Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες!!Ειμαι μελλοντική διδυμομανούλα!!περιμένω τον Μάιο τα μωράκια μου!!!Είναι ενα αγοράκι κι ενα κοριτσάκι!!!θα χαιρόμουν πολυ να μπω στην παρέα σας!!!

Καλώς μας ήρθες λοιπόν!!!! πως τα πάς? ότι απορία έχεις και μπορούμε να βοηθήσουμε πές!!

witchakia μας Πάει μισός χρόνος!!! ουάου!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!!Ειμαι μελλοντική διδυμομανούλα!!περιμένω τον Μάιο τα μωράκια μου!!!Είναι ενα αγοράκι κι ενα κοριτσάκι!!!θα χαιρόμουν πολυ να μπω στην παρέα σας!!!

καλως ήρθες!!!!!:mrgreen:

Με το καλο τα μωρακια σου!!!!!!:-D:-D:-D

Εχεις καλή εγκυμοσύνη?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλωσήρθες, κουκλίτσα!

Πώς τα πας μέχρι τώρα;

Ό,τι χρειάζεσαι και μπορούμε να βοηθήσουμε, μην διστάσεις, πες μας! Όλες έχουμε βρει εδώ πολύ σημαντική βοήθεια και στήριξη :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

θα σβησουμε το κερακι μας την κυριακη γιατι ο μπαμπας μας δουλευε εχθες!

Το πρωτο δοντακι εσκασε ε?Αν εκλαιγες με αυτο φανταζομαι στα γενεθλια!!!

Μα τι μου συζητάς τώρα... Εδώ έκλαιγα με τα δικά σας γενέθλια! Με τα δικά μας θα ξεκινήσω από πριν (1-2 μέρες!).

rPPrp3.png

Να μαι παλι παρεα με τη μαγουλου την κομπιουτεριτσα!

Ολγα, χρωσταω τούρτα, δεν το ξεχνάω.:D

Προς το παρον εφτιαξα βραστο-ψητες πατάτες με μπιφτεκια! Τελεια!

Agorakia, σε πετυχα επιτελους;

Nunuki, ο καιρός θα μας πτοήσει για τη βόλτα;;;;;

babydream, καλώς όρισες. Το καφέ λειτουργεί επί 24ωρης βάσης!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

kαλησπερα!!

χρονια πολλα witcakia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babydream καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου!

twins πετα ενα μπιφτεκι κ απο δω...

agorakia θελω κ εγω δοντακι ρεεεε.... ζηλεψα!

nunu το κοψατε το βραδινο καλε???

jas πως πηγε η φρουτοκρεμα???

33E7p2.png

Διαφημίσεις

παιδιατρο ουτε σημερα εμεις..ακομη αρρωστη..τεταρτη λοιπον.

κ ειχα ενα σωρο ερωτησεις!

εμεις εχουμε καιρο ακομη για χορτοσουπα..

πρεπει να σταθεροποιηθει η φρουτοκρεμα σε 3-4φρουτα πρωτα κ μετα..

απο δευτερα βαζω κ πορτοκαλι,ακολουθει η μπανανα..

μηλο-αχλαδι παντως μας αρεσει πολυ,παλι καλα!

33E7p2.png

twins twins εισαι εδω???

Εδω είμαι.... αχ... σήμερα είναι η μέρα της αφαγίας. Ενα έχω να πω... την κρέμα την έφαγα εγώ!

Και στο γιατρό δεν έχω πάει ακόμα. Αλλά αυτό που είπε η Μελένια με τάραξε.... ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Τώρα, η αλήθεια είναι πως ανάμεσα στις εργασίες και τα τουινσάκια, προτιμώ τα τουινσάκια... αλλά και από την άλλη καλό είναι να ασχολούμαστε και με κάτι άλλο... η κατάθλιψη παραμονεύει!

Βέβαια, υπάρχουν και στιγμές που αναπολώ ένα ζεστό καφέ... μέχρι να ταίσω, να παρηγορήσω, να βάλω πιπίλες, ο καφές γίνεται πάγος....:?:?

Θέλω διακοπές. Η έστω μία έξοδο για φαγητό / καφέ....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...