Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τεσπα... παλι καλά που υπάρχει και το καφέ και τα λέμε.

Πολλες φορές νιώθω πως πολύ περισσότερο με καταλαβαίνουν οι κοπέλες εδώ παρά οι φίλες μου και οι γνωστές μου. Φταιει το ότι καμία τους δεν ξερει πως ειναι να εχεις 2 μωρα, φταιει το οτι στο γραπτο λόγο μπορούμε να πουμε ότι θελουμε χωρις να μας διακοψει ο άλλος;:confused::confused::confused:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Φταίει ότι δεν γνωριζόμαστε επί της ουσίας και δε χρειάζεται να κοιτάμε στα μάτια κάποιον. Είναι πιο εύκολο. Να βγείς twinsaki απαραιτήτως...εγώ τόσο καιρό δεν είχα βγεί και μου γύρισε το κεφάλι την προηγούμενη εβδομάδα χωρίς ίντερνετ (εσάς δηλαδή) και σήκωσα μπαϊράκι!! Βγήκα για ένα γρήγορο καφεδάκι με κολλητή και Παρασκευή αφήσαμε και τα μωρά στη μαμά για ένα ποτάκι με τον σύζυξ. Χτες τον άφησα να βγεί μόνος χαχα!!!

Nufi τίποτα ακόμα, βραδυνός ύπνος όχι. Πειραματιζόμουν και με χαμομηλάκι αλλά χειρότερα τα πράγματα! Συναχώθηκα και από το κρύο! χάλια...οπότε παραιτούμαι, όταν αποφασίσουν να κοιμηθούν θα κοιμηθούν!! Αυτό που με προβληματίζει είναι πότε θα τα μεταφέρουμε στο παιδικό, με έχουν φάει ότι θα κακομάθουν:rolleyes::rolleyes:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

twinsaki μου..ας κανουμε κουραγιο κ υπομονη..τα δυσκολα περασαν!

θυμαστε ποσο πιο ζορικα ηταν τα πραγματα στην αρχη? τι αντοχες βγαλαμε για να ανταπεξελθουμε..ειναι απιστευτο ποση δυναμη κ ενεργεια εχει ενας ανθρωπος οταν πρεπει!

τωρα βεβαια,εχει συσσωρευτει κουραση..κ η αναγκη για ενα break ειναι μεγαλυτερη.

ευτυχως οντως που τα λεμε εδω, που καταλαβαινομαστε τοσο...!

nunuki θα κοιμηθουν οταν θα ειναι ετοιμα..

κ εμενα ο μικρος που αργησε,απλως μια νυχτα..δεν ξαναξυπνησε για γαλα!

κ μην ανησυχεις για τη μεταφορα στο δωματιο! διολου δε θα κακομαθουν αν μεινουν κι αλλο μαζι σου!

εμας η παιδιατρος μας προτεινε μετα τους 6μηνες να τα αποχωριστουμε..μεχρι κ ενα χρονο μας ειχε πει ειναι μια χαρα!

τα μεταφεραμε λιγο πριν τους 6τελικα.

33E7p2.png

twins εφαγες κ την κρεμα ειπες..

κ η μικρη μου μωρε πολυ δυσκολη στο φαγητο..κ δε της φαινεται!

σημερα γεμισε μεχρι τ αυτια κρεμα! ολο την εφτυνε!

αφου αλλαξαμε κ κανουμε μπανιο μετα το φαγητο (ξερω οτι δεν οτι ειναι καλυτερο ,αλλα..) γιατι γινομαστε χαλια..κ τα καθαρα μας πυτζαμοφορμακια λουτσα!

αλλα κ γενικοτερα εχουμε αλλαξει προγραμμα.

πινουμε γαλα (λιγοτερο πια..)στις 6-6μιση

φρουτοκρεμα στις 9μιση-10

γαλα(ακομη) στις μιαμιση-δυο

ρυζαλευρο βανιλια στις πεντεμιση

τελευταιο γαλα (κοιμισμενοι για να το πιουμε περισσοτερο) στις 10.

τελος!

ξεραινομαι κ εγω γιατι ειμαι πτωμα..ποναει συνεχως κ η πλατη μου..

χρειαζομαι μασαζ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καληνυχτα κοριτσακια! καλη μας ξεκουραση

33E7p2.png

μασαζ κανεις?!αχ ρε κοριτσια και να σας ειχα πιο κοντα.θα σας εκανα καινουριες!

σας ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας.

μιλησα με την παιδιατρο και τα κανονισα.θα πηγαινω στις 11:30 τελικα για swimming!αγορασαμε τα ειδικα pampers και αυριο θα αγορασουμε και μαγιουδακια!τρελαινομαι!

επισης αλλαξα γνωμη για τις προσκλησεις κτλ (και ποσες θα αλλαξω ακομη ουουου θα σας πρηξω!).να σας δειξω?πειτε ναι!

age.png

Διαφημίσεις

Μόλις τελείωσα το φαγητό για αυριο και ετοιμάζομαι να τακτοποιήσω κάτι ρούχα.

Nunu, δίκιο έχεις για το ότι δεν χρειάζεται να κοιτάμε στα μάτια κάποιον στο ιντερνετ. Από την άλλη, πόσες φορές θέλουμε να παραπονεθούμε σε κάποιον για κάτι και δεν μας αφήνει να μιλήσουμε γιατί μας λέει τα δικά του....

Παρ' αυτά, θεωρώ ότι οι παρούσες διδυμομαμάδες είναι εξαιρετικές κοπέλες και στις live εμφανίσεις τους. Και εγώ καλή είμαι παρά τα δέκα κεφάλια μου. Τα εννιά τα κρύβω επιμελώς....:P:p:p:p

ΟΚ, τώρα σοβαρεύτηκα. Λοιπόν, witch, πολύ χαίρομαι που το baby swimming είναι εφικτό. Θέλουμε εντυπώσεις, και αν πάνε όλα καλά, μπορεί να το κάνουμε και εμείς.

Nufi, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω το πρόγραμμά σας θα ξαναλλάξει όταν βάλετε μέσα τη χορτόσουπα/ κρεατόσουπα. Μετά θα χορταίνουν και θα θέλουν να φάνε την κρέμα αργότερα. Και όσο για το μασάζ... μάλλον πρέπει να κάνουμε εντατικά μαθήματα στους μπαμπάδες!

Nunu, περαστικά σου είπα; Να γίνεις καλά γρήγορα! Ο χειμώνας δεν μας πτοεί!!!!

Η Jas πως και δεν εμφανίστηκε ακόμα;;;;;;;;:rolleyes:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι μερες και αυτες όλο βροχή και αερα δεν μπορούμε να βγουμε εξω...

melenia περιμενουμε νέα γιατί και μένα με φόβισε μια πωλήτρια σε supermarket που σήκωνα τις εξαδες με τα νερά και με μάλλωνε γιατί έπαθε και αυτή κήλη και μου έλεγε να προσέχω τις κινήσεις μου και με 2 παιδιά! Τέλοςπάντων ελπίζω να μην είναι τίποτα και θα περάσει...

twins μου κανα βράδυ δεν βγαίνεις έξω με αντρούλη σου? Η μαμά σου δεν είναι κοντά να έρθει να τα προσέχει?

κορίτσια σε μια βδομάδα φεύγουμε για Κύπρο και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί επιτέλους θα ξεκουραστώ και θα βγω και θα φάω και φαγάκι της μαμάς μου......γιατί τα έχω παίξει αυτές τις μέρες......θα κάνουμε και εκεί τα πρώτα μας γενέθλια και θα καλέσουμε και τους φίλους/ξαδερφάκια μας από εκεί!:)))

witch Μακάρι να είχαμε και εμείς κοντά μας χώρο για baby swimming alla δυστυχώς είναι λιγάκι μακρια για να τα πηγαίνω και μόνη μου....

Twins μιλούσαμε για το γάλα, η παιδίατρος μου είπε όταν χρονίσουν να τους δίνω ένα γάλα με σκόνη και ένα με φρέσκο πλήρες και καμιά φορά το γάλα advance της δέλτα. Λοιπόν τα δοκίμασα και το βράδυ τους δίνω φρέσκο και το πρωί σκόνη και όλα μια χαρά....

Γιώτα πες πήγες στο γιατρό? περιμένουμε νέα

Διαφημίσεις

καλημερα σας!

πρεπει να σας πω οτι μεσα στη νυχτα ξυπνησα μονο μια φορα και ηταν επειδη ανησυχησα που δεν ειχα ξυπνησει καθολου!και ξερετε γιατι?γιατι ειχα την εμπνευση να τα βαλω για υπνο χωρις πιπιλα!οποτε δεν τους επεφτε!λετε να πετυχει και σημερα που σκοπευω να τα βαλω στο δωματιο τους!?

stella σε ποια περιοχη μενεις?baby swimming εχει οακα,μαρουσι,ανακασα και παλληνη

age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ναι twins έχεις δίκιο απόλυτο!! Πολύ χαιρόμαστε που σας γνωρίσαμε και σας έχουμε να τα λέμε...κάποιες φορές κιόλας δε χρειάζεται να πείς πολλά, όταν μια από εμάς γραφεί τα ίδια που περνάς λές ε, δεν είμαι μόνη, είμαστε πολλές!!! Έχουμε πει ζοριζόμαστε τώρα αλλά μετααααααααααα ποιός μας πιάνει?????

Giota τι έγινε με τον ντόκ? έχουμε ελπίδες??? Όσο για την υπερπολύτεκνη οικογένεια τι να πούμε...αυτήη μάνα τι περνάει? αλλά μιλάμε για τρομερή μάνα...ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!! και ωραία ονόματα έτσι?

Witch καλό ξεκίνημα!! Ανάκασα θα τα πάς? θέλω και γώωω!!

Nufi έχεις δίκιο αλλά με πρήζουν λίγο και δε θέλω να είμαι στρίγγλα...που μου χει βγεί λίγο το όνομα:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ήδη σήμερα που δεν το πάλευα να μην τα ταϊσω ξυπνήσαν λιγότερες φορές και πιο νορμάλ.

stella σούπερ, θα περάσετε τέλεια!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

nunu ολα καλα με τον ιατρο....φευγουν κ τα πλαινα σωσιβιακια,κ η χαλαρωση της κοιλιας!!!!Σε λιγο θα τον παρω τηλ να του πω ΟΚ για την ημερομηνια.25 Φεβρουαριου!!!!!Σε ενα μηνα βλεπεις λεει το 80% και σε 2-3 μηνες το 100%...οποτε μεχρι το καλοκαιρι θα ειμαι σουπερ.Εντωμεταξυ θα γινει το χειρουργειο σε ενα ιδιωτικο θεραπευτηριο που δουλευα 6 χρονια κ συζητησαμε κ για τον αναισθησιολογο που θα ειναι,ευτυχως τον ξερω κ του εχω εμπιστοσυνη!!!!Το χειρουργειο διαρκει 2 ωρες και το μεσημερι θα ειμαι σπιτι μου.Επειδη θα γινει Παρασκευη το χειρουργειο απο Δευτερα θα μπορω να οδηγω κανονικα.Ολα καλα.Ειμαι κατενθουσιασμενη!!!!Επιτελους θα γινω οπως πριν κ ακομη καλυτερα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια δυστυχώς τα νέα μου είναι άσχημα, τελικά έχω κήλη. Προσπαθώ να μην πέσω σε κατάθλιψη, μου είναι κ πολύ εύκολο τώρα τελευταία αισθάνομαι..

Το καλό είναι ότι μπορώ να το τρενάρω λίγο, εφόσον δεν έχω πονάκια και το σημείο είναι μαλακό ακόμα. Μπορώ να το κάνω δηλ κ σε 6 μήνες.

Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά ότι δεν έγινε κ κάτι τρομερό κ ότι θα κάνω μαζί και κοιλιοπλαστική, δεν ξέρω καν αν γίνεται μαζί, απλά κάνω φαντασίες..

Η ιδέα όμως ενός ακόμα χειρουργείου με πεθαίνει, σκέφτομαι όλο τα μωρά :(:(:(:(:(:(:(:(:(

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...