χρόνια μου χαρίσει ο Θεός ένα ακόμη μωρό, ή και δύο ;) Θα κάνω μετά κοιλιοπλαστική!!!

Nunu μου, αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι όσο και να το παλέψεις εσύ να κοιμηθούν τα μικρά όλο το βράδυ, αν αυτά δεν θέλουν, άδικα θα ταλαιπωρηθείς. Και τα δικά μου έτσι έκαναν. Τώρα όμως πια κοιμούνται όλη νύχτα. Εντάξει...ο Bill από τις 11.30 μέχρι τις 7.30 περίπου όπου πίνει λίγο γάλα στο κρεβάτι και ξανακοιμάται μέχρι τις 10.30. Ο Κοσμάκης μου ξυπνάει καμιά φορά την νύχτα και θέλει πιπίλα "avent" ή πιπίλα "mommy" ;)

Nufi σε καταλαβαίνω...κι εγώ νομίζω ότι χρειάζομαι ένα γενικό service. Νομίζω ότι η μέση μου και η πλάτη μου έχουν καταστραφεί...δεν ξέρω αν θα επανέλθω ποτέ πιά...

Witch περιμένω την βοτανοθεραπεία για τον μπέμπη και αν έχεις κάτι καλό και για εμάς...αααααα....θέλω και κάτι για την ξηροδερμία των μωρών που έχουν εμφανίσει στα ποδαράκια τους... Αυτά, μόνο :tongue: :tongue:

RKdwp3.png

Μην απελπιζεστε!!!!!

Εγω που ειχα το πιο ησυχο μωρο,τωρα με τα διδυμα ακομη ξενυχταμε!!!!

Ειναι τελειως διαφορετικο ενα μωρο απο δυο....και ειδικα οταν ειναι μικρα!!!

Να σκεφτεστε μονο οτι παιρνουμε διπλα χαμογελα!!!!!Οταν οι αλλοι παιρνουν μονο ενα....και σχεδον συνεχεια αφου σπανια κοιμουνται μαζι κ ειναι ξυπνια κ χαμογελαστα εναλλαξ!!!!!

Αχ ναι Γιώτα μου, έχεις απόλυτο δίκιο!!! Η χαρά είναι διπλή και τα δύο αυτά χαμόγελα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όση κούραση και ταλαιπωρία και αν περνάμε!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

θέλω και κάτι για την ξηροδερμία των μωρών που έχουν εμφανίσει στα ποδαράκια τους... Αυτά, μόνο :tongue: :tongue:

Εννοεις στα μπουτακια τους????Και λιγο προς τα πισω????Μου εδωσε ο ιατρος μια κρεμα ενυδατικη της frezyderm κ τους εβαλα 2 φορες κ εξαφανιστηκε.

Αν δεν εχει βοτανο η witch θα σου πω πως ακριβως λεγεται να το παρεις.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γιώτα μπράβο και εγώ θέλω κοιλιοπλαστική αλλά όπως είπε και i jasmini θα περιμένω μπας και κάνω κανα παιδάκι ακόμα και μετά να πάω για κοψίματα:)

melenia μην αγχώνεσαι αφού έχεις το περιθώριο να πας και μετά από 6 μήνες άρα δεν είναι κάτι το επικίνδυνο που να σε στεναχωρεί.

Εννοεις στα μπουτακια τους????Και λιγο προς τα πισω????Μου εδωσε ο ιατρος μια κρεμα ενυδατικη της frezyderm κ τους εβαλα 2 φορες κ εξαφανιστηκε.

Αν δεν εχει βοτανο η witch θα σου πω πως ακριβως λεγεται να το παρεις.

Λες το baby hydra milk??? Αυτό τους βάζω αλλά...τίποτα.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε? Εμείς λίγο καλύτερα η μπέμπα. όχι τελείως καλά. Έχουμε ακόμη τα ξενύχτια από το συνάχι και το μπούκωμα που δεν φεύγει εύκολα, τώρα έχω και τον μπέμπη με βήχα, ξεκίνησε κι αυτός σιρόπι να δούμε πως θα πάει............Γενικώς μια χαρα. Τι να σας πω? Χθες δεν μπήκα κι έχετε γράψει ένα σωρό. Πολλά νέα.

Θέλω ύπνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο......................................;)

??????

χαχα αυτό το ερωτηματικό το έβαλε ο Κοσμάς!! laptopφιλα είναι και τα δικά μου μανάρια. (Τwins να τα βάζουμε να συζητάνε μεταξύ τους) και όπως καταλάβατε το μικρό μου δήλωσε την απορία του για την δική μας διάλεκτο..... ίσως του μικρού twinsακίου να την καταλαβαίνει καλύτερα :tongue::tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

Stella πόσο σε ζηλεύω που φεύγεις...νομίζω ότι μόνο η αλλαγή περιβάλλοντος σου αλλάζει την διάθεση, σε ξεκουράζει!!! :)

καλά εννοείται ότι ξεκουράζομαι εκεί και ότι θα δω και όλους συγγενείς και φίλους, θα βγω και έτσι όντως αλλάζει η διάθεση μου. Και όταν είναι να επιστρέψουμε κλασικά κλαίω και εγώ και η μάνα μου:))

glor περαστικούλια σας.....

Καλημέρα, μικρές μου κουκλίτσες!

Πώς κοιμηθήκατε; Τα νινάκια σας; Εμείς καλά (έπειτα από αρκετές μέρες). Θα σας τα πω μετά, αφού κάθονται ψιλοήσυχοι και έλεγα να πιω εκείνο το ζεστό καφεδάκι...

Φιλάκια!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...